אתה תעשה עם הקול שלך מה שאתה רוצה ואני אעשה עם שלי מה שאני רוצה ... אם אתה מסכים לי כמובן ...Guevara כתב:תפסיקו להוציא את עצמכם כל כך מסכנים, תפסיקו לרחם על עצמכם, תפסיקו עם רגשי הנחיתות !!!!
אוי אוי אוי הוא בגלל אלונה, מה הביג דיל ?!?! הפועל באר שבע לפני אלונה ברקת היא חורבן מתמשך שהשיא היה מינוי חיים בן שאנן למאמן, מעניין שאדם כזה הוא כן ראוי לאמן את הפועל באר שבע הגדולה, אבל גיא לוי שלבטח יש לו ניסיון באימון גדול יותר משל אדון שאנן הוא לא ראוי, וזה כי יש לנו אוהדים עם רגשי נחיתות שאם לא מרכיבים את השחקן שחילק להם הזמנות או לחילופין המאמן לא נכנע לצעקות שלהם אז הם ימררו לאותו מאמן את החיים ועל הדרך לכל האוהדים השפויים.
אני לא מכיר אותך חיים כהן, אבל השפה הרהוטה לא תשנה את העובדה שקו המחשבה פגום מהיסוד, אתה לא תקבע מי יהיה המאמן של הפועל באר שבע וגם אני לא.
אלונה לא באה לכאן בזכותך, אלא יותר בזכותם של אלו שפתחו בחרם על אלי ז'ינו, ואני יודע שהנושא הזה נטחן רבות ולכן מוזרה לי ההתעקשות שלך של "אתם אוהדים פחות טובים, איפה הייתם שנתיים וכו' ", אז עזוב את הנושא, כמו שרשמת באתר שלך, כולנו אוהדים ואין אחד שהוא יותר אוהד מהשני, לכן תכבד כל דרך של אוהד להביע את מחאתו / תמיכתו, בלבד שזו לא מלווה באלימות פיזית ומילולית.
לא טוב לך שגיא לוי מאמן, אין בעיה - זכותך המלאה, אבל להגיע למשחקי חוץ ולהתחיל לקלל עוד לפני שהשחקנים עלו לכר הדשא לערוך את החימום זה לא מתקבל על הדעת ועלינו למגר את התופעה כמה שיותר מוקדם, והלוואי שכל קללה כנגד המועדון עצמו תחריש לעומת מקהלה אדומה ששרה בשבילך אהובתי.
הגיע הזמן שהרוב הדומם יאמר את דברו.
![]()
תגובתי בעניין ה"בלגאן" בעילוט .. אם יורשה לי
Re: תגובתי בעניין ה"בלגאן" בעילוט .. אם יורשה לי
חיים בוא לא נעשה דווקא אחד לשני, למה כשאתם רוצים למחות אתם חייבים לקלל חשבתם שיש דרך אחרת?
אין מאמן שמתאים לכם ואני לא זוכר אחד שלא קיללתם.
אתם חייבים להבין שאם תמשיכו לכשות את המוות לקבוצה ולמאמן אתם הורסים את הקבוצה ובחיים לא יהיה לנו בעלים
כמו אלונה הכל יגמר תנסו לחשוב לטווח רחוק.
אני בכל אופן אעשה את כל המאמצים שלא ישמעו את הקללות שסוף סוף הרב השקט באמת ישמיע את קולו
כמו שכבר אמרו לפני.
אריק צודק בכל מילה שהוא אמר תפסיקו לחשוב כמקופחים אף אחד לא מזלזל בנו האוהדים ולא מעניין אותי למה גיא לוי בא לפה
יש לי בעלים שדואגים לנו ואם היא תראה שמישהו קצת מתחיל לפגוע בקבוצה הוא לא יהיה בא (ראה מקרה סתיו) ואין צורך לקלל.
הקרב על עתיד הקבוצה מתחיל עכשיו ואני מאוד מקווה שתצטרף אלינו ונוכל להציד את הקבוצה קדימה ביחד עם מי שאלונה תבחר!!!!
אין מאמן שמתאים לכם ואני לא זוכר אחד שלא קיללתם.
אתם חייבים להבין שאם תמשיכו לכשות את המוות לקבוצה ולמאמן אתם הורסים את הקבוצה ובחיים לא יהיה לנו בעלים
כמו אלונה הכל יגמר תנסו לחשוב לטווח רחוק.
אני בכל אופן אעשה את כל המאמצים שלא ישמעו את הקללות שסוף סוף הרב השקט באמת ישמיע את קולו
כמו שכבר אמרו לפני.
אריק צודק בכל מילה שהוא אמר תפסיקו לחשוב כמקופחים אף אחד לא מזלזל בנו האוהדים ולא מעניין אותי למה גיא לוי בא לפה
יש לי בעלים שדואגים לנו ואם היא תראה שמישהו קצת מתחיל לפגוע בקבוצה הוא לא יהיה בא (ראה מקרה סתיו) ואין צורך לקלל.
הקרב על עתיד הקבוצה מתחיל עכשיו ואני מאוד מקווה שתצטרף אלינו ונוכל להציד את הקבוצה קדימה ביחד עם מי שאלונה תבחר!!!!
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חיים, באמת שאני מכבד אותך אבל...Haimcohen כתב: אני מצטער אבל אני נאלץ לענות לך בשאלה ...
אנחנו נעלה ליגה רק עם גיא לוי ? מאמן אחר, שגם יודע כדורגל וגם יודע להיות נעים הליכות כלפי הסביבה שלו, לא יעלה אותך ליגה ? אני לא מבין, גיא לוי הוא מוריניו החדש ?
מי?? תגיד מי?? מי מספיק טוב בשביל הקהל המדהים הענק האיכותי והתומך של הפועל באר שבע
הרי אם יביאו צוות מקצועי שמורכב ממוריניו, פרגוסון, קאפלו, בניטז וגווארדיולה הקהל יתלונן.
אנשים ירצו פתאום את ארסן וונגר, או לך תדע...אולי לופא קדוש.
יגידו שמוריניו חצוף ולא מכבד את המועדון, קאפלו בונקריסט, פרגוסון מעצבן, בניטז עושה רוטציות בלי סוף וגווארדיולה שם את סימיוני ברשימת ההעברות.
תפסיקו להעיף פה מאמנים אחד אחרי השני. הפכתם את המקום הזה לבית קברות למאמנים, לא נמאס? לא תתנו למערכת פעם אחת לעבוד מהתחלה ועד הסוף? למה הקהל פה תמיד בטוח שהוא יודע הכי טוב? למה יש לכם כל כך הרבה אגו? אתה מחקת את גיא לוי ברגע שאמר שבא בגלל אלונה, ממש כאב לב. כשרמי אליהו, שרון אביטן וינאי דרעי היו חלק מהמועדון - זאת היתה השפלה. המשפט של גיא? מבהיר לך כמה אלונה מלכה!
למה לעזאזל מפריע ליקיר (שאותו אני אוהב מאוד) שגיא לוי לא אמר שום מילה טובה על הקהל שלנו? אוי ממש רע הגיא לוי הזה, הרי אנחנו חייבים את הליטוף אגו הזה, אנחנו חייבים שיגידו כמה אנחנו חמודים ומדהימים. מה שהכי מפריע לכם זה שגיא לוי "לא רואה אף אחד ממטר". ה"כבוד הבארשבעי" הורג אתכם. אחרי שנה שעברה שרק הקשיבו והקשיבו לקהל וראינו לאן זה הוביל. שכל אחד יעשה את מה שהוא יודע. מאמנים יאמנו והקהל יתמוך בקבוצה.
יכול להיות שאתה מבין כדורגל, אבל זה שאתה נושם 20 שנה כדורגל לא הופך אותך לאחד כזה. דורון ממן למשל עושה את זה יותר מ20 שנה וההבנה שלו שואפת לאפס, אולי אפילו פחות.
נשבע לך, יבוא לפה איזה איציק חממו שהרגע סיים קורס מאמנים, לא יפסיק ללקק לקהל, ידאג להזמנות לכולם והכל יהיה יופי טופי (אם כי עדיין יהיו קללות כי הרי צוברים אגרסיות בבית במהלך השבוע).
