מאמינים בשינוי תפיסת עולם של מאמן או לא?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dudi2002

מאמינים בשינוי תפיסת עולם של מאמן או לא?

שליחה על ידי dudi2002 »

האם אתם חושבים שמאמן זה או אחר מסוגל (מבלי להוריד מכבודו, כמובן) לשנות את תפיסת המשחק שלו?
נניח, מאמן התקפי שעם השנים שינה תפיסה, והחל להחדיר בשחקניו הגנה-הגנה-הגנה, ולהיפך.

אני חושב שהדוגמא הבולטת ביותר לתופעה הנ"ל, לפחות בכדורגל הישראלי, היא אלי גוטמן. אין אחד שלא שנא אותו בבית"ר ירושלים. הביא להם אליפות אך את רוב המשחקים הם סיימו ב - 0-1 קטן. גם בעונת הגביע שבה אימן אצלנו (1996-97) היינו קבוצה די הגנתית כאשר אנחנו מסיימים את הליגה רק עם 25 שערי חובה (כשרק בית"ר סופגת פחות).

לעומת זאת, בשנים האחרונות - שינוי מן הקצה אל הקצה. תראו איך הפועל תל אביב משחקת. פשוט מדהים. גם בליגה וגם באירופה: 1-7 על הפועל פתח תקוה, 0-3 על ראפיד וינה, 1-2 על סלטיק בבית תוך תצוגה התקפית מעולה.

מה לדעתכם גרם לשינוי הדרסטי בתפיסת משחק הכדורגל של גוטמן?

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: מאמינים בשינוי תפיסת עולם של מאמן או לא?

שליחה על ידי bs war »

מדברים פה על גוטמן? אם כן זה לא כל כך מתאים לפורום הזה.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

bs war כתב:מדברים פה על גוטמן? אם כן זה לא כל כך מתאים לפורום הזה.
אפשר להשליך זאת גם על עזורי. פשוט גוטמן הוא הדוגמא הבולטת ביותר לדעתי.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני לא חושב שעזורי מאמן הגנתי. אני חושב שהוא מבין שהוא לא יכול להכניס את כל הרכש שלו למערך של 4-4-2.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני לא חושב שעזורי הוא מאמן. נקודה.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

dudi2002 כתב:האם אתם חושבים שמאמן זה או אחר מסוגל (מבלי להוריד מכבודו, כמובן) לשנות את תפיסת המשחק שלו?
נניח, מאמן התקפי שעם השנים שינה תפיסה, והחל להחדיר בשחקניו הגנה-הגנה-הגנה, ולהיפך.

אני חושב שהדוגמא הבולטת ביותר לתופעה הנ"ל, לפחות בכדורגל הישראלי, היא אלי גוטמן. אין אחד שלא שנא אותו בבית"ר ירושלים. הביא להם אליפות אך את רוב המשחקים הם סיימו ב - 0-1 קטן. גם בעונת הגביע שבה אימן אצלנו (1996-97) היינו קבוצה די הגנתית כאשר אנחנו מסיימים את הליגה רק עם 25 שערי חובה (כשרק בית"ר סופגת פחות).

לעומת זאת, בשנים האחרונות - שינוי מן הקצה אל הקצה. תראו איך הפועל תל אביב משחקת. פשוט מדהים. גם בליגה וגם באירופה: 1-7 על הפועל פתח תקוה, 0-3 על ראפיד וינה, 1-2 על סלטיק בבית תוך תצוגה התקפית מעולה.

מה לדעתכם גרם לשינוי הדרסטי בתפיסת משחק הכדורגל של גוטמן?

ואני חושב שאתה שוב טועה גוטמן לא זכה באליפות עם ביתר הוא פוטר באמצע העונה שהם היו במקום השני או השלישי בעונה שהם היו צריכים לקחת בהליכה עם שחקנים כמו רוסו מזרחי חלפון אבוקסיס ועוד...
גוטמן אכן השתנה בצורת המשחק שלו ובשיטת המשחק שלו
אבל אני לא בטוח שגיא עזורי יכול לעשות משהו אחרי הכל אנחנו הסטאז הראשון שלו ולא כמו גוטמן שעבד בכמה מקומות בארץ כולל מקומות קשיים ביותר כמו ביתר וב"ש
זה שי !
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גוטמן עזב את בית"ר כשהיא הייתה במקום השני (מחזור 20 בערך), נקודה אחת בלבד מהמקום הראשון.

לא מסכים עם זה שגוטמן היה צריך לקחת אליפות "בהליכה" בעונה שלו בבית"ר, למרות התקציב הגדול של גד זאבי. מכבי חיפה היתה קבוצה לא פחות טובה. פראליה, יעקובו, קטן, בניון, בנאדו, חרזי, קייסי, ז'אנו, דוידוביץ', באדיר... כל אלו והיו עוד שהם בשיא הקריירה שלהם. וגם הדאבליסטית מהעונה הקודמת, הפועל ת"א של קשטן, הייתה קבוצה לא פחות טובה מבית"ר.

שלח תגובה