אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: אלונה

שליחה על ידי sumsum »

Itay כתב:
05 פברואר 2022, 23:45
זה עניין פנימי שסוגרים בתוך המועדון, אלחמיד גם נקנס או הושעה אחרי אותו מקרה ופרסם התנצלות למיטב זכרוני. חבל שלא כל השחקנים דופקים ברקסים לפייק מאמן הזה.
הבן אדם עלה בהרכב אחרי שירד מהאימון על דעת עצמו, רק מזכיר.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

את האלימות צריך להוקיע מיד ובלי שום אבל.
ולעינייננו, בכנות, כשאנחנו מסתכלים לאמת בפנים- אין לנו סיכוי לאליפות, לא עם המאמן הזה, לא עם האין שיטה הזו, לא עם החוסר מוטיבציה, חוסר הכנה, לא בלי תגובה למשחק בנסיון לשנות/ להפתיע... בהתחשב בנתון הזה חייבים שינוי מיידי. לא מאמן ישראלי בנאלי (לדעתי רק רב"ש שווה הימור והוא לא ישוחרר). צריך להמר!, הכי קל להמר כשאין מה להפסיד.
ללכת על מאמן לא מוכר, מהנוער, מבית ספר למאמנים, משחקני העבר המקומיים, ממאמני הנבחרת הזרים שעברו פה.
את הפלייאוף העליון כבר הרווחנו, אין מה להפסיד!
תזכרו שגם את בני לם לא ספרו כמאמן לפני נתניה והוא עושה בית ספר למאמנים ה"גדולים" של הליגה.
נקודה לכ פחות חשובה- שינוי עכשיו יבהיר לנו הקהל שלא מתעלמים ממה שאנחנו רואים ולא פחות חשוב שגם מוטרדים ממה שרואים לא פחות מאיתנו

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

ממידע הכי אמין שיש, אף אחד בהנהלה לא מאמין ברוני לוי, לא בסגנון שלו ולא רוצים שימשיך בעונה הבאה,
וזה מידע שהוא כבר ממזמן. הוא הובא לכאן די כברירת מחדל וכרגע אנחנו משלמים על זה בסגנון, פחות בתוצאות.
אני רוצה לקוות ולהאמין בהתחשב במשהו מסויים שאני יודע, שלא יביאו מאמנים בסגנון הזה יותר,
שיחשבו כמה פעמים מה רוצים להביא והאם זה מתאים להפועל ב"ש ולמה שהקהל והמועדון צריך ורוצה.
אני חושב שאין מנוס מלהיפרד כבר כרגע, זה פשוט יילך למקומות רעים יותר בתקופה הקרובה וזה רק יפגע בנו יותר.
למצוא פתרון זמני, אפילו ברמה הפנימית בלי להביא מאמן מבחוץ, להבהיר ברור מאוד מה ואיך אנחנו צריכים להיראות, גם אם יהיו הפסדים
ולסחוב ככה עד סוף העונה. זה לפחות אמור למנוע בוז וקללות למאמן. יש פה סגל שאין מצב שייראה ככה. הוא קיבל כל מה שרצה, בנה בעצמו את הסגל
והסגל שלו לא יודע לעמוד על המגרש, לא יודע ללחוץ ולא יודע כלום. יש פה כישלון אימון גדול ביותר למרות התוצאות. גם בניצחונות סבלנו כמעט בכל העונה הזאת וגם בקודמתה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא מאמין שחזרנו לתקופות האלה איזה הזיה בחיי.
נשבע לכם שלפני שהתחילה העונה כתבתי שזה בדיוק מה שיהיה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

