דוד רביבו:"אני מודע לזה שהיכולת שלי מאכזבת"
דוד רביבו:"אני מודע לזה שהיכולת שלי מאכזבת"
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 91&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/149837.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/149837.html" onclick="window.open(this.href);return false;
רק אהבה תנצח...
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
Re: דוד רביבו:"אני מודע לזה שהיכולת שלי מאכזבת"
אני לא יודע עם הוא צוחק או שהוא רציני שימו לב למשפטים הבאים
על ביקורת הקהל כלפי המאמן גיא עזורי, הוסיף רביבו: "אי אפשר לבוא כל הזמן ולהאשים את המאמן, אין לו קשר לגולים שאנחנו סופגים. למרות שזו קבוצה עם תקציב גדול כנראה שהיא לא נבנתה הכי טוב אבל אני מאמין שניתן לתקן בינואר".
אי אפשר לבוא ולהאשיים תמאמן הוא אומר ואחרי זה אומר שהקבוצה לא נבנתה הכי טוב ואני שואל את רביבו
מי הבחור שבנה את הקבוצה הזאת ? אני ?
זה שי !
על ביקורת הקהל כלפי המאמן גיא עזורי, הוסיף רביבו: "אי אפשר לבוא כל הזמן ולהאשים את המאמן, אין לו קשר לגולים שאנחנו סופגים. למרות שזו קבוצה עם תקציב גדול כנראה שהיא לא נבנתה הכי טוב אבל אני מאמין שניתן לתקן בינואר".
אי אפשר לבוא ולהאשיים תמאמן הוא אומר ואחרי זה אומר שהקבוצה לא נבנתה הכי טוב ואני שואל את רביבו
מי הבחור שבנה את הקבוצה הזאת ? אני ?
זה שי !

- dardasmiley
מרגיז אותי לקרוא ראיונות שלו! שיפסיק לדבר מל כל כתב ויתחיל לעשות יותר על המגרש.... עד שלא יתן חצי מהתפוקה דאשתקד שלא ידבר עם אף אחד חוץ מאשתו!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
טוב באמת שלפחות מודעות עצמית (מה שאין למאמן שלו) יש לבחור..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אדומה דרומית
2 ההודעות מעליי קלעו בול למה שאני חשבתי 
א. שימעט בדיבורים ו"ידבר" על הדשא. במקומו הייתי מתפדחת להתראיין.
ב. לפחות מישהו מספיק גבר להודות בחוסר הצלחה. אני מתחילה להחזיק מהבחור.
הלוואי ורביבו יתאפס, כי תאמינו לי, יש לו מה למכור, ורביבו טוב יתרום המון לקבוצה. שווה להשקיע בו.
הוא הקדוסי של תחילת שנה שעברה: לא הצליח, החמיץ בלי סוף, עבדו איתו (בעיקר אופיר), חזר להרכב ונתן תפוקה מדהימה.
אז אולי גם לרביבו יעשה טוב לשבת על הספסל משחק שניים, לעבוד איתו, בעיקר מנטלית כי כישרון יש לו, ואז כולנו נרוויח.
הוא לא רק "אח של"

א. שימעט בדיבורים ו"ידבר" על הדשא. במקומו הייתי מתפדחת להתראיין.
ב. לפחות מישהו מספיק גבר להודות בחוסר הצלחה. אני מתחילה להחזיק מהבחור.
הלוואי ורביבו יתאפס, כי תאמינו לי, יש לו מה למכור, ורביבו טוב יתרום המון לקבוצה. שווה להשקיע בו.
הוא הקדוסי של תחילת שנה שעברה: לא הצליח, החמיץ בלי סוף, עבדו איתו (בעיקר אופיר), חזר להרכב ונתן תפוקה מדהימה.
אז אולי גם לרביבו יעשה טוב לשבת על הספסל משחק שניים, לעבוד איתו, בעיקר מנטלית כי כישרון יש לו, ואז כולנו נרוויח.
הוא לא רק "אח של"
אם האדון עזורי היה בונה הגנה טיפה יותר טובה היינו מגיעים למקומות 3-4 בקלות (אירופה) בליגה כזו חלשה, אבל עזורי הטמבל והשקרן הרס את העונה.
כל הבולשיט הזה של קבוצה שעלתה ליגה היה תירוץ להעביר זמן עד שהקבוצה תתחבר כדי להוריד לחץ אבל הקבוצה הזו לעולם לא תתחבר וזה המקסימום שהיא תגיע.
גיא עזורי את שקרן!
כל הבולשיט הזה של קבוצה שעלתה ליגה היה תירוץ להעביר זמן עד שהקבוצה תתחבר כדי להוריד לחץ אבל הקבוצה הזו לעולם לא תתחבר וזה המקסימום שהיא תגיע.
גיא עזורי את שקרן!
עדי, להתאפס עוד יותר הוא לא יכול, מהסיבה הפשוטה שהוא כבר אפס ואפס גדול!!
אפילו בראיונות שהוא נותן הוא מנסה לכסת"ח על המאמן אבל אחרי משפט האמת כבר יוצאת לאור.
אם אפשר לשחרר אותו בינואר ולתת דקות ליוסי אלקיים ולסיראז' נאסר - הייתי עושה את זה בכיף.
הייתי מעדיף אפילו את ערן לוי במקומו.
אפילו בראיונות שהוא נותן הוא מנסה לכסת"ח על המאמן אבל אחרי משפט האמת כבר יוצאת לאור.
אם אפשר לשחרר אותו בינואר ולתת דקות ליוסי אלקיים ולסיראז' נאסר - הייתי עושה את זה בכיף.
הייתי מעדיף אפילו את ערן לוי במקומו.
הפועל אני כבר משתגע
8 red לא הגזמת בכלל...
עד השורה האחרונה עוד יכולתי לקבל, אבל ערן לוי הירקן
הייתי משחק כל העונה עם 10 שחקנים ולא מביא אותו
עד השורה האחרונה עוד יכולתי לקבל, אבל ערן לוי הירקן

