תמשיכו להאשים את התקשורת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

תמשיכו להאשים את התקשורת

שליחה על ידי yedidel »

לא נראה לי שהתקשורת אשמה בכך שהיה קשה להינות מערב ענק כמו אתמול.

פתיחה גרועה, אחרי זה המשך מחצית ראשונה בני יהודה בקושי עברו את החצי והיינו צריכים לשים להם שלוש, מחצית שנייה יותר חלשה שבה, שומו שמיים, לא מצליחים 40 דקות להבקיע מול ההגנה הטובה בליגה, וכל הג'ורה יוצאת.

גיא עזורי עם בניית סגל גרועה, זרים חלשים, הרכב תמוהים ולא יודע מה עוד, אבל את מי זה פאקינג מעניין במשחק כזה???? מה גורם לאנשים להתעסק בעזורי במקום לעודד ולעשות שמח עם תיקו מכובד מאוד בשכונה ושער ענק של מליקסון?

שמעון הרוש, שחקן צעיר ומבטיח ומי שחושב שלא מוזמן לבדוק את "שוק" המגנים השמאליים בארץ, נותן משחק טוב ואחרי איבוד אחד חצי יציע קופץ עליו בקללות, גם בזה התקשורת אשמה?

כן כן כבר שמעתי, בני יהודה לא קבוצה ובלה בלה בלה, היא נמצאת במקום השלישי עם 6 שערי חובה לפנינו ב"פוקס" ולאיך שהיא נראתה אתמול אין חס וחלילה שום קשר לקבוצה ששיחקה מולה.

אין בנאמר למעלה שום דבר לזכות גיא עזורי ואני בהחלט מבין ומסכים עם רוב הטענות נגדו, אבל למה בזה צריך להתעסק כל המשחק?

אבל כן, העיקר שהתקשורת פופוליסטית.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: תמשיכו להאשים את התקשורת

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מישהו אמר פעם שהקהל שלנו טלית שכולו תכלת?

מבין? זה שלעיתים הביקורת הארסית אצלם עולה איכשהו בקנה אחד עם העובדות, זה בונוס לא צפוי..
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 13 דצמבר 2009, 16:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אני דווקא חושב שהקהל של ב"ש היה יחסית בסדר גמור אתמול, חוץ מאותה דקה 80 שהם פשוט נגררו...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

nitsande כתב:אני דווקא חושב שהקהל של ב"ש היה יחסית בסדר גמור אתמול, חוץ מאותה דקה 80 שהם פשוט נגררו...
וזו בדיוק הבעיה.
לא רציתי להיכנס לזה, אבל לצד כמה חבר'ה נפלאים שעומדים על המעקה ודוחפים את הקבוצה כל הזמן יש גם כמה נשמות טובות שדואגות להתסיס את הקהל לנצל את הכוח שיש להם כשהם עומדים על המעקה ובכך לגרור את כולם אחריהם..
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אף אחד לא נגרר זה מה שאנשים חושבים באמת ובאותו רגע הם חשבו שזה מה שצריך להגיד
חוץ מזה שאני לא מבין איך הליצן הזה פדיחה פותח במקום קדוסי
איך שחקן שהיה נכנס מחליף בליגה לאומית פותח על חשבון חלוץ ששנה שעברה כבש 16 שערים או יותר לא זוכר

זה ששי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

אני פשוט הזדעזעתי אתמול!!
במשך כל המשחק היו בודדים שקיללו את עזורי וגם מס' שחקנים.. ניחא.
אבל איך שכמה מהבחורים שהנחמדים שעל המעקה החליטו לקלל את עזורי, כל היציע כמו חבורה של מושפעים קיללו!!
מה לעזאזל הלך שם, הייתי בהלם... מה אתם חסרי עמוד שדרה, אם לא מקללים אז אתם לא תקללו ואם ההוא על המעקה החליט שמקללים אז מקללים?!
תחשבו קצת בהיגיון, הקרנבל המטופש הזה כבר פטטי ורק מזיק.
לא באמת מישהו סופר אותנו שם, אם נשתוק יבחינו יותר מהר שכל מה שקורה כאן הוא בלוף אחד גדול, ברגע שאנחנו מקללים אותו אנחנו ישר יוצרים אנטי להסכמה איתנו, ובמיוחד שמנסים ליצור תץדמית של "הקהל לא קובע ולא משפיע על החלטות ההנהלה".
די, תפסיקו לקלל את עזורי, תפסיקו לצעוק לקדוסי שהוא לא על המגרש.
תעודדו את השחקנים , את הקבוצה.
תוכיחו שאהבה שלכם להפועל באר שבע גדולה מהשנאה לגיא עזורי.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

שלח תגובה