eitam כתב:
05 פברואר 2022, 23:46
את האלימות צריך להוקיע מיד ובלי שום אבל.
ולעינייננו, בכנות, כשאנחנו מסתכלים לאמת בפנים- אין לנו סיכוי לאליפות, לא עם המאמן הזה, לא עם האין שיטה הזו, לא עם החוסר מוטיבציה, חוסר הכנה, לא בלי תגובה למשחק בנסיון לשנות/ להפתיע... בהתחשב בנתון הזה חייבים שינוי מיידי. לא מאמן ישראלי בנאלי (לדעתי רק רב"ש שווה הימור והוא לא ישוחרר). צריך להמר!, הכי קל להמר כשאין מה להפסיד.
ללכת על מאמן לא מוכר, מהנוער, מבית ספר למאמנים, משחקני העבר המקומיים, ממאמני הנבחרת הזרים שעברו פה.
את הפלייאוף העליון כבר הרווחנו, אין מה להפסיד!
תזכרו שגם את בני לם לא ספרו כמאמן לפני נתניה והוא עושה בית ספר למאמנים ה"גדולים" של הליגה.
נקודה לכ פחות חשובה- שינוי עכשיו יבהיר לנו הקהל שלא מתעלמים ממה שאנחנו רואים ולא פחות חשוב שגם מוטרדים ממה שרואים לא פחות מאיתנו
לעניין האלימות, 100%. אני רק חושב שבגדול לו היו מתייחסים לעניינים בעודם מתרחשים ולא בשיחות פנימיות ומתחת לרדאר, הקהל לא היה מרגיש שהוא ׳צריך להתאמץ׳ להעביר מסר על מורת רוחו מאיך שהדברים נראים. ולא, להגיד שקיללו את אוהדי נתניה לא היה ולא אמין.
לעניין המאמן, אני חושב שמדובר בטקטיקה ולא באסטרטגיה.
יש לך אנשי מקצוע, אליניב ועוד אחרים במערכת-שמכירים אנשים שיודעים מה המועדון צריך, לסמוך עליהם ולהביא צוות זר ולסיים את הסאגה. אם מדובר בטלאי עד סוף העונה-יתכבד אריק בנאדו ויאמן, ויכין את הקרקע לצוות הזר שצריך כבר להתחיל לעבוד על העונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

ran כתב:
05 פברואר 2022, 23:47
ממידע הכי אמין שיש, אף אחד בהנהלה לא מאמין ברוני לוי, לא בסגנון שלו ולא רוצים שימשיך בעונה הבאה,
וזה מידע שהוא כבר ממזמן. הוא הובא לכאן די כברירת מחדל וכרגע אנחנו משלמים על זה בסגנון, פחות בתוצאות.
אני רוצה לקוות ולהאמין בהתחשב במשהו מסויים שאני יודע, שלא יביאו מאמנים בסגנון הזה יותר,
שיחשבו כמה פעמים מה רוצים להביא והאם זה מתאים להפועל ב"ש ולמה שהקהל והמועדון צריך ורוצה.
אני חושב שאין מנוס מלהיפרד כבר כרגע, זה פשוט יילך למקומות רעים יותר בתקופה הקרובה וזה רק יפגע בנו יותר.
למצוא פתרון זמני, אפילו ברמה הפנימית בלי להביא מאמן מבחוץ, להבהיר ברור מאוד מה ואיך אנחנו צריכים להיראות, גם אם יהיו הפסדים
ולסחוב ככה עד סוף העונה. זה לפחות אמור למנוע בוז וקללות למאמן. יש פה סגל שאין מצב שייראה ככה. הוא קיבל כל מה שרצה, בנה בעצמו את הסגל
והסגל שלו לא יודע לעמוד על המגרש, לא יודע ללחוץ ולא יודע כלום. יש פה כישלון אימון גדול ביותר למרות התוצאות. גם בניצחונות סבלנו כמעט בכל העונה הזאת וגם בקודמתה.
++

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב:
05 פברואר 2022, 23:49
לא מאמין שחזרנו לתקופות האלה איזה הזיה בחיי.
נשבע לכם שלפני שהתחילה העונה כתבתי שזה בדיוק מה שיהיה.
האמת שמפתיע.
כשאלונה פיטרה את אבוקסיס היא אמרה שתביא מאמן של כדורגל שמח, מפתיע מאוד שרוני לוי הוא ההפך מכדורגל שמח, מי ראה את זה חוץ מכל האוהדים כולם כולל אלה שחרקו שיניים רק כי רצו לקוות שבשלב מסוים התוצאות יתנו לו ביטחון להשתחרר קצת מבחינת כדורגל וגישה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ran כתב:
בדיוק.
אנשים שכחו את העונה הקודמת, גם אז ראינו כמה אין לו מושג.
אני באמת לא יודע על מה הוא קיבל את האשראי לבנות סגל בעונה הזו, בכל מקרה את הנעשה אין להשיב.
בפיטורי רוני לוי יש אימרה שחייבת להיאמר, למועדון הישגי אסור לקבל יכולת וגישה מחפירה שכזו.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

