ניצחון גדול!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
rami
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

ניצחון גדול!

שליחה על ידי rami »

ולא בגלל צורת המשחק או השער היפה שנכבש אלא שלהסתדדר כמעט 90 דקות בלי מאור מליקסון השחקן שמחזיק אותנו מתחילת העונה ואיך שרביבו שיחק ולקח מנהיגות , אחריות , אופי או כל דבר אחר , מאז תחילת העונה זהו המשחק הטוב ביותר של דוד רביבו.
ממה שהבנתי מליקסון יעדר בין 3 שבועות לחודש מכה קשה ויהיה קשה מאוד לקחות נקודות כי אנחנו יוצאים להרבה משחקי חוץ אבל בכול הנוגע לי רביבו עם הוא יבוא עוד קצת אקסטרה מעצמו יהיה אפשר לסמוך עליו לבנתיים.

ואיך אפשר בלי המאמן - גיא עזורי עד מתי ? עד מתי אני שואל עם נגד פאקינג הפועל ר"ג אתה עושה בונקר מדקה 70 שנשארו יותר מ 20 דקות לסיום המשחק אתה עושה בונקר וכמעט ומפסיד את המשחק!.
עם נגד "קבוצות ברמה שלנו" כמו שאתה נוהג להגיד גם נגדם נכנסים לבונקר...

ציונים לשחקנים:

טברטקו קאלה - לא הייתה לו הרבה עבודה אבל כשהיה צריך הוא היה שם. שישמור את הכושר הטוב שלו נגד הגדולות , ציון 6.5
מרכוס גלארסה - משחק הטוב ביותר של גלראסה במדים שלנו אבל זה ממש רחוק מלהיות משחק טוב. מה שמחכה לו באגף עם ורמוט. ציון 4.5
ראיין אדלי - משחק מצוין תיקל שצריך עלה כשצריך ובעיקר הקרין שקט על ההגנה. אולי כן יש חשיבה לטווח הארוך ציון 6.5?.
דנילו מוריירה - לאט לאט מוריירה נראה טוב יותר למרות שאנחנו עדיין מצפים ליותר. ניכר שיפור אז מתחילת העונה.ציון 5.5
שמעון הרוש - עד מתי אפשר לצעוק "שמעון תעלה" מזכיר לי קצת את דודי פדלון תתעורר שמעון!. ציון 4
אייל שן - הבן אדם לא יודע למסור כדור פשוט. עזורי זה השחקן שאתה רוצה שינהל לך את המשחק? ציון 3.5
יוסי אופיר - אותו הדבר כמו אייל שן השילוב עם אדמו לפי דעתי יהיה טוב אופיר לפחות מכניס שערים. ציון 4
מאור מליקסון - אי אפשר לתת ציון אבל אני בטוח שעם מאור היה משחק הציונים של חברים שלו היו טובים יותר.
דוד רביבו - היום דוד רביבו הגיע לבאר שבע , תענוג פשוט תענוג שוקף שטחים בלי הרף והגול נתן לו השראה המשחק הטוב ביותר שלו קדימה דוד זאות ההיזדמנות שלך להראות מה אתה שווה שאתה תשחק בלי שחקן שעוזר לך שזה מאור מליקסון יהיה מעניין לדעת איך דוד יסתדר לבד.ציון 7.5
גיל בלומשטיין - לא מאשים אותו , עזורי עושה לו אבל שהוא מכניס אותו להרכב בלומשטיין יכול לשחקן בתור מחליף. ציון 3.5
אוהד קדוסי - משחק לא גדול של קדוסי אבל שרף שטחים וזה מה שחלוץ צריך לעשות וכמובן להבקיע אבל זה עוד יבוא.ציון 5.5

:מחליפים
סיראז נאסר - עשה עבודה טובה שחקן ששווה להחתים לטווח ארוך.
נדב קידר - בסך הכול עשה עבדוה טובה למרות שהיו לו קצות מעידות. אבל נסלח יש לו יום הולדת היום. ציון 5.5
משה אסולין - לא תרם כלכך הרבה למשחק תרם יותר לבונקר של עזורי אבל לאט לאט הילד נכנס וזה טוב

משחק לא טוב שלנו אבל לקחנו 3 נקודות. שבוע הבא צובעים את בלומפילד....! :דגל:

שלח תגובה