איפה אותם 3 4 גולשים !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: איפה אותם 3 4 גולשים !

שליחה על ידי bs war »

הגול הראשון- קאלה לא הראשון ובטח לא האחרון שיחטוף קרן מהערן לוי.
השני- בדיוק אותו גול שחטפנו שנה שעברה בוסרמיל. בעיטה מפתיעה משום מקום, צריך באמת אינסטינקטים מצוינים בשביל לעצור את זה.
השלישי- קאלה.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

bs war כתב:הגול הראשון- קאלה לא הראשון ובטח לא האחרון שיחטוף קרן מהערן לוי.
נכון שאני לא מת על קאלה אבל אתה רציני במה שרשמת ועזוב בלי קשר למשחק היום או למי אשם.
אני אפילו לא נותן דעה בקשר למשחק של קאלה היום , אבל אתה רציני במה שרשמת ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אפילו ערן לוי מסביר כמה קל היה מול קאלה של היום:
בהתייחס לתצוגות הטובות שהוא מציג כשהוא מגיע לב"ש, אמר ערן לוי: "אני שמח וזה עושה לי טוב. קצת קשה לי עם העובדה שהאוהדים מקללים אותי, אבל אני לוקח את הקללות כדי להפיק מעצמי את הדברים הטובים. ידענו שהלחץ של הקהל בב"ש יעבוד לטובתנו. לא היססתי לבעוט מרחוק וקאלה נתן לי כמה 'הזדמנויות' לבעוט לו מרחוק. אני שמח שעשיתי את זה והכדורים נכנסו. אני מקדיש את השער שלי ללוסי, ראובן מהמשפחה".
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

danielys כתב: נכון שאני לא מת על קאלה אבל אתה רציני במה שרשמת ועזוב בלי קשר למשחק היום או למי אשם.
אני אפילו לא נותן דעה בקשר למשחק של קאלה היום , אבל אתה רציני במה שרשמת ?
כן. תראה את זה...
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 02&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

משחק לא טוב של קאלה.

אבל עדיין לדעתי הוא השוער הכי טוב בליגה (חוץ מאניימה כמובן).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. לא מבין כיצד אפשר להאשים את קאלה בשערים מול בני יהודה.
בכדורגל המודרני שוערים הפכו לבלמים לכל דבר ועניין. הדבר נחוץ במיוחד בקבוצה כמו שלנו עם בלמים איטים בטח ובטח כשמולם עומד חלוץ מהיר כמו עטר. קאלה עשה מה שכל שוער ברמה גבוהה היה עושה, עמד מחוץ לשער כדי לחפות על מורירה שאיבד את עטר ולכן לדעתי אי אפשר להאשים אותו בשער.
בגול השני עטר עוצר את הכדור לבד, לוקח את הזמן ובועט כדור לפינה הרחוקה לקורה ופנימה. איך קאלה יכול להדוף כדור כזה? הוא סגר את הפינה הקרובה, עטר בעט נפלא לפינה הרחוקה לזווית היחידה שבה הכדור יכול להכניע את קאלה והכדור הולך לקורה ופנימה.
איפה גולרסה המגן הימני שהכל התנהל באגף שלו? איפה מורירה ששמר אישית על עטר? איך יכול להיות שלא רק שעטר מוצא את עצמו לבד אלא גם מקבל נצח במונחי כדורגל כדי לשחרר את הטיל?

2. לעומת זאת אין ספק שאתמול קאלה אשם בשער הראשון ויש לו גם חלק גדול בשער השני ובשער השלישי.
לא יודע מאיפה שי ראה את אילוז דוחק את הכדור פנימה, אני ראיתי כדור מסובב לשער שקאלה הדף פנימה (גול ראשון).
למרות כדור מצוין של ערן לוי, איך יכול להיות שקאלה לא הכין את עצמו לכדורים המוסבבים שערן לוי מסובב מהקרנות לאורך כל העונה?
למרות הטעות בסגירה של גולרסה ומורירה, איך יכול להיות שקאלה לא הכין עצמו לבעיטות של ערן לוי (הגול השני)?
למרות כדור העומק שחתך את ההגנה, איפה קאלה היה בגול השלישי? אם יצאת תצא בזמן ואם לא עדיף שתשאר בשער.

3. קשה לי להבין את הטענה שקאלה השנה מזיק לקבוצה.
קאלה השנה על כל גול שחוטף מציל 3 אחרים שאף אחד אחר לא לוקח.
נכון שקאלה סופג לפעמים שערים באשמתו, אבל מנקודת מבט כוללת הוא המניה הבטוחה שלנו כבר תקופה ארוכה, היחיד שהראה יציבות בהגנה, היחיד שהביא לנו נקודות כמעט לבד בהגנה (מול פתח תקווה, אשדוד, בית"ר י"ם), וזה בלי להזכיר את המשחקים שבלי קאלה אנחנו יורדים מובסים בצורה קשה הרבה יותר (הפועל ת"א, מכבי חיפה).
לכן בשורה התחתונה, למרות הטעויות מידי פעם (לדעתי מדובר בטעויות שמתרחשות לעיתים רחוקות) קאלה הוא שוער ליגה טוב, אולי הטוב בליגה למעט אניימה, ויש לנו הרבה מזל שלפחות בעמדה הזאת יש לנו שקט השנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

משה אוחיון כתב:למרות כדור העומק שחתך את ההגנה, איפה קאלה היה בגול השלישי? אם יצאת תצא בזמן ואם לא עדיף שתשאר בשער.
חותם לך שגם אם הוא לא היה יוצא לכדור זה היה נכנס. טרטצקי השאיר אבק לבלמים ויכל בקלות לשלוח את זה לפינה הרחוקה, גם אם קאלה נשאר בשער.
וחוץ מזה, אם הוא היה נשאר בשער היו באים אליו בטענות שהוא לא יצא לכדור. יש כאלה שתמיד יחפשו אותו.

שלח תגובה