אני לא ישקר,מתי שהודיעו שהוא חתם בקבוצה שמחתי מאוד.
ראיתי משחקים שלו בהפועל פ"ת עונה שעברה וראיתי לוחם אמיתי עם רצח בעיינים שלא מוותר על כל כדור.
לאוהדים יש עליו הרבה תלונות,לפי דעתי לא בצדק.חשוב להזכיר,שן קשר אחורי,הוא לא צ'אבי שינהל לך את ההתקפות.התפקיד שלו הוא להרוס את ההתקפות ולא לבנות אותם הוא להניע כדור.
יצא מצב ועזורי בנה קבוצה בלי שחקן שינהל את המשחק באמצע,הוא הביא את אופיר שהתפקיד שלו הוא כמו של שן,ועכשיו גם אדמו חתם ולדעתי הוא גם כזה.
אייל שן הוא קשר אחורי מצויין,הבעיה שהוא היחיד שמנסה לקחת יוזמה בקישור ולהניע את הכדור ובגלל זה כולם נופלים עליו.
לראייה:משחק הניצחון מול בית"ר ירושלים,אייל שן משחק באמצע עם ארז מסיקה ומציג יכולת מעולה.למה?כי מסיקה אירגן את המשחק יופי,ושן שיחק את התפקיד שלו מצויין.
אייל שן
Re: אייל שן
עזוב אותך נוו אייל שן הוא שחקן מבוגר כבר מבחינת חילוצי כדור הוא טוב אבל הוא לא מהיר הוא לא טכני ואין לו מסירה ורגש במסירה הוא מאבד יותר כדורים מיוסי אופיר
אני גם זוכר אותו שחקן הרבה יותר טוב אבל הפעם אני חושב שהוא כבר גמר את הסוס
חוץ מזה ששחקן שאין לו שער בכל הקריירה זה חותמת שחורה עליו איך שחקן יכול לשחק 12 13 שנה בלי לשיים גול אחד זה משגע אותי
הוא חלש לדעתי מקיסמום לשנה הבאה לספסל לא יותר מזה
זה שי !
אני גם זוכר אותו שחקן הרבה יותר טוב אבל הפעם אני חושב שהוא כבר גמר את הסוס
חוץ מזה ששחקן שאין לו שער בכל הקריירה זה חותמת שחורה עליו איך שחקן יכול לשחק 12 13 שנה בלי לשיים גול אחד זה משגע אותי
הוא חלש לדעתי מקיסמום לשנה הבאה לספסל לא יותר מזה
זה שי !

- אדומה דרומית
יכול להיות שזו לא אשמתו ושהמאמן שם אותו בעמדה שלא שלו ושזרה לו
אבל העובדה היא - שהוא באמת מאבד יותר ממה שהוא תורם.
אני מעדיפה להיות עם 10 שחקנים ושהוא לא יהיה על הדשא. נכון, יש לו לפעמים חילוצים יפים, שזה בולט במיוחד בקבוצה הזו, שאף אחד לא מזיז את התחת ומנסה להוציא כדור משחקן היריב ורק עומד ומסתכל עליו. אבל כל פעם שהוא מקבל כדור, אני כבר מחכה לראות אם הוא יפתיע ולא יאבד אותו... זה לא קורה.
וזוג הליצנים שישבו בעמדת השידור ביום שני אמרו: אייל שן אחד המובילים בהפועל ב"ש.
אין לי מושג איך הגיעו למסקנה הנאורה
ואם זה נכון, אז באמת המצב שלנו גרוע.
בחור נחמד, אחלה גבר, חוש הומור סבבה, אבל על הדשא? חושך. אולי באמת עזורי צריך להזיז אותו, כמו שעשה עם אילוז
אבל העובדה היא - שהוא באמת מאבד יותר ממה שהוא תורם.
אני מעדיפה להיות עם 10 שחקנים ושהוא לא יהיה על הדשא. נכון, יש לו לפעמים חילוצים יפים, שזה בולט במיוחד בקבוצה הזו, שאף אחד לא מזיז את התחת ומנסה להוציא כדור משחקן היריב ורק עומד ומסתכל עליו. אבל כל פעם שהוא מקבל כדור, אני כבר מחכה לראות אם הוא יפתיע ולא יאבד אותו... זה לא קורה.
וזוג הליצנים שישבו בעמדת השידור ביום שני אמרו: אייל שן אחד המובילים בהפועל ב"ש.
אין לי מושג איך הגיעו למסקנה הנאורה
ואם זה נכון, אז באמת המצב שלנו גרוע.
בחור נחמד, אחלה גבר, חוש הומור סבבה, אבל על הדשא? חושך. אולי באמת עזורי צריך להזיז אותו, כמו שעשה עם אילוז
אחי שים לב, ברגע שהקבוצה יוצאת למתפרצת מהירה והכדור מגיע לאייל שן כל שחקני היריבה מספיקים לחזור לעמדות שלהם עד שהוא משחרר כדור.
תעשה לי טובה, הוא גם לא מחלץ המון, ביום שני ורמוט עבר אותו ואת אדמו כמו מים בגול השלישי. והוא בטח לא הראשון וגם לא האחרון שיעשה לו את זה.
תעשה לי טובה, הוא גם לא מחלץ המון, ביום שני ורמוט עבר אותו ואת אדמו כמו מים בגול השלישי. והוא בטח לא הראשון וגם לא האחרון שיעשה לו את זה.
אייל שן שחקן שמשקיע המון על המגרש וכל הכבוד לו על זה.
אבל בסופו של דבר מדובר בשחקן ליגה לאומית והרזומה שלו מדבר בעד עצמו. הוא לא ממש יודע לחלץ בלי עבירה ואל תתרשמו מגליצ'ים באוויר, אין לו קריאת משחק והוא תמיד עומד במקום הלא נכון, על הנעה קדימה בכלל אין מה לדבר. הדבר הכי גרוע הוא שהוא לא מודע לחסרונות שלו ומנסה לקחת את הכדור ולעבור דרך שלושה שחקנים שהוא נמצא 25 מטר מהשער שלנו מה שמסתיים בהכנה של המון מצבים ליריב.
אבל בסופו של דבר מדובר בשחקן ליגה לאומית והרזומה שלו מדבר בעד עצמו. הוא לא ממש יודע לחלץ בלי עבירה ואל תתרשמו מגליצ'ים באוויר, אין לו קריאת משחק והוא תמיד עומד במקום הלא נכון, על הנעה קדימה בכלל אין מה לדבר. הדבר הכי גרוע הוא שהוא לא מודע לחסרונות שלו ומנסה לקחת את הכדור ולעבור דרך שלושה שחקנים שהוא נמצא 25 מטר מהשער שלנו מה שמסתיים בהכנה של המון מצבים ליריב.