גם אני אופטימי לגבי הרוש. אני חושב שהוא מגן שמאלי טוב לליגה שלנו.אליק כתב:
א. מה הודלף שנה שעברה?
ב. שנה שעברה המאמן הגן על כל שחקן ושחקן במערכת, לא משנה מה עשה (אבל כן ידע להוציא אותם מההרכב).
טוב עזוב, לא ניכנס לזה. זה כבר אבוד.
בקיצור, בואו נעביר את העונה הזאת ונקווה שייצא לנו ממנה לפחות נאסר, אסולין...ואולי אולי אולי הרוש (משום מה אני אופטימי לגביו).
עזורי: "שחקנים ישלמו בהרכב. כמה ילכו הביתה''
Re: עזורי: "שחקנים ישלמו בהרכב. כמה ילכו הביתה''
לפי דני נוימן הוא המגן הבא של הנבחרת.שמעון א כתב:
גם אני אופטימי לגבי הרוש. אני חושב שהוא מגן שמאלי טוב לליגה שלנו.

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ממש לא.קיבלנו הרבה גולים בגללו,אחד מהם היה בשבת שכנפו,לא שחקן גדול במיוחד,פשוט עבר אותו מתי שהוא רוצה.ניב כתב:
לפי דני נוימן הוא המגן הבא של הנבחרת.
הוא יכול להתפתח למגן טוב,איפלו טוב מאוד,אבל הוא חייב לשפר את ההגנה שלו ואת הסגירות שלו.
בצד ההתקפי אין לי תלונות אליו,רק הרמות קצת יותר מדוייקות,למרות שאת זה אי אפשר לבקש משום מגן בארץ.
את שלושת השערים האחרונים שחטפנו חטפנו באשמתו הישירה (1 בעכו ו2 מרעננה).
אבל זה יכול להיסלח אם הוא היה עובד על המגרש, בפועל הוא שחקן עצלן, אם הוא עולה לעזור להתקפה הוא יורד בהליכה בקצב צב ומשאיר אחריו חורים רציניים.
בתחילת העונה מאוד האמנתי בו, ממחזור למחזור אני מתחיל להבין שהוא אולי השחקן החלש ביותר בקבוצה.
אבל זה יכול להיסלח אם הוא היה עובד על המגרש, בפועל הוא שחקן עצלן, אם הוא עולה לעזור להתקפה הוא יורד בהליכה בקצב צב ומשאיר אחריו חורים רציניים.
בתחילת העונה מאוד האמנתי בו, ממחזור למחזור אני מתחיל להבין שהוא אולי השחקן החלש ביותר בקבוצה.
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:שכונה, פשוט שכונה... העיקר מדבר על סבלנות ולהתחבר ואז מתחיל לצעוק כמו דני לוי בחדר הלבשה??
ההתבטאויות האלה "כמה ילכו הביתה" מתאימות לקבוצות של הלוזונים.
הבלופ וגונב הדעת הכי גדול שנתקלתי בחיים שלי. בכל התחומים!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר