מעצבן אותי..
Re: מעצבן אותי..
שי, אתה שאלת את כולם ואני רוצה לשאול אותך - איזו מחאה לדעתך תביא לשינוי המצב?
זריקת אבנים על עזורי? שריפת הבית שלו? לקלל את האמא והאבא שלו? אולי אפילו לקלל את אלונה?
אז עכשיו בוא נשים רגע את הקיצוניות והפנאטיות בשקל בצד.
אני רואה שאתה ועוד כמה חבר'ה פה מאוד יצירתיים,אז אולי תגיד עכשיו ברצינות מה הרעיון שלך.
יכול להיות שאתה תחשוב על מחאה לגיטימית שעוד רבים פה יצטרפו אליה אז אני בשיא הרצינות ובלי אף טיפה של ציניות
רוצה לשמוע את דעתך.
זריקת אבנים על עזורי? שריפת הבית שלו? לקלל את האמא והאבא שלו? אולי אפילו לקלל את אלונה?
אז עכשיו בוא נשים רגע את הקיצוניות והפנאטיות בשקל בצד.
אני רואה שאתה ועוד כמה חבר'ה פה מאוד יצירתיים,אז אולי תגיד עכשיו ברצינות מה הרעיון שלך.
יכול להיות שאתה תחשוב על מחאה לגיטימית שעוד רבים פה יצטרפו אליה אז אני בשיא הרצינות ובלי אף טיפה של ציניות
רוצה לשמוע את דעתך.
- dardasmiley
מחאה לגיטימית??? לא לעודד בכלל חצי שעה ראשונה, שקט דממה! ואז מהדקה השלושים ובלי קשר לנעשה במשחק לשיר שיר אחד ויחיד "גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך"... נקי בלי קללות.
רוצה עוד מחאה? כל הקהל נכנס למשחק באיחור של 20 דקות ויושב בשקט עד סוף המחצית הראשונה.
עוד אחת? הפצצה של המועדון בפקסים ומיילים ששוטחים את כל הטענות (המקצועיות!) שיש לקהל בנוגע אליו!
רוצה עוד אחת? קביעת הפגנה עם שלטים מגפונים והכל מול האימון של מחר שבה קוראים לגיא עזורי להתעורר...
רוצה עוד? שלט פריסה ענק שיעמיד את עזורי על כך שפה זה לא בית כנסת ואי אפשר לשמור מקומות!
מספיק? יש עוד הרבה....
רוצה עוד מחאה? כל הקהל נכנס למשחק באיחור של 20 דקות ויושב בשקט עד סוף המחצית הראשונה.
עוד אחת? הפצצה של המועדון בפקסים ומיילים ששוטחים את כל הטענות (המקצועיות!) שיש לקהל בנוגע אליו!
רוצה עוד אחת? קביעת הפגנה עם שלטים מגפונים והכל מול האימון של מחר שבה קוראים לגיא עזורי להתעורר...
רוצה עוד? שלט פריסה ענק שיעמיד את עזורי על כך שפה זה לא בית כנסת ואי אפשר לשמור מקומות!
מספיק? יש עוד הרבה....
נערך לאחרונה על ידי AS1 ב 03 ינואר 2010, 18:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: גיא עזורי לא כלב גם אם הוא לא הצלחה מקצועית לדעתך.תרגיע
סיבה: גיא עזורי לא כלב גם אם הוא לא הצלחה מקצועית לדעתך.תרגיע
יפה מאוד,כל מה שציינת עד עכשיו זה לגיטימי ביותר.dardasmiley כתב:מחאה לגיטימית??? לא לעודד בכלל חצי שעה ראשונה, שקט דממה! ואז מהדקה השלושים ובלי קשר לנעשה במשחק לשיר שיר אחד ויחיד "גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך"... נקי בלי קללות.
עוד אחת? הפצצה של המועדון בפקסים ומיילים ששוטחים את כל הטענות (המקצועיות!) שיש לקהל בנוגע לכלב!
מספיק? יש עוד הרבה....
הצלחת לתת לי 5 דרכים לפחות על איך להעיף את עזורי וזה בלי לקלל אותו בצורה ברברית ובלי להוציא לנו שם של קופים.
