וקוראים לו דנילו מורירה.
הבחור קיבל מספיק ימי חסד כאן. חוץ ממשחק אימון מול בת ים מהלאומית הוא לא הציג השנה שום משחק טוב.
שבוע שעבר שמר על אלירן עטר שחגג עליו כשמורירה תורם בשני השערים.
היום הוא שמר על ערן לוי והסוף גם כאן ידוע.
לא יודע אם זאת הפציעה מתחילת השנה שמפריעה לו, לא יודע אם הוא לא התאקלם, אבל הוא חייב לרדת לספסל. אם לא השבוע (בגלל ההרחקה של פרגל) אז עוד שבועיים לאחר החזרה של פרגל.
לא מדבר על לחתוך אותו עדיין, כי אני בעד לתת לזרים הרבה ימי חסד, אבל אין שום סיבה שנמשיך לספוג בגללו שערים כשהוא בהרכב.
נ.ב
יש לי הרגשה שעוד שבועיים אני אפתח טופיק דומה עם גולרסה שנראה בדרך להיות בלוף מספר 760 השנה בגזרת הזרים שגיא עזורי בחר.
מתגלה מולנו בלוף נוסף...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מתגלה מולנו בלוף נוסף...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: מתגלה מולנו בלוף נוסף...
משה אוחיון כתב:וקוראים לו דנילו מורירה.
הבחור קיבל מספיק ימי חסד כאן. חוץ ממשחק אימון מול בת ים מהלאומית הוא לא הציג השנה שום משחק טוב.
לא יודע אם זאת הפציעה מתחילת השנה שמפריעה לו, לא יודע אם הוא לא התאקלם, אבל הוא חייב לרדת לספסל. אם לא השבוע (בגלל ההרחקה של פרגל) אז עוד שבועיים לאחר החזרה של פרגל.
לא מדבר על לחתוך אותו עדיין, כי אני בעד לתת לזרים הרבה ימי חסד, אבל אין שום סיבה שנמשיך לספוג בגללו שערים כשהוא בהרכב.
נ.ב
יש לי הרגשה שעוד שבועיים אני אפתח טופיק דומה עם גולרסה שנראה בדרך להיות בלוף מספר 760 השנה בגזרת הזרים שגיא עזורי בחר.
אולי עדיף לנעוץ טופיק "בלופים" ולהוסיף שם מדי שבוע את השחקן החלש ביותר...
אה, ולמה לחכות שבועיים עם גלארסה? מי שישמע שעד היום הוא נתן משחקים טובים. רק טעויות שהובילו לספיגות... נגד מכבי הוא היה אחד הגרועים והיום הוא בישל את השער לערן לוי...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אבל איזה משחק ענק הוא נתן מול בת-ים! איזה בישול! פשוט עלוב,עצוב וכואב מה שקורה השנה!משה אוחיון כתב:וקוראים לו דנילו מורירה.
נ.ב
אני לא כל כך יודע על מה אתם מדברים... לדעתי דנילו היום נתן את המשחק הכי טוב שלו העונה.
אגב גלארסה, נכון שהוא לא נראה כמו כלום אבל בחייאת תנו לו כבר צ'אנס להיכנס לעניינים. די.
אגב גלארסה, נכון שהוא לא נראה כמו כלום אבל בחייאת תנו לו כבר צ'אנס להיכנס לעניינים. די.
רק אהבה תנצח...
אני גם חושב ככה... אבל זה מה שעצוב.nitsande כתב:אני לא כל כך יודע על מה אתם מדברים... לדעתי דנילו היום נתן את המשחק הכי טוב שלו העונה.
מזל... אחרת היינו מקבלים 6 ולא את הכמות הממוצעת שלנו..nitsande כתב:אני לא כל כך יודע על מה אתם מדברים... לדעתי דנילו היום נתן את המשחק הכי טוב שלו העונה.
עוד משחקים כאלה ואבדנו.
- Sir Alex Ferguson
ניצן אתה מבין שאתה אומר את זה במשחק שמורירה שמר על ערן לוי (שגם הגיע לנגיחה לבד מול קאלה שבמזל לא נכנסה במחצית הראשונה?).nitsande כתב:אני לא כל כך יודע על מה אתם מדברים... לדעתי דנילו היום נתן את המשחק הכי טוב שלו העונה.
