https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 71431.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מחזור 31 (17.4)
מקום 1 - מקום 6
מקום 2 - מקום 5
מקום 3 - מקום 4
מחזור 32 (24.4)
מקום 6 - מקום 4
מקום 5 - מקום 3
מקום 1 - מקום 2
מחזור 33 (1.5)
מקום 2 - מקום 6
מקום 3 - מקום 1
מקום 4 - מקום 5
מחזור 34 (8.5)
מקום 6 - מקום 5
מקום 1 - מקום 4
מקום 2 - מקום 3
מחזור 35 (15.5)
מקום 3 - מקום 6
מקום 4 - מקום 2
מקום 5 - מקום 1
הייתי בטוח שהמשחקים ייארכו בחודש יוני,אבל אפריל-מאי זה מושלם.
אמן ונהיה שם.
לגזור ולשמור - לוח משחקי הפלייאוף העליון. נהיה שם?
Re: לגזור ולשמור - לוח משחקי הפלייאוף העליון. נהיה שם?
ביוני כבר מתחיל המונדיאל, אחי....
כן שמעון,שכחתי מזה לגמרי 

בס"ד
ואני רוצה לשאול את השאלה:
האם להפועל באר שבע כדאי להיות בפליאוף עליון?
מצד אחד זה ישים אותנו בליגה של הגדולות ובחלק המעניין והמותח של הכדורגל הישראלי מה שכמובן יגדיל את הפופלאריות של ב"ש ואת רמת החשיפה לתקשורת וגם מבחינה כספית זה מבטיח שני משחקי בית עם לא מעט צופים.
אך מצד שני,מי היה רוצה לראות שבוע אחר שבוע את ב"ש הנוכחית משחקת נגד בית"ר,התל אביביות,חיפה ובני יהודה?
הסיבוב הראשון הוכיח לנו שהפועל ב"ש לא מסוגלת לעמוד מול הקבוצות הללו כשחטפנו 3 שלישיות והפסדים כואבים כשכל זה קורה בוסרמיל.
זה יכול להיגמר בהפסדים צורבים שיבאסו לנו את סוף העונה,בטח עם האין הגנה שלנו.
מצד אחד זה ישים אותנו בליגה של הגדולות ובחלק המעניין והמותח של הכדורגל הישראלי מה שכמובן יגדיל את הפופלאריות של ב"ש ואת רמת החשיפה לתקשורת וגם מבחינה כספית זה מבטיח שני משחקי בית עם לא מעט צופים.
אך מצד שני,מי היה רוצה לראות שבוע אחר שבוע את ב"ש הנוכחית משחקת נגד בית"ר,התל אביביות,חיפה ובני יהודה?
הסיבוב הראשון הוכיח לנו שהפועל ב"ש לא מסוגלת לעמוד מול הקבוצות הללו כשחטפנו 3 שלישיות והפסדים כואבים כשכל זה קורה בוסרמיל.
על מה אתה מדבר? הפערים בינינו לבין מכבי ת"א ומטה ממש לא גדולים.ohad kadusi כתב:בס"ד
את בית"ר לא ניצחת פה ? מול בני יהודה לא הוצאת תיקו בבלומפילד כשפדידה מחמיץ מול שער ריק?
גם מכבי ת"א מתבררת משבוע לשבוע כבלוף (תיקו מול סכנין,תיקו מול נצרת)
עדיין מפחידה אותי המחשבה על 5 המחזורים הקרובים (רמת גן בבית, הפועל ת"א בחוץ, מכבי פ"ת בבית, בית"ר בחוץ וחיפה בחוץ)...messiah כתב:
על מה אתה מדבר? הפערים בינינו לבין מכבי ת"א ומטה ממש לא גדולים.
את בית"ר לא ניצחת פה ? מול בני יהודה לא הוצאת תיקו בבלומפילד כשפדידה מחמיץ מול שער ריק?
אז תחשוב על 5 מחזורים שכוללים רק את הגדולות... בשר תותחים
רק אהבה תנצח...
בס"דmessiah כתב:
על מה אתה מדבר? הפערים בינינו לבין מכבי ת"א ומטה ממש לא גדולים.
הפערים לא גדולים?
היום להפועל ב"ש אין הגנה וכל קבוצה בפליאוף עליון יכולה לתת לנו 3 די בקלות.
הפועל ת"א רמסה אותנו,את בית"ר ניצחנו בזכות מחצית ראשונה מדהימה שאני לא בטוח שנראה עוד אחת כמוה בליגת העל וכמובן שהשופט עזר לא מעט.
חיפה ניצחה כאן ללא קושי ויכלה לתת 5,ומכבי ת"א נתנו לך 3 במחצית אחת ועוד קורה של מאיוקה (אם אני לא טועה) למזלנו הם עלו רחמנים במחצית השנייה.
אז אחרי כל זה ובהתחשב בכך שכל המחשקים היו בבית אתה עדין חושב שהפערים לא גדולים?
אם אתה עדין לא מסכים אז אנחנו נחכה עוד שבועיים ואז נכנס ל4 משחקים שמתוכם 3 משחקים עם בית"ר,חיפה והפועל ת"א שמה אני מבטיח לך שתראה עד כמה הפערים גדולים.
מה לוח המשחקים של מקומות 7-10?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."