הלואיי !
הלואיי !
https://www.one.co.il/Article/149877.html" onclick="window.open(this.href);return false;
רק הוא יכול לעשות את זה
זה שי !
רק הוא יכול לעשות את זה
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: הלואיי !
תגיד שי, לא מגעיל אותך כל הקמפיין האגרסיבי הזה?
רק תראה את שם הכתבת...בחיאת ראבק, אחת שכל ערב מגישה איתו את תכנית הספורט שלה..
רק תראה את שם הכתבת...בחיאת ראבק, אחת שכל ערב מגישה איתו את תכנית הספורט שלה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי מי ישמע שאת קשטן או גרנט לא מינוי בגלל לחץ תקשורתי חלאס
הוא צריך וחייב לקבל תנבחרת כי אין מישהו שהוא יותר טוב בנתיים כל אלה עם התארים ו"עלק" ניסיון לא עשו כלום פה
שיתנו למישהו עם דם חדש צעיר להצעיד את הנבחרת
עם הבית שקיבלנו וסימנו מקום 4 זה בושה וחרפה קשטן נכשל בשתי קמפיניים שמתוכם לפחות לאחד הוא היה צריך להגיע להצלבה
זה שי !
הוא צריך וחייב לקבל תנבחרת כי אין מישהו שהוא יותר טוב בנתיים כל אלה עם התארים ו"עלק" ניסיון לא עשו כלום פה
עם הבית שקיבלנו וסימנו מקום 4 זה בושה וחרפה קשטן נכשל בשתי קמפיניים שמתוכם לפחות לאחד הוא היה צריך להגיע להצלבה
זה שי !

אני בעד מאמן צעיר שהוא גם שחקן עבר.
ברקוביץ', נימני, עטר, אבוקסיס... משהו כזה. נמאס כבר מהדור הישן של קשטן, גרנט ושום.
ברקוביץ', נימני, עטר, אבוקסיס... משהו כזה. נמאס כבר מהדור הישן של קשטן, גרנט ושום.
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אגב, שי...מעניין איך תגיב כשאהוב ליבך אומר משהו בסגנון הבא:
ציטוט של ברקוביץ' בתקופה האחרונה:
"לקהל של ב"ש מגיע גמל על הקווים"...
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
הוא לא אמר את זה ככה אני הקשבתי לראיון הזהאליק כתב:אגב, שי...מעניין איך תגיב כשאהוב ליבך אומר משהו בסגנון הבא:
הוא אמר שגם גמל יקללו חחחחח
ותאכלס אני לא יתנגד עם הוא יבוא לפה היחדי שיכול להזרים פה משהו ולא יראה אף אחד ממטר הקהל יעמוד כמו ילדים טובים בגן תאמין לי
ברקו יוצא ואומר את מה שהוא חושב באמת עם יקללו אותו הוא יקום וילך כי הוא לא יצטרך אותנו כמו שאנחנו אותו
זה שי !

כן שי אם הקשבת לתכנית אז שמעת שהוא אמר גם שאין סיכוי שנראה אותו כאן על הקווי עם איך שאתם מתנהגים...
רק אהבה תנצח...
מה הקשר בין הדברים שברקוביץ' אמר על ב"ש לבין כך שהוא מועמד טוב וראוי לאמן את נבחרת ישראל בכדורגל?!?
כמו בהרבה מקומות שעשו את זה, גם כאן ישראל פשוט חייבת להפנים שרק דם צעיר יצליח לחולל שינוי בנבחרת המתה הזו.
כמו בהרבה מקומות שעשו את זה, גם כאן ישראל פשוט חייבת להפנים שרק דם צעיר יצליח לחולל שינוי בנבחרת המתה הזו.

נכון אני לא מבין איך עניתי להם בכללשי האדום כתב:מה הקשר בין הדברים שברקוביץ' אמר על ב"ש לבין כך שהוא מועמד טוב וראוי לאמן את נבחרת ישראל בכדורגל?!?
וחוץ מזה חלק מהדברים שהוא אמר על הקהל שלנו הוא צודק
אבל בחלק לא
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
זה שי ! כתב:אורי מי ישמע שאת קשטן או גרנט לא מינוי בגלל לחץ תקשורתי חלאס
זה שי !
או שאתה באמת תמים, או שסתם מתמם.
קמפיין הרצה כזה אגרסיבי (ומתוזמן היטב - לא חיכו שנייה אחרי שנסתם הגולל על סיכויי ההעפלה של הנבחרת...לבטח ישב בקנה הרבה לפני) רואים רק אחת לארבע שנים בבחירות לכנסת..לא פחות!
שי, אם 40 שנה לא עלינו למונדיאל כנראה שהבעיה היא לא במאמן...
וברקוביץ' לא מאמן. תראו את מראדונה ותבינו מה יקרה. הוא קונה את כולם עם דיבורים על משחק התקפי- אבל אני בטוח שאין אזרח אחד בארץ שלא יקבל עלייה למונדיאל סטייל יוון 2004. רוצים מישהו צעיר עם מוטיבציה? ראובן עטר. ואם לא הוא אז מישהו שכבר הוכיח שהוא מאמן ברמה הכי גבוהה בארץ, אפילו אם הוא "בונקריסט"- אלי גוטמן.
וברקוביץ' לא מאמן. תראו את מראדונה ותבינו מה יקרה. הוא קונה את כולם עם דיבורים על משחק התקפי- אבל אני בטוח שאין אזרח אחד בארץ שלא יקבל עלייה למונדיאל סטייל יוון 2004. רוצים מישהו צעיר עם מוטיבציה? ראובן עטר. ואם לא הוא אז מישהו שכבר הוכיח שהוא מאמן ברמה הכי גבוהה בארץ, אפילו אם הוא "בונקריסט"- אלי גוטמן.
- אורי אדום בנשמה
bs war כתב:אפילו אם הוא "בונקריסט"- אלי גוטמן.
!!!!!!!!!!
אני רחוק מלהיות מאוהבי האיש, אבל ניתוח קר וענייני של המציאות מעלה שגוטמן הוא האיש הנכון במקום ובזמן הנכון. כי בכל הקשור לטקטיקה לחיפוי על נחיתות מקצועית הוא מס' 1, וזה מה שהנבחרת צריכה כ-כפפה ליד. נקודה.
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 26 דצמבר 2009, 18:03, נערך פעם 1 בסך הכל.