כן אבל אתם יודעים מה הבעייה ששם בשער 5 אין לכם עמוד שידרהmessiah כתב:
יפה מאוד,כל מה שציינת עד עכשיו זה לגיטימי ביותר.
הצלחת לתת לי 5 דרכים לפחות על איך להעיף את עזורי וזה בלי לקלל אותו בצורה ברברית ובלי להוציא לנו שם של קופים.
עם ב"ש ישמו גול בזמן הזה כולכם תקפצו ותעודדו בטירוף כאילו לקחנו את ליגת האלפות
זה שי !

שי קודם כל תסתכלאחורה ותחפש את הדבשת של עצמך, אם נחטוף גול אתם ישר תתחילו לקלל.
הפגנה? גם לא יעיל כי לא תקבל שום התייחסות רצינית. אותו דבר לגבי השלט פריסה שלא יקבל שום התייחסות.
פקסים? אולי הפיתרון הכי יעיל אבל אין טעם ב"הפצצת המועדון" בפקסים ומיילים, כי שוב לא תקבל שום התייחסות רצינית.
הדבר שצריך לעשות הוא פשוט לשלוח מכתב רציני ומסודר מגורם אחד שבו יפורטו כל הטענות והבעיות של הקהל עם המאמן \ הקבוצה.
וזה כבר נעשה.
מה יעזור לשבת בשקט או להיכנס מאוחר? המחאה פה לא מורגשת ואין לה שום אפקט.dardasmiley כתב:מחאה לגיטימית??? לא לעודד בכלל חצי שעה ראשונה, שקט דממה! ואז מהדקה השלושים ובלי קשר לנעשה במשחק לשיר שיר אחד ויחיד "גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך"... נקי בלי קללות.
עוד אחת? הפצצה של המועדון בפקסים ומיילים ששוטחים את כל הטענות (המקצועיות!) שיש לקהל בנוגע לכלב!
מספיק? יש עוד הרבה....
הפגנה? גם לא יעיל כי לא תקבל שום התייחסות רצינית. אותו דבר לגבי השלט פריסה שלא יקבל שום התייחסות.
פקסים? אולי הפיתרון הכי יעיל אבל אין טעם ב"הפצצת המועדון" בפקסים ומיילים, כי שוב לא תקבל שום התייחסות רצינית.
הדבר שצריך לעשות הוא פשוט לשלוח מכתב רציני ומסודר מגורם אחד שבו יפורטו כל הטענות והבעיות של הקהל עם המאמן \ הקבוצה.
וזה כבר נעשה.
רק אהבה תנצח...
- dardasmiley
פקס אחד אפשר להשתיק בשיחה עם הגורם ששלח את הפקס וגמרנו...
איך אבא שלי אומר: "כשאחד אומר לך משהו הוא מסומם, כששניים הם שיכורים כשהשלישי אומר את אותו הדבר יכול להיות שהם כבר צודקים..."
איך אבא שלי אומר: "כשאחד אומר לך משהו הוא מסומם, כששניים הם שיכורים כשהשלישי אומר את אותו הדבר יכול להיות שהם כבר צודקים..."
פקס אחד לא בהכרח אומר שהוא נשלח מאדם אחד... במקרה הזה אפשר להוסיף חתימות של אנשים לעניים אם זה יוסיף מימד נוסף לדעתך.
אבל אם יישלחו מאתיים פקסים אחרי העשירי כבר יבינו את הכיוון הכללי והפקסים פשוט יהפכו לדפי טיוטה בלי שום תגובה ראוייה.
אבל אם יישלחו מאתיים פקסים אחרי העשירי כבר יבינו את הכיוון הכללי והפקסים פשוט יהפכו לדפי טיוטה בלי שום תגובה ראוייה.
רק אהבה תנצח...
ללא ספק אחת המחאות הכי" טובות " שהיו בארץ אני פשוט נדהם ממכם
הרסתם את הקהל של ב"ש
זה שי !
הרסתם את הקהל של ב"ש
זה שי !