אז כן, גיא לוי עוף מוזר בכדורגל שלנו. הוא לא פתוח עם התקשורת, לא מתעסק ביחסי ציבור, הוא לא פתוח עם הקהל, הוא פתח עם הסביבה הקרובה שלו. אם הוא לא היה, אלונה לא היתה מחתימה אותו.
הבן אדם עובד פה שעות על גבי שעות, משקיע את החיים, בונה משהו ארוך טווח (ואיך לעזאזל אתה מעז להגיד שהוא מחריב את המועדון, ועוד יותר גרוע מז*נו...שזה בכלל שיא השיאים) ומקבל בתמורה רק שפע של איחולים מכל טוב וקללות.
פלרמן הובא על תקן מסי? על מה אתה מדבר? זאת בדיוק כתיבה מגמתית! הבן אדם עולה כמו קופסת גפרורים וללוי כנראה היו מחשבות לגביו, אולי טעה...ישוחרר. אורן נסים ופדלון שנה שעברה זאת טעות רצינית. אבל ההוא שעולה כמו מלבורו אדום (ואני מגזים)?
יש לך בהרכב 5 שחקנים שיהוו את הבסיס להרכב בליגת העל, וזה כשאני לא סופר את אסי ואלול! לא מספיק בנייה? אתם רוצים 11 שחקני נבחרת בליגה המזורגגת הזו?
אתה מרוצה מהיחס של התקשורת הארצית לב"ש? אתה מרוצה מהסטיגמות שיש על ב"ש? אז נכון. לא הכל תלוי בנו. לתקשורת יש כח והם הרבה פעמים יציגו את מה שהם רוצים. אבל כשלא יהיה להם חומר להראות, לא תהיה להם ברירה אלא לשנות גישה!
וזה מתקשר לזה שאתה אומר שכל אחד יעשה מה בראש שלו!
אתה לא יכול לתת לאנשים לקלל בלי סוף, לדבר בצורה מכוערת, להתנהג בצורה בזויה וברברית.
זה מתחיל בקללות לקוון שמוצץ לקוף (אין ספק, המצאת המאה של חיים לוי..), ממשיך בקללות רגילות לגיא לוי ולשחקנים, עובר הלאה לאיחולים מכוערים ועלובים לאותם אנשים ומסתיים בנהמות מזעזעות לשחקנים שחומי עור (כשלנו יש 3 כאלה) ואלימות פיזית.
אתה חייב להביע עמדה נחרצת נגד כל התופעות האלה! כל מי שעם ראש על גופו ובעל אינטליגנציה מינימלית (בלי טיפת התנשאות, באמת) יודע שבסופו של דבר התופעות האלה פוגעות רק בנו. התנהגות הקהל בב"ש נמצאת בירידה תלולה ב3 השנים האחרונות, אנחנו מגיעים כל שבוע לשפל חדש והרוב (שאני עדיין מאמין שהוא שפוי) חייב לעצור את זה ולעשות סוויץ'.
מועדון האוהדים עשה את זה לא רע ב2000, אני מקווה שיש מספיק אנשים לצאת איתם למלחמה גם ב2008.
Haimcohen כתב:
מישל, שמואל אמנם מוזמן סדרתיאבל זה לא הופך אותו לאוהד פחות מסור מאחרים ... אני מסכים איתך שלפעמים הקללות שלו חסרות טאקט, אבל עדיין, זכותם של אנשים לא לאהוב את גיא לוי ... ותאמין לי ששמואל לא מונע ממניעים אישיים כמו שאתם חושבים, שמואל ביחסים טובים עם כל השחקנים של הקבוצה, גם אלה ששיחקו וגם אלה שלא, אז להגיד שהוא מונע ממניעים אישיים זה לא לעניין מבחינתך כאחד שמכיר את כולנו ויודע את מצב העניינים במלואו ...
מישל אתה צריך להבין שיש בכל מקום מכלול של דעות ... בשום מקום לא תמצא דעה אחת, אתם חסידי גיא לוי, אנחנו לא ...
מישל, במסיבת העיתונאים הראשונה שלו היינו ביחד נכון ? לא חורה לך אחד המשפטים שהוא אמר שם ? "באתי לפה רק בגלל אלונה " ?
אנחנו קבוצה כזאת קטנה שצריך להכריח אותו להגיע לפה ? ותאמין לי שאם זו הייתה פליטה מצערת מצידו והוא היה מתקן את הרושם ומנמיך קצת את האף המורם שלו, אף אחד לא היה זוכר לו את המשפט האומלל, אבל מיום ליום אנחנו מבינים כמה הבנאדם קטן, קטנוני, וזורק ז** על כולנו .
שבוע טוב מישל גם אני אוהב אותך
חיים
למה עשית מנוי לב"ש?
למה אני וחבריי עשינו מנוי אחרי הפסקה של כמה שנים?
למה עוד 2000 איש עשו מנוי?
למה בממוצע יש לנו 4000 אוהדים כל משחק בית?
למה יש לנו שאיפות לצמרת הגבוהה של ליגת העל בעתיד?
למה שחקני נוער מוכשרים חוזרים הביתה?
למה אין תלונות של שחקנים על איחור משכורות?
למה יש לנו שוב פרפרים בבטן לפניי כל משחק?
למה שוב יש לנו מחלקת נוער בריאה?
למה אנחנו לא לא הולכים לבקרה התקציבית כל שני וחמישי ועומדים בפניי משפט על חוזים כפולים?
למה יש לנו אתר רישמי לקבוצה+ 3 אתרי פורום לאוהדים?
למה קדוסי ומליקסון חותמים כאן ל-5 שנים?
למה שחקנים פתאום לא רוצים לברוח מכאן?
למה,למה,למה?????
בגלל אלונה
אז גם גיא לוי בא לכאן בגלל אלונה
בשביל לעזור לה להגשים את החזון שלה ולהפוך את ב"ש לקבוצת צמרת במדינה!!
כולל הבראת מחלקת הנוער שהייתה פשוט בקבר!!
אם אתה מכבד את אלונה עליך לכבד את החלטות שלה בטוב וברע..
אני גם כמוך לא מבין לפעמים את ההחלטות של גיא
אבל זה המאמן שאלונה רצתה ועלינו לכבד את זה
במיוחד שכרגע הקבוצה עשתה סיבוב נורמלי ביחס לשנה שעברה..
רוצים לקלל יש את השופט,שחקני יריבה
חבל להתרכז בשחקנים ומאמנים שלנו..
ושוב כולנו כאן בגלל אלונה
אני בטוח שללא אלונה לא היה לנו בכלל אתר כאן ועל מה להתווכח..
לא יודע מה איתך, אני לא קניתי מנוי בשביל אלונה, ואני לא הולך למשחקים בשביל אלונה .מר ספאם כתב:
חיים
למה עשית מנוי לב"ש?
למה אני וחבריי עשינו מנוי אחרי הפסקה של כמה שנים?
למה עוד 2000 איש עשו מנוי?
למה בממוצע יש לנו 4000 אוהדים כל משחק בית?
למה יש לנו שאיפות לצמרת הגבוהה של ליגת העל בעתיד?
למה שחקני נוער מוכשרים חוזרים הביתה?
למה אין תלונות של שחקנים על איחור משכורות?
למה יש לנו שוב פרפרים בבטן לפניי כל משחק?
למה שוב יש לנו מחלקת נוער בריאה?
למה אנחנו לא לא הולכים לבקרה התקציבית כל שני וחמישי ועומדים בפניי משפט על חוזים כפולים?
למה יש לנו אתר רישמי לקבוצה+ 3 אתרי פורום לאוהדים?
למה קדוסי ומליקסון חותמים כאן ל-5 שנים?
למה שחקנים פתאום לא רוצים לברוח מכאן?
למה,למה,למה?????
בגלל אלונה
אז גם גיא לוי בא לכאן בגלל אלונה
בשביל לעזור לה להגשים את החזון שלה ולהפוך את ב"ש לקבוצת צמרת במדינה!!
כולל הבראת מחלקת הנוער שהייתה פשוט בקבר!!
אם אתה מכבד את אלונה עליך לכבד את החלטות שלה בטוב וברע..
אני גם כמוך לא מבין לפעמים את ההחלטות של גיא
אבל זה המאמן שאלונה רצתה ועלינו לכבד את זה
במיוחד שכרגע הקבוצה עשתה סיבוב נורמלי ביחס לשנה שעברה..
רוצים לקלל יש את השופט,שחקני יריבה
חבל להתרכז בשחקנים ומאמנים שלנו..
