אנחנו כניראה לא המגרש הגרוע בארץ חחח
למרות שיש מגרשים גרועים יותר אישית אני חושב שפתח תיקווה הרבה יותר מגעיל משלנו
https://www.one.co.il/Cat/Vote/Votes.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
זה שי !
על פי הסקר הזה !
Re: על פי הסקר הזה !
אני בכיף הייתי מוכן להתחלף עם הי"א באשדוד.
אני מעדיף 5,000 אוהדים ב - י"א מאשר 10,000 אוהדים ב - ווסרמיל.
גם לקופסא בנתניה לא הייתי מתנגד בכלל.
כעיקרון כן , זה יוצר אווירה יותר ביתית .שמעון א כתב:אני בכיף הייתי מוכן להתחלף עם הי"א באשדוד.

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
כל מי שלא הצביע לוסרמיל פשוט ילד קטן שלא היה כאן בתקופה שלנו בליגה השניה וזאת הסיבה היחידה שהוא לא הצביע לו
עם כל החוסר כבוד לוסרמיל - אצטדיון רמת גן הוא הגרוע ביותר מבחינת זוית ראיה של הצופה הממוצע.
האצטדיון הזה פשוט מוציא את החשק לאוהדי כדורגל להטריח את עצמם אליו.
האצטדיון הזה פשוט מוציא את החשק לאוהדי כדורגל להטריח את עצמם אליו.
הפועל אני כבר משתגע
- אדומה דרומית
זה שיש מגרשים גרועים מוסרנית לא עושה אותו פחות מגעיל ודינוזאורי. ברור שלרמת גן ונצרת ורעננה. יש מגרשים גרועים יותר אבל הן גם קבוצות קטנות וחסרות קהל בניגוד אלינו.
אלונה סיכמה זאת יפה בסוף עונה שעברה כשאמרה - כמה שנשתדל ונעשה הכנות לפני וננסה שיעבור חלק, האצטדיון הזה במצבו לא יכול לאכלס את כמות הקהל שיש לנו ( בהקשר של המשחק נגד רמת השרון, 12 אלף צופים).
קבוצה עם כל כך הרבה קהל צריכה אצטדיון טוב יותר והסיבה שמדברים על וסרמיל כמתקן כה גרוע למרות שבפועל יש גרועים ממנו היא שעם כל הכבוד, במקומות אחרים זה פחות מורגש כי ביקושי מגיעים אוהדים.
גם של אשדוד גרוע ומכוער וגם של רמת גן אם בכלל אפשר לקרוא לזה ׳אצטדיון׳, ופ״ת, ונתניה אבל אף אחד לא מדבר כי אין קהל אז אין מי שיתלונן.
אלונה סיכמה זאת יפה בסוף עונה שעברה כשאמרה - כמה שנשתדל ונעשה הכנות לפני וננסה שיעבור חלק, האצטדיון הזה במצבו לא יכול לאכלס את כמות הקהל שיש לנו ( בהקשר של המשחק נגד רמת השרון, 12 אלף צופים).
קבוצה עם כל כך הרבה קהל צריכה אצטדיון טוב יותר והסיבה שמדברים על וסרמיל כמתקן כה גרוע למרות שבפועל יש גרועים ממנו היא שעם כל הכבוד, במקומות אחרים זה פחות מורגש כי ביקושי מגיעים אוהדים.
גם של אשדוד גרוע ומכוער וגם של רמת גן אם בכלל אפשר לקרוא לזה ׳אצטדיון׳, ופ״ת, ונתניה אבל אף אחד לא מדבר כי אין קהל אז אין מי שיתלונן.