אני יודע שאנחנו לא נגיע לשום מקום העונה וחבל על הכסף של אלונה,אבל אי אפשר להמשיך לראות את הזוועה שחלק מהשחקנים מציגים.
בתור התחלה-מגן ימני.גאלרסה איך שלא ינסו לסובב את זה שחקן גרוע.גם הגנתית גם התקפית הוא לא תורם פשוט כלום-הביתה ומהר.אין לנו כל כך בסגל מגן ימני טוב(ולא,דנדי לא מגן ימני טוב-הוא כבד מאוד),הייתי מביא את אורי אוזן מאשדוד.נלחם ומראה אכפתיות לפחות.
בלם-לא יודע אם יש צורך בשני בלמים,בתור התחלה חייבים בלם שיארגן את הזוועה שמתחוללת לנו במכרז ההגנה.פה אין לי יותר מדי שמות אבל חייב מישהו דומיננטי,רצוי גם שימשיך איתנו כמה שיותר זמן.
קשר אחורי-יוסי אופיר ואייל שן נראים כאילו הם משחקים אחד נגד השני.כבר הגיע הצעיר מניגריה,לא יודע איך הוא אבל חייבים להביא גם פה מישהו דומיננטי שיעשה סדר בקבוצה ושנראה שיש לנו קישור אחורי.
חלוץ-קדוסי לבדו זה לא מספיק,איליה יבוריאן זה נחמד,ברק בדש זה בינוני.אם כבר מסכימים לשלם ליבוראין את מה שהוא רוצה(כ-180 אלף דולר),בכסף הזה+אולי תוספת קטנה אפשר להנחית פה אחלה חלוץ שבעולם.
שיחרורים:
מרקוס גאלרסה-כתבתי עליו כבר.
דנילו מוריירה-אין מנוס.
ראיין אדלי-גם תופס עמדה של זר,וגם לא משחק דקה.או שיתאזרח כבר או שישאילו אותו או משהו כזה.
יוסי אופיר-שינשק סמל של קבוצה אחרת.
דוד רביבו-חושב הם מינמום צ'אבי,גם לא יפגע ביכולת של הקבוצה וגם ישחרר הרבה מהתקציב.אני בטוח שקבוצות כמו הפועל פ"ת ומכבי פ"ת יקלטו אותו בשמחה.
גיל בלומשטיין-תופס מקום שלא צעירים,וגם ככה לא משחק.
אה..אם אפשר גם גיא עזורי ככה עם כל השחקנים האלה על הדרך.
הגיע הזמן להתחיל להריץ יותר ברצינות את יוסי אלקיים,משה אסולין וסיראג' נאסר,ולתת יותר דקות לשחקנים מחוייבים יותר כמו נדב קידר,דנדי אוקונגו,אופיר דודזאדה וגם אפילו יניב אלול.
אני מודע לזה שזה חריש עמוק בקבוצה,אבל צריך לדעת שזה על מנת עתיד טוב יותר.
אין מנוס מחריש עמוק.
Re: אין מנוס מחריש עמוק.
בתור התחלה הייתי אומר לעזורי תודה ושלום
ואז מביא את לופא הוא כבר ידע מה לעשות סומך עליו
ואז מביא את לופא הוא כבר ידע מה לעשות סומך עליו

ינואר זה לא הזמן לחריש, לא יתן שום דבר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
עכשיו לא יעזור כבר כלום אנחנו ניראים רע ואפילו רע מאוד אין שחקן בית בהרכב הכל רכש שחקנים מבוגרים שלא אכפת להם כלום חוץ מהתלוש בסוף החודש צריך לגמור תעונה הזאת ולהתחיל הכל מהתחלה
הפעם אני מקווה שאלונה תשקיע 25 מיליון אבל תביא מאמן שידע מה לעשות עם הכסף
זה שי !
זה שי !

למה? כדי שתוכל לעשות גם לו את המוות?זה שי ! כתב:
זה שי !
הרי גם גוטמן וקשטן לא טובים בשבילך ולא משנה כמה שהקבוצה תנצח איתם אתה תמיד תגיד שהם מגעילים והגנתיים ועוד כל מיני שטויות כיד הדימיון הטובה עלייך....
הפועל אני כבר משתגע
8red כתב:
למה? כדי שתוכל לעשות גם לו את המוות?
הרי גם גוטמן וקשטן לא טובים בשבילך ולא משנה כמה שהקבוצה תנצח איתם אתה תמיד תגיד שהם מגעילים והגנתיים ועוד כל מיני שטויות כיד הדימיון הטובה עלייך....
אלי גוטמן השתנה ואפילו הוא אמר את זה באחד הראיונות האחרונים שלו שחכתי איפה
לגבי קשטן אני כבר לא רוצה להתיחס כי הוא לא מתאיים לכאן
זה שי !

תודה רבה - סיימתי את טעוניי....זה שי ! כתב:
זה שי !
הפועל אני כבר משתגע
קשטן לא מתאים לכאן , מה אתה רציניזה שי ! כתב:
אלי גוטמן השתנה ואפילו הוא אמר את זה באחד הראיונות האחרונים שלו שחכתי איפה