ran כתב:
אז מה הבעיה להודות בטעות? לשלוח הביתה מהר ולהראות שכדורגל כזה לא רצוי בטרנר גם אם אנחנו מקום שני. מה הסיבה שלא לעשות את זה? תדמית שתפגע בתקשורת?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:
05 פברואר 2022, 23:52
האמת שמפתיע.
כשאלונה פיטרה את אבוקסיס היא אמרה שתביא מאמן של כדורגל שמח, מפתיע מאוד שרוני לוי הוא ההפך מכדורגל שמח, מי ראה את זה חוץ מכל האוהדים כולם כולל אלה שחרקו שיניים רק כי רצו לקוות שבשלב מסוים התוצאות יתנו לו ביטחון להשתחרר קצת מבחינת כדורגל וגישה.
הוויב סביבו לא היה טוב מתחילת העונה.
בפורומים,ברשתות במדיה בכל מקום ועכשיו הוא רק הצדיק למה.
אנחנו נתנו לו קרדיט על אף הוויב הלא טוב כי הקבוצה בסוף זה מה שמעניין.
מהיום כל דקה שהוא יישאר כאן תהיה קטלנית יותר ביחסים.

סמל אישי של משתמש
david21
Title: CrazyRed

שליחה על ידי david21 »

מכבי תל אביב וחיפה פתחו את הכיס והביאו שחקנים שוברי שיויוון שאחד מהם בן 23 שכבש היום בתל אביב.
אלונה לא רוצה אליפות היא רוצה להסתפק במה שיש

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

eitam כתב:
05 פברואר 2022, 23:55
אז מה הבעיה להודות בטעות? לשלוח הביתה מהר ולהראות שכדורגל כזה לא רצוי בטרנר גם אם אנחנו מקום שני. מה הסיבה שלא לעשות את זה? תדמית שתפגע בתקשורת?
חד משמעית, הוא נשאר פה רק בגלל התדמית של אלונה.
היא לא רוצה שיגידו שהיא פיטרה מאמן במקום 2 בזמן עלק "מאבק על אליפות".
תזכרו שאמרתי את זה, אל תתפלאו אם סוף העונה אנחנו בין 15-20 הפרש ממכבי חיפה ולא אתפלא אם גם לא נסיים מקום 2.
מאמן של כדורגל חופים בא ועשה לנו בית ספר, הראה לנו איך מאמנים כדורגל בלי בעיות, נטו גישה. מה זה אומר על המאמן שלנו עתיר הנסיון?

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

אדום זקן כתב:
05 פברואר 2022, 23:56
הוויב סביבו לא היה טוב מתחילת העונה.
בפורומים,ברשתות במדיה בכל מקום ועכשיו הוא רק הצדיק למה.
אנחנו נתנו לו קרדיט על אף הוויב הלא טוב כי הקבוצה בסוף זה מה שמעניין.
מהיום כל דקה שהוא יישאר כאן תהיה קטלנית יותר ביחסים.
מסכים, אז למה לא לפטר אותו כבר היום?

סמל אישי של משתמש
Redbull
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Redbull »

אם תסתכלו על זה רגע מהצד המסקנה תישאר אותה מסקנה?
גולדהאר או שחר מפטר מאמן שנמצא במקום השני מרחק 3 נק' מהמקום הראשון?
לא בטוח בכלל

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

לא מבין את הדיבורים על תדמית, כל שבוע בשער השבת ובחדשות הספורט צולבים אותנו, יותר חשוב לאלונה מה כתבי חצר כמו פשכה וצנציפח יגידו מאשר 10,000 אוהדים שרכשו מנוי ומתייאשים מהקבוצה מדי שבוע? החשש הוא שהיא תקבל את הטייטל של ״לא נותנת אמון במאמנים״ ? אפשר לחשוב איך זה מפריע למאמנים הישראליים (שגם ככה רמתם שואפת לאפס) להחליף קבוצות כמו גרביים. אם כבר מדברים על תדמית אז עדיף שהיא שתייצר למועדון תדמית כזו בה לא מתפשרים על איכות. מעניין את העכוז מה יגידו חסרי המושג שיושבים באולפנים.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 06 פברואר 2022, 00:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה