עכשיו זה הזמן - הצגה כפולה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עכשיו זה הזמן - הצגה כפולה
לאור הגרלת הגביע היום שקבעה שהפועל באר שבע תשחק מול נתיבות בוסרמיל כשמכבי באר שבע תארח גם היא בוסמריל את בית"ר י"ם חייבים לבדוק את האפשרות לעשות הצגה כפולה.
כרטיס אחד במחיר סביר ל2 המפגשים יגרום ל12 אלף איש למלא את המגרש עד אפס מקום כשעל הפרק 2 משחקי הגביע. הרומנטיקה האמיתית של הגביע.
מקווה שההנהלה תבין את הצורך ותקבע הצגה כפולה שלדעתי תהפוך לחגיגה אמיתית של כדורגל.
כרטיס אחד במחיר סביר ל2 המפגשים יגרום ל12 אלף איש למלא את המגרש עד אפס מקום כשעל הפרק 2 משחקי הגביע. הרומנטיקה האמיתית של הגביע.
מקווה שההנהלה תבין את הצורך ותקבע הצגה כפולה שלדעתי תהפוך לחגיגה אמיתית של כדורגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: עכשיו זה הזמן - הצגה כפולה
אם הטלוויזיה לא תדפוק את זה...משה אוחיון כתב:לאור הגרלת הגביע היום שקבעה שהפועל באר שבע תשחק מול נתיבות בוסרמיל כשמכבי באר שבע תארח גם היא בוסמריל את בית"ר י"ם חייבים לבדוק את האפשרות לעשות הצגה כפולה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
משום מה אותי זה לא מרגש.
פשוט לא אכפת לי מהמשחק השני...
פשוט לא אכפת לי מהמשחק השני...
דווקא נחמד מאוד בפעם האחרונה שעשו הצגה כפולה עם אני לא טועה גם ביתר ב"ש ניצחה את בני יהודה וגם ב"ש ניצחה את קרית גת בהארכה
זה שי !
זה שי !

בס"ד
מתאים מאוד הצגה כפולה.
ואני חושב גם שככדאי לקבוע מחיר אחיד של 15 ש"ח למשחק כדי למשוך כמה שיותר קהל,כי עם כל הכבוד למכבי ולהפועל ב"ש המשחקים האלה לא כל כך מעניינים.
מתאים מאוד הצגה כפולה.
ואני חושב גם שככדאי לקבוע מחיר אחיד של 15 ש"ח למשחק כדי למשוך כמה שיותר קהל,כי עם כל הכבוד למכבי ולהפועל ב"ש המשחקים האלה לא כל כך מעניינים.
הפועל לא תביא הרבה מול נתיבות, ומכבי לא תביא הרבה נגד בית"ר.
הצגה כפולה בהחלט רעיון שיגדיל משמעותית את כמות הצופים באיצטדיון ויתן תחושה אמיתית של גביע
הצגה כפולה בהחלט רעיון שיגדיל משמעותית את כמות הצופים באיצטדיון ויתן תחושה אמיתית של גביע
הפועל באר שבע ♥
מסתמן: הצגה כפולה בגביע.
ידיעות אחרונות, 20.01.10:
בעיר באר שבע מתכננים הצגה כפולה באיצטדיון וסרמיל במסגרת סיבוב ח' של גביע המדינה, כאשר הפועל באר שבע תארח את הפועל ונתיבות לדרבי הדרומי ואילו מכבי תחכה למחזיקה הגביע, בית"ר ירושלים. ציפורה חלפון דוברת הפועל באר שבע : "נשמח לשתף פעולה עם מכבי, כמובן בכפוף לסיכום על חלוקת ההכנסות". מוטי אבוקסיס יו"ר מכבי באר שבע : "אני מאמין שנגיע להבנות עם אלונה ברקת וכבר קבעתי פגישה עם אנשי הפועל בנושא. אני מקווה שלתושבי העיר תינתן הזדמנות לחוות חווית כדורגל עם שני משחקי הגביע ביום אחד".
בעיר באר שבע מתכננים הצגה כפולה באיצטדיון וסרמיל במסגרת סיבוב ח' של גביע המדינה, כאשר הפועל באר שבע תארח את הפועל ונתיבות לדרבי הדרומי ואילו מכבי תחכה למחזיקה הגביע, בית"ר ירושלים. ציפורה חלפון דוברת הפועל באר שבע : "נשמח לשתף פעולה עם מכבי, כמובן בכפוף לסיכום על חלוקת ההכנסות". מוטי אבוקסיס יו"ר מכבי באר שבע : "אני מאמין שנגיע להבנות עם אלונה ברקת וכבר קבעתי פגישה עם אנשי הפועל בנושא. אני מקווה שלתושבי העיר תינתן הזדמנות לחוות חווית כדורגל עם שני משחקי הגביע ביום אחד".
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: מסתמן: הצגה כפולה בגביע.
בס"דניב כתב:ידיעות אחרונות, 20.01.10:
אם בכטיסים לא יהיו מוזלים אז שיתוף הפעולה הזה לא שווה כלום.
אם יוציאו כרטיסי ב10-15 ש"ח יעשו בשכל כי רק כך תוכל לבוא כמות מכובדת של אנשים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אין בסוף.
הפועל תשחק ביום שלישי 09/02/10, מכבי יום אחרי.
הפועל תשחק ביום שלישי 09/02/10, מכבי יום אחרי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא יודע מי אחראי לזה,אבל כולם יוצאים מטומטמים.
במקום שאבוקסיס יגזור עוד קצת קופון (אמנם באופן יחסי) גם על אוהדי הפועל ב"ש,הוא יצטרך
לבנות על זה שהפטריוטיזם הביתרי יגרום להמוני אוהדיה להגיע למשחק הזה.
בכל אופן שיהיה להם בהצלחה
במקום שאבוקסיס יגזור עוד קצת קופון (אמנם באופן יחסי) גם על אוהדי הפועל ב"ש,הוא יצטרך
לבנות על זה שהפטריוטיזם הביתרי יגרום להמוני אוהדיה להגיע למשחק הזה.
בכל אופן שיהיה להם בהצלחה
אנשי מכבי התעקשו לשחק את המשחק השני ובגלל זה הבנתי התפוצצה ההצגה הכפולה.
האמת , מבין אותם ,המשחק שלהם יותר מעניים.
האמת , מבין אותם ,המשחק שלהם יותר מעניים.
א' ממש לא איכפת לי ממכבי באר שבע.
ב' זה אומר לחלוק גם בהכנסות (ל- 4 במקום ל- 2).
ג' זה אומר שיש לך אוהדי יריבה, שאני לא יודעת כמה זה סימפטי.
ד' נעבור את נתיבות וכבר תבוא לך יריבה עם קהל (כי נראה לי שזה מה שאתה מחפש).
ב' זה אומר לחלוק גם בהכנסות (ל- 4 במקום ל- 2).
ג' זה אומר שיש לך אוהדי יריבה, שאני לא יודעת כמה זה סימפטי.
ד' נעבור את נתיבות וכבר תבוא לך יריבה עם קהל (כי נראה לי שזה מה שאתה מחפש).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)