ושוב כולנו כאן בגלל אלונה
אני בטוח שללא אלונה לא היה לנו בכלל אתר כאן ועל מה להתווכח..
אלונה אישה מדהימה שהוציאה אותנו מהשפל והפכה אותנו למועדון אחד המסודרים בארץ, אבל האהבה שלי להפועל באר שבע היא מעל אלונה, מעל זינו, מעל גיא לוי, וגם מעל מליקסון וקדוסי .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Guevara כתב:תפסיקו להוציא את עצמכם כל כך מסכנים, תפסיקו לרחם על עצמכם, תפסיקו עם רגשי הנחיתות !!!!
אוי אוי אוי הוא בגלל אלונה, מה הביג דיל ?!?! הפועל באר שבע לפני אלונה ברקת היא חורבן מתמשך שהשיא היה מינוי חיים בן שאנן למאמן, מעניין שאדם כזה הוא כן ראוי לאמן את הפועל באר שבע הגדולה, אבל גיא לוי שלבטח יש לו ניסיון באימון גדול יותר משל אדון שאנן הוא לא ראוי, וזה כי יש לנו אוהדים עם רגשי נחיתות שאם לא מרכיבים את השחקן שחילק להם הזמנות או לחילופין המאמן לא נכנע לצעקות שלהם אז הם ימררו לאותו מאמן את החיים ועל הדרך לכל האוהדים השפויים.
אני לא מכיר אותך חיים כהן, אבל השפה הרהוטה לא תשנה את העובדה שקו המחשבה פגום מהיסוד, אתה לא תקבע מי יהיה המאמן של הפועל באר שבע וגם אני לא.
אלונה לא באה לכאן בזכותך, אלא יותר בזכותם של אלו שפתחו בחרם על אלי ז'ינו, ואני יודע שהנושא הזה נטחן רבות ולכן מוזרה לי ההתעקשות שלך של "אתם אוהדים פחות טובים, איפה הייתם שנתיים וכו' ", אז עזוב את הנושא, כמו שרשמת באתר שלך, כולנו אוהדים ואין אחד שהוא יותר אוהד מהשני, לכן תכבד כל דרך של אוהד להביע את מחאתו / תמיכתו, בלבד שזו לא מלווה באלימות פיזית ומילולית.
לא טוב לך שגיא לוי מאמן, אין בעיה - זכותך המלאה, אבל להגיע למשחקי חוץ ולהתחיל לקלל עוד לפני שהשחקנים עלו לכר הדשא לערוך את החימום זה לא מתקבל על הדעת ועלינו למגר את התופעה כמה שיותר מוקדם, והלוואי שכל קללה כנגד המועדון עצמו תחריש לעומת מקהלה אדומה ששרה בשבילך אהובתי.
הגיע הזמן שהרוב הדומם יאמר את דברו.
![]()
האגו טריפ של חלק מאותם אוהדים יהרוס לנו את הקבוצה וחבל. הרוב הדוממם חייב לעשות משהו ההסתה הזו נמאסה, אנשים מוסתים ע"י תקשורת ע"י מקורבים ועל סמך זה הורסים את הקבוצה תחת הסיסמה אנחנו אוהבים את הקבוצה.
חיים מי שאוהב את הקבוצה נושך את השפתיים ודואג רק לדבר אחד טובת הקבוצה וטובת הקבוצה היא אלונה והיא החליטה שגיא לוי הוא המאמן אז זו זכותה.
אחי ברור שהמועדון הוא מעל הכל.Haimcohen כתב:
לא יודע מה איתך, אני לא קניתי מנוי בשביל אלונה, ואני לא הולך למשחקים בשביל אלונה .
אלונה אישה מדהימה שהוציאה אותנו מהשפל והפכה אותנו למועדון אחד המסודרים בארץ, אבל האהבה שלי להפועל באר שבע היא מעל אלונה, מעל זינו, מעל גיא לוי, וגם מעל מליקסון וקדוסי .
מה שאתה לא מבין שבלי אלונה אין הפועל, ואם אתה לא רוצה לחזור לימים אפלים כדאי לנו ליישר קו.
