גועל נפש של קבוצה
גועל נפש של קבוצה
לא היתי במשחק אבל מספיק לי לדעת לפי ONE ששתי גולים כרגיל באשמת ההגנה 9 דקות לסיום 2-1 ואז מפסידים איזה גועל נפש של קבוצה איכסה מדבייש בשחקנים המחורבנים האילו הגנה *** עזורי תיתפטר
Re: גועל נפש של קבוצה
נתנאל10 כתב:לא היתי במשחק אבל מספיק לי לדעת לפי ONE ששתי גולים כרגיל באשמת ההגנה 9 דקות לסיום 2-1 ואז מפסידים איזה גועל נפש של קבוצה איכסה מדבייש בשחקנים המחורבנים האילו הגנה *** עזורי תיתפטר
אמרת הכל... באמת שזה מתחיל להיות מוגזם.
כנראה שזו הרמה שלנו ואותה נצטרך לסבול כל השנה.
זה מגעיל כבר אחי נצרת יותר טובה מאיתנו אני נגעל מהגנה הזאתי
שמעון הרוש פרגל מורייה גלארסה ושתי הליצנים באמצע המגרש אייל שן ויוסי [ פח ] אופיר
זה שי !
זה שי !

לדעתי גלארסה ממחיש את ההתנהלות הכל כך שכונתית של עזורי יותר מכולם.זה שי ! כתב:שמעון הרוש פרגל מורייה גלארסה ושתי הליצנים באמצע המגרש אייל שן ויוסי [ פח ] אופיר
זה שי !
מילא טעית כשהבאת את הבלמים הבינוניים מינוס (מוריירה ופרגל). רק לפני 3 מחזורים הבאת את גלארסה וטענת שהוא יעשה סדר בהגנה שלנו (ולא שהאמנו לשטויות שאתה מוציא מפיך), ובפועל? בישול שער השוויון של ערן לוי...
אגדה הגלארסה הזה...

dudi2002 כתב:
לדעתי גלארסה ממחיש את ההתנהלות הכל כך שכונתית של עזורי יותר מכולם.
מילא טעית כשהבאת את הבלמים הבינוניים מינוס (מוריירה ופרגל). רק לפני 3 מחזורים הבאת את גלארסה וטענת שהוא יעשה סדר בהגנה שלנו (ולא שהאמנו לשטויות שאתה מוציא מפיך), ובפועל? בישול שער השוויון של ערן לוי...
אגדה הגלארסה הזה...
וזה עוד בלי שהזכרת את שתי השחקנים הנפלאים בנגורה וטאצי
מה שאומר 6 זרים 6 לזבל!
זה שי !

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
גלארסה ישחק עד סוף העונה, צריך להתרגל גם אליו, כי כבר אין יותר אילוז השנה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
צריך רק להגיד לו להתחיל לרוץ כבר יום-יומיים לפני המשחק, כדי שהוא יספיק להניע את המנועים שלו בזמן.clark kent כתב:גלארסה ישחק עד סוף העונה, צריך להתרגל גם אליו, כי כבר אין יותר אילוז השנה
מעולם לא ראיתי מגן איטי ממנו.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
לא יודע מאיפה הקריצו אותו..אליק כתב:
מעולם לא ראיתי מגן איטי ממנו.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;