ראיונות מאמנים בסוף המשחק - רק בלי פוליטיקה !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

ראיונות מאמנים בסוף המשחק - רק בלי פוליטיקה !

שליחה על ידי גיל שגיב »

מוצ"ש האחרון,אני חוזר מהמשחק ובדרך שומע את דורה מאמן חיפה זחוח קורן מאושר כאילו הקבוצה שלו נתנה את משחק העונה שלה, מחרטט את כולם באולפן וממשיך לדרכו....

חשבתי לעצמי, מה היה קורה אם כל מאמן היה אומר אמת ורק אמת לאחר משחק בין אם ניצח ובין אם הפסיד....

אז הינה לכם הראיונות שלא היו אבל אם היו מבוצעים ללא פוליטיקות והתחכמויות אלא אמת צרופה כך היו נשמעים :

דורה המאמן המנצח :

ברכות על הניצחון !

דורה - תודה, תמיד טוב לנצח אבל אוי לנו נצחונות שכאלה,ביכולת הזו אולי לא נקבל חמישיה מחיפה בדרבי אבל שלישיה מובטחת....שיחקנו חלש מאוד ואלמלא שלשה שערים באשמה ישירה של שחקני באר שבע לא היינו כובשים גם לא שער אחד.

למה אתה אומר זאת ? הרי כבשתם שלישיה ?

דורה - הראשון עצמי של אילוז,השני חצי עצמי של קאלה כי למען האמת גם סבתא שלי הייתה עוצרת את הכדור והשלישי שוב קאלה הפעם כבר יותר מחצי גול שלו...

איזה הוראות נתת לשחקנים ?

דורה - פשוט מאוד, לקצץ למליקסון את הרגליים ואם אנחנו כובשים ראשונים ליפול כל כמה דקות ולהעביר זמן.

ועכשיו הראיון עם עזורי :

עזורי, מה לא עבד במשחק ?

אני.

אתה ?

עזורי - כן כן אני, לא ניהלתי את המשחק כמו שצריך.

ומעבר לזה ?

עזורי - תראה פישלתי בגדול בבחירת השחקנים בעיקר הזרים,אבל תבין אני בתחילת דרכי וכל בעל קבוצה היה צריך לדעת שמעולם לא למדתי ואינני יודע איך לבחור זרים, אני מתגלח העונה על הזקן של באר שבע ואני מודה לאלונה על ההזדמנות שהיא נתנה לי העונה.

מה השאיפות שלך העונה ?

עזורי - מרכז טבלה ובעונה הבאה לעוף מיכאן בשל יותר לקבוצה במרכז הארץ בדיוק כמו שתכננתי.

איך בחרת את השחקנים העונה ?

עזורי - בחרתי שחקנים לעונה אחת, אחר כך ממילא לא אהיה כאן אז זה לא מעניין אותי ההמשך.....

את מי מהזרים היית לוקח איתך לקבוצה הבאה שלך ?

עזורי - אף אחד, הייתי משאיר את כולם כאן.

אתה יודע,רק העונה הקבוצה עלתה ליגה איך זה שהקהל המקומי לא סבלני ?

עזורי - מה לעשות שהקהל כאן לא פראייר......אלונה ואתם במרכז אכלתם את הסיפור כי זה נשמע נכון אבל למען האמת למעט מס' בודד של שחקנים שגם להם עבר בליגת העל כל הקבוצה הזו חדשה.

מה יש לך לומר לקהל לסיום?

עזורי - הפועל באר שבע היא במה טובה למאמנים צעירים שמגיעים לכאן לעונה אחת מתגלחים,לומדים,מתנסים וממשיכים הלאה ואני סדיוק כזה, אז למה לקלל אותי ? אם כבר שיבואו בטענות למי שמחתים מאמנים שכמוני.

זו האמת חברים, בלי פוליטיקות ועניינים.

זה שי !

Re: ראיונות מאמנים בסוף המשחק - רק בלי פוליטיקה !

שליחה על ידי זה שי ! »

אהבתי כל הכבוד גיל זאת האמת
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אהרוני

Re: ראיונות מאמנים בסוף המשחק - רק בלי פוליטיקה !

שליחה על ידי אהרוני »

גיל שגיב כתב:מוצ"ש האחרון,אני חוזר מהמשחק ובדרך שומע את דורה מאמן חיפה זחוח קורן מאושר כאילו הקבוצה שלו נתנה את משחק העונה שלה, מחרטט את כולם באולפן וממשיך לדרכו....