אני לא מבין מה אתה חושב שלעמוד ליד אלונה שם בשער 2 ולצעוק כמו קוף קללות שלאף אדם לא נעים לשמוע זאת מחאה לגיטימית שתוביל לאן שהוא?זה שי ! כתב:ללא ספק אחת המחאות הכי" טובות " שהיו בארץ אני פשוט נדהם ממכם
הרסתם את הקהל של ב"ש
זה שי !
אני מציע שתצא מהסרט שאתה חי בו, ותנסה להסתכל על הדברים מהצד.
כרגע אתם לא תורמים בכלום אלא רק עושים נזק, אולי המחאה שבה בחרנו גם לא תורמת אבל נזק היא בטוח לא עושה.
רק אהבה תנצח...
ניצן אתם תורמים יותר סבבה יאללה שתחחר
אני לא חיי בסרט ואני לא מקלל כמו קוף תיהיה בטוח כל אחד שישב לידי פעם יגיד את זה אבל אני חושב שכל אחד בדרך שלו למחות רק שלדעתי שלצעוק גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך הרבה יותר אפקטיבי מאשר לשלוח פקס למועדון נוו באמת מה זה תאאטרון ?
הרי רק לחץ על המערכת יביא לשינוי מידי אלא עם אתה רוצה להתקע עם עזורי עד סוף השנה
זה שי !
אני לא חיי בסרט ואני לא מקלל כמו קוף תיהיה בטוח כל אחד שישב לידי פעם יגיד את זה אבל אני חושב שכל אחד בדרך שלו למחות רק שלדעתי שלצעוק גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך הרבה יותר אפקטיבי מאשר לשלוח פקס למועדון נוו באמת מה זה תאאטרון ?
הרי רק לחץ על המערכת יביא לשינוי מידי אלא עם אתה רוצה להתקע עם עזורי עד סוף השנה
זה שי !

- dardasmiley
אז אם ככה ניצן אפשר לעשות עצומה באינטרנט ולא חסרים אתרים לזה תפרסמו את זה פה ובעוד מקומות ואחרי שיחתמו כמות נכבדת תצרפו את זה למכתב שיישלח זה כבר הרבה יותר רציני, אבל לשלוח פקס למועדון זה נטו לצאת לידי חובה, זה להגיד עשינו רדו לנו מהגב עכשיו בואו נמשיך לעודד..... לא רוצה להמשיך לעודד שחקנים שאין להם כבוד! לא רוצה להמשיך לעודד את מי שנשלח כנציג של מי שרוצה להרוס לי את הקבוצה! ולא רוצה לעודד את מי שמנסה לערבב בכל דרך ולהוציא את הקהל שלו כגורם מפריע....
א. רעיו מענייןdardasmiley כתב:אז אם ככה ניצן אפשר לעשות עצומה באינטרנט ולא חסרים אתרים לזה תפרסמו את זה פה ובעוד מקומות ואחרי שיחתמו כמות נכבדת תצרפו את זה למכתב שיישלח זה כבר הרבה יותר רציני, אבל לשלוח פקס למועדון זה נטו לצאת לידי חובה, זה להגיד עשינו רדו לנו מהגב עכשיו בואו נמשיך לעודד..... לא רוצה להמשיך לעודד שחקנים שאין להם כבוד! לא רוצה להמשיך לעודד את מי שנשלח כנציג של מי שרוצה להרוס לי את הקבוצה! ולא רוצה לעודד את מי שמנסה לערבב בכל דרך ולהוציא את הקהל שלו כגורם מפריע....
ב. אתה באמת חושב שהמכתב נשלח כדי לצאת ידי חובה? אתה באמת חושב שמישהו מרוצה ממה שהולך העונה הזאת בקבוצה?
תאמין לי שהמכתב שנשלח נשלח רק בגלל כאב אמיתי למצב שנוצר תוך תקווה אמיתית שהמכתב ייצור איזשהוא שינוי.
רק אהבה תנצח...
נגיד לכם מה לא היה לגטימי אתמול שכאשר הכדור היה אצל גלארסה שרקתם בוז , שקיללתם את הרוש כשהוא ירד מהמגרש, כשלקראת סוף המשחק צעקתם אולה כשהכדור היה אצלנו כדי להשפיל את השחקנים ...פשוט אוהדים מגעלים!!!!!!!!