הייתי משחק כל העונה עם 10 שחקנים ולא מביא אותו

מצטער אבל לא חושב שהגזמתי.
ערן לוי הוא שחקן "רע" שיודע לנצל את השנאה של אוהדי היריבה אליו ועוד בלי לדבר על התותחים שיש לו במקום רגליים.
אם תירצה - משהו בדומה לליאור אסולין שלנו (כולל האופי הבעייתי אבל הווינרי והבילתי מתפשר על המגרש).
ורביבו? מסתמן כבדיוק ההיפך: אדיש, לא נותן את התחת, לא מועיל ולא תורם כלום ולא מצדיק בכלל את החוזה הנפוח שלו וגם תופס מקום של מישהו שיכול לתרום הרבה יותר ממנו בהרכב.
וברור לי שלגיא עזורע יש חלק לא קטן באיך שרביבו מתפקד (או יותר נכון - לא מתפקד) על המגרש.
ערן לוי הוא שחקן "רע" שיודע לנצל את השנאה של אוהדי היריבה אליו ועוד בלי לדבר על התותחים שיש לו במקום רגליים.
אם תירצה - משהו בדומה לליאור אסולין שלנו (כולל האופי הבעייתי אבל הווינרי והבילתי מתפשר על המגרש).
ורביבו? מסתמן כבדיוק ההיפך: אדיש, לא נותן את התחת, לא מועיל ולא תורם כלום ולא מצדיק בכלל את החוזה הנפוח שלו וגם תופס מקום של מישהו שיכול לתרום הרבה יותר ממנו בהרכב.
וברור לי שלגיא עזורע יש חלק לא קטן באיך שרביבו מתפקד (או יותר נכון - לא מתפקד) על המגרש.
הפועל אני כבר משתגע
גוטמן לדוגמה בחיים לא היה נותן לשחקן לטייל על המגרש.8red כתב:וברור לי שלגיא עזורע יש חלק לא קטן באיך שרביבו מתפקד (או יותר נכון - לא מתפקד) על המגרש.
אחריי פוזה אחת לספסל הוא מושעה.
אבל פה יש לנו על הקווים בובה, לא מאמן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אדומה דרומית
ניר אני לא חושבת שהוא אפס, זה שילוב של כמה דברים:
מאמן שלא יודע להוציא את המירב מהשחקנים שלו, חוסר מחוייבות כי לא חשוב איך יתפקד, הוא יודע שהוא פותח כל שבת, ושקיעה ל"רמה" של כולם. במקום למשוך אותם למעלה או נמשך למטה.
היחיד שמעל כולם שם זה מאור. האור של הפועל.
אבל רביבו עוד שווה משהו, והוא לא סוס מת.
תראה איך זה ישתנה אם הוא ירד לספסל למשחק שניים, יחזור לו התיאבון והוא יתחיל להשתפר. הוא גם צריך להחליט שהוא רוצה בכלל.
וחוצמזה, מי מבטיח לך שאם רביבו ישוחרר בינואר, נאסר ויוסי יקבלו דקות? הוא הרי יביא מישהו במקומו. אולי עוד איזה זר "מוצלח". כמו שהוא מביא עוד חלוץ כדי להושיב את קדוסי חזרה על הספסל.
מאמן שלא יודע להוציא את המירב מהשחקנים שלו, חוסר מחוייבות כי לא חשוב איך יתפקד, הוא יודע שהוא פותח כל שבת, ושקיעה ל"רמה" של כולם. במקום למשוך אותם למעלה או נמשך למטה.
היחיד שמעל כולם שם זה מאור. האור של הפועל.
אבל רביבו עוד שווה משהו, והוא לא סוס מת.
תראה איך זה ישתנה אם הוא ירד לספסל למשחק שניים, יחזור לו התיאבון והוא יתחיל להשתפר. הוא גם צריך להחליט שהוא רוצה בכלל.
וחוצמזה, מי מבטיח לך שאם רביבו ישוחרר בינואר, נאסר ויוסי יקבלו דקות? הוא הרי יביא מישהו במקומו. אולי עוד איזה זר "מוצלח". כמו שהוא מביא עוד חלוץ כדי להושיב את קדוסי חזרה על הספסל.
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
2 שינויים חייבים להיעשות בינואר,שן ואופיר הביתה..