חשבתי לעצמי, מה היה קורה אם כל מאמן היה אומר אמת ורק אמת לאחר משחק בין אם ניצח ובין אם הפסיד....

אז הינה לכם הראיונות שלא היו אבל אם היו מבוצעים ללא פוליטיקות והתחכמויות אלא אמת צרופה כך היו נשמעים :

דורה המאמן המנצח :

ברכות על הניצחון !

דורה - תודה, תמיד טוב לנצח אבל אוי לנו נצחונות שכאלה,ביכולת הזו אולי לא נקבל חמישיה מחיפה בדרבי אבל שלישיה מובטחת....שיחקנו חלש מאוד ואלמלא שלשה שערים באשמה ישירה של שחקני באר שבע לא היינו כובשים גם לא שער אחד.

למה אתה אומר זאת ? הרי כבשתם שלישיה ?

דורה - הראשון עצמי של אילוז,השני חצי עצמי של קאלה כי למען האמת גם סבתא שלי הייתה עוצרת את הכדור והשלישי שוב קאלה הפעם כבר יותר מחצי גול שלו...

איזה הוראות נתת לשחקנים ?

דורה - פשוט מאוד, לקצץ למליקסון את הרגליים ואם אנחנו כובשים ראשונים ליפול כל כמה דקות ולהעביר זמן.

ועכשיו הראיון עם עזורי :

עזורי, מה לא עבד במשחק ?

אני.

אתה ?

עזורי - כן כן אני, לא ניהלתי את המשחק כמו שצריך.

ומעבר לזה ?

עזורי - תראה פישלתי בגדול בבחירת השחקנים בעיקר הזרים,אבל תבין אני בתחילת דרכי וכל בעל קבוצה היה צריך לדעת שמעולם לא למדתי ואינני יודע איך לבחור זרים, אני מתגלח העונה על הזקן של באר שבע ואני מודה לאלונה על ההזדמנות שהיא נתנה לי העונה.

מה השאיפות שלך העונה ?

עזורי - מרכז טבלה ובעונה הבאה לעוף מיכאן בשל יותר לקבוצה במרכז הארץ בדיוק כמו שתכננתי.

איך בחרת את השחקנים העונה ?

עזורי - בחרתי שחקנים לעונה אחת, אחר כך ממילא לא אהיה כאן אז זה לא מעניין אותי ההמשך.....

את מי מהזרים היית לוקח איתך לקבוצה הבאה שלך ?

עזורי - אף אחד, הייתי משאיר את כולם כאן.

אתה יודע,רק העונה הקבוצה עלתה ליגה איך זה שהקהל המקומי לא סבלני ?

עזורי - מה לעשות שהקהל כאן לא פראייר......אלונה ואתם במרכז אכלתם את הסיפור כי זה נשמע נכון אבל למען האמת למעט מס' בודד של שחקנים שגם להם עבר בליגת העל כל הקבוצה הזו חדשה.

מה יש לך לומר לקהל לסיום?

עזורי - הפועל באר שבע היא במה טובה למאמנים צעירים שמגיעים לכאן לעונה אחת מתגלחים,לומדים,מתנסים וממשיכים הלאה ואני סדיוק כזה, אז למה לקלל אותי ? אם כבר שיבואו בטענות למי שמחתים מאמנים שכמוני.

זו האמת חברים, בלי פוליטיקות ועניינים.
ובוא אני יענה לך בתור מאמן חיפה

דורה המאמן המנצח

יש משחקים שגם שאתה לא מציג כדורגל גדול חשוב לצאת עם 3 נ'ק
גילינו אופי במיוחד אחרי שהיינו בפיגור

ידענו שההגנה של באר שבע היא לא הצד החזק שלהם והיו רגעים שידענו שהקהל שלהם ילחיץ אותם
מה עוד שערן לוי תמיד מקבל מוטיבציה שהוא מגיע לכאן, שנה אחרי שנה הקהל כאן מקלל אותו ואנשים כותבים עליו דברים לא ראוים (באתר השני..) וכל משחק הוא משתיק את הקהל שלהם
שחקן עם אופי
לגבי המשחק מול מכבי חיפה, אין ספק שזה משחק קשה ומכבי פייבוריטים
נבוא לנצח, לא סתם אומרים שלדרבי חוקים משלו

שלח תגובה