בקשר לגולרסה, כפי שאמרתי, כרגע מוקדם מידי לשפוט למרות שהוא בהחלט בדרך להיות בלוף ביכולת הנוכחית...
עונת הבלוף, שמתחילה במאמן כדורגל שהוא בכלל מאמן כושר.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
מה זאת השטות הזאת שמר על ערן לוי?... מה זה שמירות אישיות לכל שחקן? מה זה כדורסל?משה אוחיון כתב: ניצן אתה מבין שאתה אומר את זה במשחק שמורירה שמר על ערן לוי (שגם הגיע לנגיחה לבד מול קאלה שבמזל לא נכנסה במחצית הראשונה?).
בקשר לגולרסה, כפי שאמרתי, כרגע מוקדם מידי לשפוט למרות שהוא בהחלט בדרך להיות בלוף ביכולת הנוכחית...
על מי שמר יוסי אופיר? אייל שן? מליקסון? רביבו? מה זאת השטות הזאת? דנילו היום עשה את העבודה שלו בצורה טובה מאוד.
החורים הגיעו מהאין קישור אחורי (כרגיל) מהחוסר תרומה הגנתית של רביבו, ומגלרסה שבינתיים אני לא מצליח להבין איך יש לו 120 הופעות בליגה הראשונה של ארגנטינה.
וכמובן באשמתו הישירה והבלעדית של קאלה, כשפרגל לא עושה יותר מדי.
אז תעשו טובה תפסיקו לחיות בסטיגמות שקבעתם לעצמכם.
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
ניצן אני מבין שיש לך חיבה גדולה למורירה. אני רואה את זה כבר תקופה ארוכה בכך שבכל שבוע אתה מנסה למזער את הנזקים שמורירה גורם אבל אתה טועה.nitsande כתב: מה זאת השטות הזאת שמר על ערן לוי?... מה זה שמירות אישיות לכל שחקן? מה זה כדורסל?
על מי שמר יוסי אופיר? אייל שן? מליקסון? רביבו? מה זאת השטות הזאת? דנילו היום עשה את העבודה שלו בצורה טובה מאוד.
החורים הגיעו מהאין קישור אחורי (כרגיל) מהחוסר תרומה הגנתית של רביבו, ומגלרסה שבינתיים אני לא מצליח להבין איך יש לו 120 הופעות בליגה הראשונה של ארגנטינה.
וכמובן באשמתו הישירה והבלעדית של קאלה, כשפרגל לא עושה יותר מדי.
אז תעשו טובה תפסיקו לחיות בסטיגמות שקבעתם לעצמכם.
אם לא נשפוט בלם על פי ההוראות המקצועיות שנותנים לו אז על פי מה נשפוט אותו? כשהקבוצה מולך משחקת עם חלוץ 1, כמו בני יהודה בשבוע שעבר והפועל חיפה השבוע נהוג לתת לאחד מהבלמים לשמור אישית על השחקן.
גיא עזורי בחר בשבוע שעבר שמורירה ישמור על עטר כשהשבוע מורירה שמר על ערן לוי. בוא נעזוב רגע את שבוע שעבר שכן עליו כבר דיברנו, במשחק השבוע ערן לוי כבש את הגול השני כשהוא לגמרי לבד, וכשמורירה בכלל לא באיזור שלו. אם מורירירה נותן לערן לוי לבעוט חופשי, כשידוע שזהו הנשק הכי חזק של ערן לוי והפועל חיפה, מה עוד נשאר? בוא אני אחזור איתך למחצית הראשונה ולאותו ערן לוי שמקבל כדור 10 מטר מהשער כשהוא לבד לחלוטיין ובמזל רב נוגח החוצה. איפה היה מורירה אז?
אם במשחק הטוב ביותר שלו השנה מורירה נותן לערן לוי לכבוש מבעיטה מחוץ לרחבה ללא שמירה ועם לפחות עוד הזדמנות אחת גדולה ללא הפרעה אז מורירה לטעמי חייב לרדת לספסל.