מקום אחרון !!!!!!!
Re: מקום אחרון !!!!!!!
חבל שגיע עזורי לא גבר כמו רוני לוי להשים תמפתחות ולגיד נכשלתי כי אלונה כול מה שייגידו לה היא מאמינה והיא לא תפטר מאמן רק אם הוא יתפטר מסכנה כול כך חבל לי על המלכה הזאתי שהצילה אותנו
בס"ד
היום הפסדנו את המשחק בגלל כמה סיבות אבל העיקרית שבהם לדעתי היא בגלל איבודי הכדור של שן,אופיר ורביבו.
עד מתי שלושת האפסים ימשיכו לפתוח משחק אחרי משחק ולהוכיח לנו בכל פעם מחדש כמה הם גרועים.
גלארסה פשוט איום ונורא,בערך חצי שעה אחרי שהמשחק נגמר הייתי ליד היציאה של השחקנים ועמדתי ליד העיתונאי שנתן את המיונים ולגלארסה העניקו את הציון הגרוע בקבוצה-2.
בנוסף עזורי עם עוד ציטוט מגוחך:" בהפועל ב"ש יש בעיות טקטיות רבות ", אז אני שואל מר עזורי על מה עובדים כל השבוע?
היום הפסדנו את המשחק בגלל כמה סיבות אבל העיקרית שבהם לדעתי היא בגלל איבודי הכדור של שן,אופיר ורביבו.
עד מתי שלושת האפסים ימשיכו לפתוח משחק אחרי משחק ולהוכיח לנו בכל פעם מחדש כמה הם גרועים.
גלארסה פשוט איום ונורא,בערך חצי שעה אחרי שהמשחק נגמר הייתי ליד היציאה של השחקנים ועמדתי ליד העיתונאי שנתן את המיונים ולגלארסה העניקו את הציון הגרוע בקבוצה-2.
בנוסף עזורי עם עוד ציטוט מגוחך:" בהפועל ב"ש יש בעיות טקטיות רבות ", אז אני שואל מר עזורי על מה עובדים כל השבוע?
מאור מליקסון נותן עונה מדהימה עד עכשיו אין ויכוח לגבי הנושא הזה, באמת מעניין באיזה מקום היינו בלעדיו.
אבל לדעתי לעובדה שהליגה השנה היא גדולה עם 16 קבוצות יש משמעות רבה לזה שלא נגד העונה.
בליגה של 12 קבוצות היינו מועמדים חזקים לירידה יחד עם הפועל פתח תקווה.
אפשר להפסיד בכדורגל זה לא סוף העולם, אבל עם ההגנה שלנו אין לנו שום סיכוי לנצח קבוצה שהיא יותר טובה מבינונית אלא אם אנחנו מבקיעים 3 גולים, צריך להיות גאון כמו גיא עזורי כדי לקחת 25 מיליון שקלים ולזרוק אותם לפח, עכשיו צריך עוד מקצה שיפורים שיעלו עוד כסף כדי שהקבוצה לא תתבזה שבוע אחרי שבוע, גיא עזורי עשה טובה גדולה- לך הביתה.
אבל לדעתי לעובדה שהליגה השנה היא גדולה עם 16 קבוצות יש משמעות רבה לזה שלא נגד העונה.
בליגה של 12 קבוצות היינו מועמדים חזקים לירידה יחד עם הפועל פתח תקווה.
אפשר להפסיד בכדורגל זה לא סוף העולם, אבל עם ההגנה שלנו אין לנו שום סיכוי לנצח קבוצה שהיא יותר טובה מבינונית אלא אם אנחנו מבקיעים 3 גולים, צריך להיות גאון כמו גיא עזורי כדי לקחת 25 מיליון שקלים ולזרוק אותם לפח, עכשיו צריך עוד מקצה שיפורים שיעלו עוד כסף כדי שהקבוצה לא תתבזה שבוע אחרי שבוע, גיא עזורי עשה טובה גדולה- לך הביתה.
אני לא מבין על איזה משחק הגנה טוב אתה מדבר ?אדום בלב בנשמהההה כתב:עצוב שאחרי כל משחק מתווסף עוד משחק לרשימה השחורה.
המשחק שלנו היום לא היה גרוע. גלרסה נתן יופי של משחק, כנ"ל הרוש, כנ"ל פרגל. תכל'ס נראלי שהאשם בהפסד הוא הפעם קאלה. בגול הראשון רק האנשים שמריצים עכשיו ת'קלטת בספורט 5 יודעים מה בדיוק היה (קאלה או אילוז), הגול השני אני מניח שעמידה וריפלקס יותר טוב של קאלה וזה שלו, והגול השלישי כולו קאלה.
