אחרי הפועל פ"ת (שאותה ניצחנו ועשינו סוף לרצף המשחקים בלי ניצחון), באה היום עוד כבשה שחורה- מכבי פתח תקווה.
הניצחון האחרון שלנו נגדם היה בעונת 2003-2004, לא שנפגשנו איתם מאז עוד הרבה פעמים (ליגה שניה), אבל מאז 9 מפגשים (7 בליגה 2 בגביע הטוטו) בלי ניצחון ( 5 הפסדים, 4 תיקו) עם הפרש שערים 16-6.
אם אני לא טועה הנצחון האחרון עליהם היה באמת ב2003 באורווה במחזור הפתיחה עם גול נצחון של מונטיירו.
יכול להיות שיש לי חור מטורף בזכרון,אז תקנו אותי אם אני טועה.
messiah כתב:אם אני לא טועה הנצחון האחרון עליהם היה באמת ב2003 באורווה במחזור הפתיחה עם גול נצחון של מונטיירו.
יכול להיות שיש לי חור מטורף בזכרון,אז תקנו אותי אם אני טועה.
אם כבר, מחזור ראשון של עונת 2003-2004 אתה מתכוון והכובש היה אורן סגרון באזור הדקה ה80 (שנכנס כמחליף...פעם ראשונה שהשיר 'יאללה תביא לנו ת'גול' עבד )
מאז ניצחנו אותם גם סיבוב אח"כ, באותה תוצאה... 1-2 והפסדנו בסיבוב ה-3.
עונה לאחר מכן היו לנו תיקו ושני הפסדים מולם (עונת הירידה).
oran כתב:אחרי הפועל פ"ת (שאותה ניצחנו ועשינו סוף לרצף המשחקים בלי ניצחון), באה היום עוד כבשה שחורה- מכבי פתח תקווה.
הניצחון האחרון שלנו נגדם היה בעונת 2003-2004, לא שנפגשנו איתם מאז עוד הרבה פעמים (ליגה שניה), אבל מאז 9 מפגשים (7 בליגה 2 בגביע הטוטו) בלי ניצחון ( 5 הפסדים, 4 תיקו) עם הפרש שערים 16-6.
איפה אורי שינאחס אותם?
מהניצחון האחרון (1-2 - אופיר חיים 75 ובלסינג קאקו 92 - מחזור 12 עונת 03/04) חלפו סה"כ 4 משחקי ליגה (+2 גביע הטוטו) ללא ניצחון מולם, ככה שלא חשתי צורך לשלוף את נשק הניחוס
dudi2002 כתב:נראה לי שבעונת 2002-03 ניצחנו אותם 0-2 (שיבואו ההיסטוריונים ויאמתו...) בווסרמיל כשאת אחד השערים כובש בונפלד.