נמאס לי !!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
bs war

נמאס לי !!!

שליחה על ידי bs war »

די, זה כבר בלתי נסבל, מאמן שלא יודע לנהל משחק, שפותח עם 3 קשרים אחוריים בבית מול מכבי פ"ת, שהופך חלוץ לקשר, בלם למגן, קשר אחורי לבלם, קשר אחורי למגן... כשעל הספסל יש לך שחקנים טבעיים בעמדות האלה !!!
מאמן שמתעקש לתת אשראי בלתי נגמר לשחקנים כמו בלומשטיין, שעל הספסל מחכים שחקנים שכבר הוכיחו את עצמם כמו אלקיים. שמעדיף לתת לקידר שבחיים לא שיחק כמגן ימני לפתוח, מאשר לתת לאוקוגו שמכיר את העמדה הזו.

והכי גרוע... שלא מוכן להודות בטעויות !!! למה אייל שן, יוסי אופיר, חנן פדידה, גיל בלומשטיין ממשיכים לקבל כל שבת את חולצת ההרכב למרות שהם שוב ושוב מוכיחים שהם פשוט שחקנים גרועים!! כולם רואים את זה, עזורי, כולם חוץ ממך!

גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך !!!!!

זה שי !

Re: נמאס לי !!!

שליחה על ידי זה שי ! »

bs war כתב:די, זה כבר בלתי נסבל, מאמן שלא יודע לנהל משחק, שפותח עם 3 קשרים אחוריים בבית מול מכבי פ"ת, שהופך חלוץ לקשר, בלם למגן, קשר אחורי לבלם, קשר אחורי למגן... כשעל הספסל יש לך שחקנים טבעיים בעמדות האלה !!!
מאמן שמתעקש לתת אשראי בלתי נגמר לשחקנים כמו בלומשטיין, שעל הספסל מחכים שחקנים שכבר הוכיחו את עצמם כמו אלקיים. שמעדיף לתת לקידר שבחיים לא שיחק כמגן ימני לפתוח, מאשר לתת לאוקוגו שמכיר את העמדה הזו.

והכי גרוע... שלא מוכן להודות בטעויות !!! למה אייל שן, יוסי אופיר, חנן פדידה, גיל בלומשטיין ממשיכים לקבל כל שבת את חולצת ההרכב למרות שהם שוב ושוב מוכיחים שהם פשוט שחקנים גרועים!! כולם רואים את זה, עזורי, כולם חוץ ממך!

גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך !!!!!

הגיע הזמן שפתחתם תעניים כל הכבוד הגיע הישועה בדרך עוד שתי תבוסות תזכרו את מה שאמרתי
זה שי !
תמונה

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

Re: נמאס לי !!!

שליחה על ידי ירון »

צודק גם לי נמאס
תמונה

שלח תגובה