שמועות רצות שמחר במשחק נגד הרצליה לא יהיה עידוד .
איך זה יתכן? משחק נגד הרצליה גביע הטוטו?
אז מה שזה משחק לא חשוב עידוד תמיד צריך!!
אני אומר ע-י-ד-ו-ד מחר בוסרמיל נקודה.
בקשר לעידוד במשחק מחר
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
בקשר לעידוד במשחק מחר
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: בקשר לעידוד במשחק מחר
תגיד לי... מה כבר קרה בקבוצה שבגלל זה לא יהיה עידוד... אל תדאג אח שלי, יהיה עידוד כמו כל פעם רק תדאג לבוא למשחק ולעזור בעידוד ..אימפריה באדום כתב:שמועות רצות שמחר במשחק נגד הרצליה לא יהיה עידוד .
איך זה יתכן? משחק נגד הרצליה גביע הטוטו?
אז מה שזה משחק לא חשוב עידוד תמיד צריך!!
אני אומר ע-י-ד-ו-ד מחר בוסרמיל נקודה.
ותגיד למי שאמר לך את 'השמועה' שיבוא לוסרמיל ויראה... או יותר נכון ישמע אם השמועה שהוא מפיץ באמת אמיתית ..

להיפך - היום צריך יותר עידוד מברגיל (שלצערנו זה לא הרבה)- מכיוון שהיום נזכה לפי הפרסומים האחרונים, לראות את הצעירים שלנו פותחים \ משתלבים במשחק - ואם להם לא ניתן עידוד - אז למי כן??
הפועל אני כבר משתגע
בלי שום קשר לצעירים זקנים נשים וטף, עידוד תמיד צריך לתת לקבוצה.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
The-Night כתב:
תגיד לי... מה כבר קרה בקבוצה שבגלל זה לא יהיה עידוד... אל תדאג אח שלי, יהיה עידוד כמו כל פעם רק תדאג לבוא למשחק ולעזור בעידוד ..
ותגיד למי שאמר לך את 'השמועה' שיבוא לוסרמיל ויראה... או יותר נכון ישמע אם השמועה שהוא מפיץ באמת אמיתית ..
אל תדאג אני כול משחק בא שעה וחצי ליפני הזמן אני כול משחק מעודד ואני רוצה שכולם יבאו היום
יאאלהה

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מישהו בכלל יגיע למשחק היום? נראה לי 1300 בלחץ!
אני מגיע אחרי מילואים ישירות לוסרמיל סטדיום!
אני מגיע אחרי מילואים ישירות לוסרמיל סטדיום!