אלונה היא היושבת בראש, זו היא שמתווה את הדרך ומכוונת את המועדון לא רק במישור הניהולי אלא גם במישור המקצועי, מאחר והיא שקובעת מי יעמוד בראש הפירמידה המקצועית, לכן הבעת אי אמון (ואני לא נכנס איתך למוצדק או לא) בדרכו של גיא לוי היא שוות ערך להבעת אי אמון באלונה.
אפשר לא להסכים ואפשר גם לא לאהוב אבל יש דרך בפעם הבאה בואו ננשום עמוק.
ואני רוצה להזכיר לך משהו בזמן המרד הגדול באתי למשחקים (לא הצלחתי לעמוד בפיתוי) וניסיתי למרוד מתוך שערי האיצטדיון נגד ז'ינו. בכל פעם שעשיתי זאת אמרתם לי זה לא הזמן אין לזה מקום במגרש, ואני שואל למה מותר למחות נגד המאמן אבל אסור למחות נגד היושב ראש?
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
צודק ב200 אחוזמוטי כתב: אם אני לא טועה אתמול נכנסו שני שחקני נוער.
אם אני לא טועה גיא לוי מעורה בכל מה שקורה במחלקות הנוער.
אם אני לא טועה גיא לוי חתום לשלוש שנים.
אם אני לא טועה זה גיא לוי שבונה קבוצה צעירה על בסיס חוזים ארוכי טווח.
לשם שינוי יש פה מאמן שמנסה לבנות משהו חדש ואנחנו רק מפריעים לו.
ויפה, פורום טוב..
אני קורא את ההודעות של חיים כהן , מתפלא ומעלה מחשבות בראש.. אחרי דקה אני רואה את המחשבות שלי בתגובות כאן!
זה כל כך מעצבן שיש אוהדים שהולכים עם הראש בקיר והורסים לקבוצה ואין מה לעשות.. ( ואני לא מדבר על חיים ספציפית )
אני מתכוון שאחרי שהקבוצה היריבה נגיד מגיעה למצב מולנו כל הקהל שורק בוז.. זה מרתיח!! או אפילו יותר גרוע.. אחרי החמצה שלנו.
ועוד אחר כך אני רואה ששחקנים כבר פחות באים לקבל כדור. פחות מנסים את הדברים היצירתיים. הולכים רק על בטוח..
נכון ,לא קנית מנוי בשביל אלונהHaimcohen כתב:
לא יודע מה איתך, אני לא קניתי מנוי בשביל אלונה, ואני לא הולך למשחקים בשביל אלונה .
קנית מנוי בגללאלונה..
וזה הבדל גדול!!!
כמו שאמרו בלי אלונה הפועל ב"ש היתה ממשיכה להתדרדר והשד יודע איפה היא היתה היום
אם אלי ז'ינו עדיין היה יו"ר..
אתה כותב שאהבה שלך לקבוצה היא מעל הכל(צודק במאה אחוז)
אתה חושב שבדרך של קללות כלפי המאמן לאורך כל המשחק
זה עוזר לאהובתך להצליח?
בוא תנסה להיות מתון ולהתעלם מגיא לוי והחלטות המוזרות שלו
ותאמין לי שאתה תהנה יותר מאשר היום..
- מתי אדום עתיק
חיים קראתי את הטופיק שפתחת בקאמלס (ואת רוב התגובות) איני יודע מה אמר או כתב דורון כהן אבל אני מסכים עם מה שנכתב לך כתגובה על ידי הגמל מהצפון (אלון?). אגב אני הייתי בעילוט נגעלתי והשתעממתי מהמחצית הראשונה , אבל נגעלתי עוד יותר מהקללות והגישה של חלק מהקהל כלפי גיא לוי. לא בגלל גיא לוי אלא בגלל שזה חוזר על עצמו כל פעם ולא משנה מי המאמן מי המנהל ומי הבעלים של הקבוצה. לי נמאס. כל עוד לא מדובר בגוטמן או לחמן (אותם לצערי אני לא סובל באופן רגשי לא רציונאלי ובלתי נשלט), אני רוצה לתמוך במאמן ובהנהלה ולבחון תוצאות לאורך שנה שנתיים ושלוש. לא שופט לפי עשרה משחקים. שיהיה בהצלחה לכולנו. יאללה הפועל ב"ש.