גיא לוי זימן לסגל המשחק המאוד לא חשוב מחר נגד מכבי הרצליה שישה שחקנים מקבוצת הנוער.
מדובר באוהד סעדון, צחי מכלוף, אושר זיתון, דוד קרב, ניר מתתיהו וחגי יצחק. שלושת הראשונים אגב, זומנו לאחרונה לנבחרת הנוער של אלי אוחנה ויהיה מעניין להתרשם מיכולתם במידה וישותפו.
אז למרות שמדובר במשחק ממש לא משמעותי, אתם מוזמנים להגיע ולתמוך בחבר'ה הצעירים...בתקווה שייצא משם הכוכב הבא!
יאללה "השלושה", תנו בראש!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: יאללה "השלושה", תנו בראש!
כן זה צפוי במשחק הנוער נגד בני לוד ב 11:0 באר שבע נראתה
מצוין וגיא לוי שיהיה במשחק ממש היתעניין!!
יאאלה צחי מכלוף!!
מצוין וגיא לוי שיהיה במשחק ממש היתעניין!!
יאאלה צחי מכלוף!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
יאללה שיהיה להם בהצלחה, תעשו אותנו גאים
.

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
זה לא הופך אותם ל"שישה"?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
קטנוני שכמוך, אם אתה ממש מתעקש אז אני אמציא שהתכוונתי רק לשלושת המוזמנים הטריים (ואחד מהם אמנם כבר נופה אם אני זוכר נכון) לנבחרת הנוער. 

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
נו ואני קטנוני???אליק כתב:קטנוני שכמוך, אם אתה ממש מתעקש אז אני אמציא שהתכוונתי רק לשלושת המוזמנים הטריים (ואחד מהם אמנם כבר נופה אם אני זוכר נכון) לנבחרת הנוער.
צחי מחלוף ואוהד סעדון עוד ישחקו בבוגרים של הפועל ב"ש בזה אני בטוח ממה שראיתי מהם שההיתי בכמה משחקים שראיתי אותם משחקים !
צחי מהיר מאוד עם בעיטה טובה מסירה טוב ואוהד משחק טוב עם הפנים לשער ולא מתבלבל מול השוערים שמולו !
זה שי !
צחי מהיר מאוד עם בעיטה טובה מסירה טוב ואוהד משחק טוב עם הפנים לשער ולא מתבלבל מול השוערים שמולו !
זה שי !

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד