אם היה לנו את גיא לוי על הקווים היינו נראים אחרת, ואני לא מתכוון לחזור לדיון הזה שוב.
אני לא שמעתי את גיא לוי היום אבל אני יכול לתאר לעצמי שהוא לא השתלח בקהל סתאם, והיום מגיע לקהל של ב"ש כל מילת גנאי שהיא, הכל נכון.
גיא לוי תתבייש !
Re: גיא לוי תתבייש !
גיא לוי גר בבאר שבע במשך עונה שלמה (ותאמין לי שאם זה באמת היה תלוי בו, ז היה ממשיך יותר משנה). הוא יודע על מה הוא מדבר.דורון כהן כתב:גיל שגיב היקר.
גם לי הדברים של גיא לוי לא עשו טוב, הקולות שלו ממש לא נעמו לאוזניי.
אבל מצד שני , מעט מאוד אנשי תקשורת מהמרכז אוהבים אותנו אז במה גיא לוי שונה????
חוץ מזה מה עוזר להתעסק במישהו שהוא כבר היסטוריה??? מה זה משנה עכשיו מה קרה עונה שעברה???
בסופו של דבר עלינו ליגה , עכשיו אנחנו משחקים בליגה שאליה אנחנו באמת שייכים,הרמה שאנחנו מציגים זה כבר סיפור אחר.... בשביל שהרמה תעלה צריך להתעסק עם המאמן הנוכחי לא בזה שהיה כאן לפני שנה, עוד מעט נתעסק עם לילו עופר...גם מוטי איווניר על הכוונת שלי אחרי שהוא נוקם בנו על זה שפיטרנו אותו לפני 10 שנים בליגה השנייה....
בלי כל קשר כאשר רואים את גיא עזורי מיד מבינים שגיא לוי עולה עליו ב-2 דרגות לפחות.
שניהם לא 'מציאה גדולה' אבל לגיא לוי יש הישגים שעזורי לא ישיג בעוד 100 שנים (מקום 8 עם נבחרת הנוער).
להזכירכם גיא לוי התנצל בפני האוהדים לקח צעד אחורה והושיט יד והאוהדים "החכמים" ו"המנומסים" שלנו ירקו לו ביד. יאללה כל מה שאנחנו יודעים לקבל זה נקודות בסוף המשחק. אף אחד לא חושב על העונה הבאה. אף אחד לא חושב קדימה.
דיא לוי הוא הפיספוס הגדול של באר שבע ואיתו יכולנו להגיע רחוק, ממש לא העונה, וכנראה גם לא בעונה הבאה, אבל לפחות לא היינו הופכים לתחנת רכבת ולפח *** של הליגה.
"בעייה בגישה"? אה נכון הוא רוצה לא להצליח. זו הבעיה.
סליחה, שכחתי הוא בעצם רוצה לא הלצליח העונה כדי שנוכל להצליח (אבל באמת) בשנים הבאות. מי היה שומע על מאמן כזה?!
עירפו את ראשו!
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גיל שגיב כתב:בושה וחרפה.
נותנים לו במה בתוכנית רדיו והוא מנצל זאת ע"מ להשתלח בקהל שלנו ובקבוצה שלנו וכן גם באלונה.
ואני חוזר ומזכיר לכולנו - גיא לוי אחד המאמנים הגרועים שידענו בקבוצה מאז היווסדה.
אני שאוהד את הקבוצה מיזה 33 שנה עוד משנת האליפות השנייה לא זוכר עונה עלובה ועצובה כמו העונה שעברה.
מנצחים ועצובים.....כובשים שער ושחקנים עם פרצוף של תשעה באב....חוסר חיבור בין הקהל לקבוצה.
עונה עלובה ומגעילה מאין כמוה שגם עליית ליגה לא תחפר על האומללות הזו.
אתה גיא לוי לא ידעת לנצל תקציב חסר תקדים בקבוצה בליגה השנייה, בקושי עלינו איתך מהמקום מימנו אף פעם לא עולים ליגה, הותרת תשתית של שחקנים עלובים שלא מתאימים לליגת העל ולמעט 3 שחקנים שהבאת כל הייתר היו עלובים בדיוק כמו ההתנהלות שלך.
אתה חסר עמוד שידרה וחסר בושה, לעולם לא תצליח לאמן בקבוצה גדולה,הפועל באר שבע הייתה הקבוצה הגדולה האחרונה שעוד ניסתה אותך ונתנה לך הזדמנות ואתה שוב הוכחת אוזלת יד ויכולת עלובה והתנתקת מהקהל והסובבים אותך בדיוק כפי שקרה לך בחייך האישיים ולא בפעם אחת.
אז תשאר פרשן בינוני זה טוב יותר לכולם מאשר תהרוס עוד קבוצה ותמרר את חייהם של קהלים אחרים.
1. נתחיל מהסוף: גיא לוי יצא מנייק מהסרטים שלא המשיך פה. אחרי הפוש אפ האדיר שאלונה נתנה לקריירת האימון הדועכת שלו, ועונה שלמה שכבה למענו על הגדר כמעט לכל אורכה, מן הראוי היה שיתפשר קצת בחילוקי הדעות ("הבדלי גישות") עם אלונה. (שזו הסיבה הבלעדית לעזיבתו. חי בסרט עצבני מי שנותן על כך קרדיט לקהל)
2. לא שמעתי, אבל אם לכלך בשידור ללא ספק מדובר בחוצפה. בינתיים לפי מה שאני קורה פה, הוא לא דיבר בהכללות ודי סייג את דבריו.
3. אתה מעריץ גדול של האיש, זה הבנו. אבל בשם כך לעוות את המציאות כדי לסדר טיעונים טובים? לא לעניין. אחוזי ההצלחה בעונת אשתקד היו גבוהים יותר מעונת העלייה הקודמת (וזה עוד אחרי שהורדנו הרגל מהגז במחזורי הסיום), ולהתפס במקום השלישי ולומר שעלינו בזכות לוזון זה אחיזת עיניים וגניבת דעת ממדרגה ראשונה. את העלייה, הבטחנו מעשית הרבה לפני תום העונה, כשאנחנו במקום השני (היינו שם לכל אורך הסיבוב השלישי), ואלמלא פקשוש במחזור הנעילה היינו עולים כאלופים מהמקום הראשון.
4. אופיר חיים, אלעד בונפלד, זוהר חוגג...שחקנים שהדבר האחרון שניתן לומר עליהם זה שהיו בני טיפוחיו. אופיר כזכור נופה בטרום העונה ונשלח לחזק את נערים א', זוהר ואלעד ראו דשא בעיקר מהספסל. כשנדרשה השלישייה, כל אחד לחוד, לתת התייחסות למושא הערצתך, תיארו אותו כמאמן הכי גדול בקריירת המשחק שלהם. "מאמן ענק", בזה הלשון, אמרה השלישייה פה אחד, שחשוב לחזור ולהדגיש שמדובר בשחקנים שעל פניו היו להם את כל הסיבות להרגיש מקופחים ולהטיל רפש..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
גיל, גיא לוי בנאדם די שרוט, אבל כמאמן? בטוח הרבה יותר טוב מעזורי.
ודרך אגב, אני בטוח במיליון אחוז שהכוכב שלך, השחקן שבלעדיו הפועל ב"ש השנה לא קיימת- מאור מליקסון- לא היה בא לב"ש לולא גיא לוי.
ודרך אגב, אני בטוח במיליון אחוז שהכוכב שלך, השחקן שבלעדיו הפועל ב"ש השנה לא קיימת- מאור מליקסון- לא היה בא לב"ש לולא גיא לוי.
סבבה אמרנו שזה הד'בר הכי טוב שהוא הביא לקבוצה שהוא היה פהbs war כתב:גיל, גיא לוי בנאדם די שרוט, אבל כמאמן? בטוח הרבה יותר טוב מעזורי.
וגיא לוי יותר טוב מעזורי אבל זה לא חוכמה כי גם מאמנים מליגה ג יותר טובים ממנו
זה שי !