מליקסון כרגיל ענק, שן ואופיר היום היו בינוניים. פדידה וקדוסי-"שער וזהו".
זה עצוב מאוד שבמשחק סביר, של X, אנחנו ככה חוטפים. עד מת ערן לוי?!
אני לא בעד קללות לגיא עזורי (או אף מאמן) אבל הוא פשוט נמאס. נמאס. "השחקנים ייתנו 100% מעצמם על המגרש-לאוהדים לא תהיה שום סיבה להתלונן"-את המשפט הזה אמר מר. עזורי במסיבת העיתונאים.
עוד שבוע נגמר הסיבוב השני, אני לא ראיתי שום 100% והתלוננתי יותר מדיי פעמים על שחקנים (ספסל כבר את רביבו האפס!)
היום היה כרגיל משחק חלש מאוד של ההגנה שלנו.
גיא עזורי הביתה - אין מה לעשות הוא פשוט מאמן גרוע ואין לי מושג עד עכשיו למה אלונה בחרה בו להיות המאמן שלנו.
שי תנוח.
תבוא במשחק הבא לשער חמש ואולי תלמד דבר או שניים על עידוד אמיתי וגם על מה שבאמת קורה שם ותגלה שגם אצלנו לא "מתים" על גיא עזורי, רק שאנחנו קצת מתאפקים כדי לשמור על הכבוד של אלונה ושל עצמנו.
תבוא במשחק הבא לשער חמש ואולי תלמד דבר או שניים על עידוד אמיתי וגם על מה שבאמת קורה שם ותגלה שגם אצלנו לא "מתים" על גיא עזורי, רק שאנחנו קצת מתאפקים כדי לשמור על הכבוד של אלונה ושל עצמנו.
הפועל אני כבר משתגע
אתה מדבר על כבוד בזמן שהקבוצה שלך חוטפת מכל קבוצה שלא מפחדת לשחק כדורגל 3 שערים בבית8red כתב:שי תנוח.
זה כבר בושה איך שאנחנו ניראים אין מנוס מלאחד כוחות גם אני לא אוהב לקלל אתה חושב שכייף לי עם זה אבל רק ככה הוא ילך הביתה עם תתנו לו שקט ותראו כאילו שלא אכפת לכם איך שהקבוצה נראת הוא ימשייך כאן
אין ספק שאלונה תעיף אותו בעונה הבאה הבעייה שעכשיו אין לך מי שיחשוב קדימה תסתכל על סגל השחקנים שלך כמעט כולם בני 30 איזה בנייה ואיזה נעלים !
צריך שיבוא לפה מישהו שמעכשיו יתחיל לעבוד לקראת שנה הבאה
בקצב הזה אני לא יתפלא עם נגמור בפלאוף התחתון
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שי, נשבע לך אתה ליצן.
ואה כן, בשער 5 עזורי קיבל פי שלוש קללות מבשער 2. הרי כל הסיפור של "שער 2" זה אותה חבורה בת גג 30 איש שיושבת בקביעות בשתיים שלוש שורות העליונות של הטריבונה הסמוכה לתא עיתונאים ומקבלת סיקור ונפח הרבה מעבר משקלה במציאות..
ואה כן, בשער 5 עזורי קיבל פי שלוש קללות מבשער 2. הרי כל הסיפור של "שער 2" זה אותה חבורה בת גג 30 איש שיושבת בקביעות בשתיים שלוש שורות העליונות של הטריבונה הסמוכה לתא עיתונאים ומקבלת סיקור ונפח הרבה מעבר משקלה במציאות..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי אדום בנשמה כתב:שי, נשבע לך אתה ליצן.
נסחפת 30 איש אני מוכן שתבוא לשבת לידי פעם ותראה עם כמעט כל שער שתים לא מקלל אותו לא בקביעות אבל מקלל עם אתה רוצה אני ישמור לך מקום לידי
זה שי !

אני פותח עיתון "ידיעות אחרונות" על הבוקר ומה אני רואה???
אותה חבורה של 30 אנשים שיושבים בשער 2 שלא צריך לשים אליה לב מקבלת חצי עמוד של כתבה על מצב הקבוצה!!
רונן כהן, אייל לנקרי, רפי שטרית, יוסי יחזקאל הם הכוכבים של היום.
אז כנראה שיש לשער 2 השפעה הרבה יותר מכפי שנהוג לחשוב.
אם פעם אחת שער 5 יואיל בטובוצת לשתף פעולה עם שער 2 ולמחות כמו שצריך תאמינו לי כולנו נרוויח, אבל זה אולי רק אני שחושב ככה.יום טוב.
אותה חבורה של 30 אנשים שיושבים בשער 2 שלא צריך לשים אליה לב מקבלת חצי עמוד של כתבה על מצב הקבוצה!!
אם פעם אחת שער 5 יואיל בטובוצת לשתף פעולה עם שער 2 ולמחות כמו שצריך תאמינו לי כולנו נרוויח, אבל זה אולי רק אני שחושב ככה.יום טוב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זה שי ! כתב:
נסחפת 30 איש אני מוכן שתבוא לשבת לידי פעם ותראה עם כמעט כל שער שתים לא מקלל אותו לא בקביעות אבל מקלל עם אתה רוצה אני ישמור לך מקום לידי
זה שי !
אל תאבד כיוון.
ברור שהרבה יותר מאותם 30 איש מקללים בשער 2 (או בכל שער אחר..אנחנו חיים בעולם של סטיגמות, בו שער 5 מקלל ועושה ת'מוות לעזורי וכן לכל מאמן שהיה לפניו, פי כמה מבשער 2, אבל עדיין נותר חקוק בתודעה כשער "שלא מקלל"..) את עזורי.
דיברתי באופן כללי, שאת כל הסיפור הזה של "שער 2", על כל המשתמע ממנו, בונה אותה קבוצה (חלקם חברים קרובים) בת 30 איש בלחץ, שמקבלת נפח וחשיבות הרבה מעבר משקלה האמיתי במציאות. תבחר באקראי סתם אוהד שנוהג לשבת שם, ותראה שהוא בכלל לא מתחבר לכל העניין הזה של שער 2 או שער 5, לקלל או לעודד וכל החרטות האלו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
השפעה על מי בדיוק? על אנשי המקצוע מהמרכז וביניהם מאמנים שאולי היינו רוצים לראות פה בעתיד ויעדיפו לא להגיע בגלל כתבות כאלו?דורון כהן כתב:אני פותח עיתון "ידיעות אחרונות" על הבוקר ומה אני רואה???
תיהיה בטוח שעל אלונה אף אוהד לא משפיע לטוב ולרע.
אגב שיתוף פעולה - איפה היו אותם אוהדים כשרצינו למחות כנגד מחירי המנויים? כנגד השיווק שלא היה קיים? כנגד השערוריה עם העמלות לכרטיסים ולמנויים?
הפועל אני כבר משתגע
על אלונה אף אחד לא משפיע לטוב או לרע??? מעניין......8red כתב: השפעה על מי בדיוק? על אנשי המקצוע מהמרכז וביניהם מאמנים שאולי היינו רוצים לראות פה בעתיד ויעדיפו לא להגיע בגלל כתבות כאלו?
תיהיה בטוח שעל אלונה אף אוהד לא משפיע לטוב ולרע.
אגב שיתוף פעולה - איפה היו אותם אוהדים כשרצינו למחות כנגד מחירי המנויים? כנגד השיווק שלא היה קיים? כנגד השערוריה עם העמלות לכרטיסים ולמנויים?
לפני חודש החבר המנוול שלך ששמו משה אוחיון טען שעקב הצעקה שהוא הקים( מה הוא יודע לעשות חוץ מזה) יצאה הסעה למשחק החוץ נגד מכבי חיפה בגביע הטוטו שנערך בנתניה.
אז המחאה עזרה נכון??? נגד אלי זינו המחאה עזרה נכון??? רק נגד גיא עזורי "הצדיק" אסור למחות בשום פנים ואופן....אבל לי לא איכפת , למשחק הבית הבא אני לא מגיע. מה שתעשו אתם ושער 2 זה עיניינכם, זה שלא מחאו בזמנו נגד מחירי המנויים מה זה אומר???שלא צריך למחות עכשיו??? אם אתה חושב ככה שייבושם לך.כאשר אתה צודק אני יגיד שאתה צודק ואחמיא בכל הזדמנות אפשרית, אבל בגלל שלא מחאו בזמנו זה לא אומר שעכשיו זה לא לגיטימי למחות.
אם היית מחובר קצת יותר לשטח היית מבין ויודע שאלונה לא תתערב בהחלטות מקצועיות ולא תפטר את המאמן ולא יעזור בית דין.
אם בנושא ההסעות היה לנו "קייס" מולה, לגבי זה שהעבירו משחק בית עד לנתניה, הרי שבנושא המאמן אנחנו "פסולי עדות" בעיניה עוד מהתקופה שהחליפה את בלבול בלנדאו לפי דרישת האוהדים.
מאז עושה רושם שהחליטה שאת הזובור ההוא שהקהל העביר אותה (ואני הייתי בין אלו שדרשו את הראש של בלבול) היא לא הולכת לעבור פעם שניה, גם אם כל העולם רואה שאנחנו צודקים.
וחוץ מזה תפסיק להכניס גם לי מילים לפה. איפה אמרתי שלא לגיטימי למחות? רצוי למחות וחובה למחות אבל יש גם דרכים ועיתוי לעשות את זה. מצטער, אבל אני את העצבים שלי על המאמן ועל חלק מהכלומניקים האלו שניקראים היום שחקני הפועל באר שבע, שומר עד לסוף המשחק. לא בא לי לשתף פעולה ולשחק לידיים של דני עינבר וכל אותם אנשי התקשורת המתחסדים האלו, שבא לי להקיא מהצביעות שלהם.
אם בנושא ההסעות היה לנו "קייס" מולה, לגבי זה שהעבירו משחק בית עד לנתניה, הרי שבנושא המאמן אנחנו "פסולי עדות" בעיניה עוד מהתקופה שהחליפה את בלבול בלנדאו לפי דרישת האוהדים.
מאז עושה רושם שהחליטה שאת הזובור ההוא שהקהל העביר אותה (ואני הייתי בין אלו שדרשו את הראש של בלבול) היא לא הולכת לעבור פעם שניה, גם אם כל העולם רואה שאנחנו צודקים.
וחוץ מזה תפסיק להכניס גם לי מילים לפה. איפה אמרתי שלא לגיטימי למחות? רצוי למחות וחובה למחות אבל יש גם דרכים ועיתוי לעשות את זה. מצטער, אבל אני את העצבים שלי על המאמן ועל חלק מהכלומניקים האלו שניקראים היום שחקני הפועל באר שבע, שומר עד לסוף המשחק. לא בא לי לשתף פעולה ולשחק לידיים של דני עינבר וכל אותם אנשי התקשורת המתחסדים האלו, שבא לי להקיא מהצביעות שלהם.
הפועל אני כבר משתגע
8red כתב: פעולה ולשחק לידיים של דני עינבר וכל אותם אנשי התקשורת המתחסדים האלו, שבא לי להקיא מהצביעות שלהם.
גם שאתה רואה איך הקבוצה שלך נרמסת פעם אחר פעם גם שאתה רואה שאין מנוס מלהעיף את עזורי קיבינמט
גם שאתה רואה כל משחק 6 אלף צופים הולכים הביתה מבואסים גם שאתה רואה שאין מלחמה ונשמה בקבוצה
אתה לא אוהד בשבילי יותר אכפת לך מה יגידו עליך ומה התקשורת תצייר מאשר טובת הקבוצה שלך
זה שי !

שי מה שאתה לא רוצה להבין זה שהדברים האלה הולכים ביחד.זה שי ! כתב:
גם שאתה רואה איך הקבוצה שלך נרמסת פעם אחר פעם גם שאתה רואה שאין מנוס מלהעיף את עזורי קיבינמט
גם שאתה רואה כל משחק 6 אלף צופים הולכים הביתה מבואסים גם שאתה רואה שאין מלחמה ונשמה בקבוצה
אתה לא אוהד בשבילי יותר אכפת לך מה יגידו עליך ומה התקשורת תצייר מאשר טובת הקבוצה שלך
זה שי !
כשהביקורת מהתקשורת היא כל כך חריפה וקשה ומגיעה בכל שבוע זה אומר שמשהו פה לא בסדר.
ואנשי המקצוע שלא באמת יודעים מה קורה כאן אלא ניזונים רק מהתקשורת פשוט לא ירצו לבוא לכאן.
אז אם היה אכפת לך מהקבוצה היית מפסיק לתת להם על מה להכפיש את שמנו.
נכון לעכשיו אנשים שמקללים מזינים את אנשי התיקשורת המגמתיים גם ככה... ובשנה הבאה (שוב) אף מאמן ראוי לא יסכים להגיע לבית הקברות למאמנים.
ושוב שי ולהקתו יקללו וכך זה יימשך לנצח, או עד שתקבלו שכל.
רק אהבה תנצח...