אלונה ברקת בוחנת - האם עבדו עליה בעיניים?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

אלונה ברקת בוחנת - האם עבדו עליה בעיניים?

שליחה על ידי messiah »

29 שערים ספגה הגנת הפועל ר"ג עד לפני המשחק מול מכבי נתניה. יש לרמת גן את אחת ההגנות החלשות והמחוררות בליגת העל. אבל זה לא מנע מגורמים שונים להפוך את הבלם הברזילאי וויליאם סוארז, לדבר הבא בכדורגל הישראלי.

רבים הרימו גבה ושאלו שאלות, אחרי שהגברת אלונה ברקת, הבעלים של הפועל באר שבע, הסכימה לשלם על סוארז סכום עגול של חצי מיליון דולר. מדהים ששום גורם מקצועי בנגב, או מי שמבין כדורגל לא עצר את אלונה ברקת מלבצע את המהלך ההזוי הזה: חצי מיליון דולר, סכום שיהווה את אחת מעשר העברות הגדולות בישראל בכל הזמנים והעברה הגדולה ביותר בשנה האחרונה. רק לשם המחשה - מכבי חיפה והפעול תל אביב לא שילמו בעשור האחרון על אף שחקן מהליגה בישראל, סכום של חצי מיליון דולר.

גורם המקורב למהלך מכירתו של סוארז לבירת הנגב סיפר: "זה סיפור הזוי, אמרו לברקת כי וויליאם סוארז מבוקש בהפועל ת"א שהולכת להחתימו. היא לא בדקה. פשוט אמרו לה וזהו"

אותו גורם הוסיף: "אמרו לה שהוא יהיה טוב יותר מדאגלס דה סילבה ויימכר בסכומים ענקיים לאירופה בסיום העונה. עצוב ששום גורם מקצועי בהפועל ב"ש לא ידע להגיד לה שבחצי מהסכום הזה מביאים 4 סוארזים להפועל ב"ש".

בינתיים בסוף השבוע היה מי שלחש על אוזנה של ברקת וסיפר לה שאפשר לעצור את המהלך, פשוט כי אפשר בחצי מיליון דולר לעשות בוסרמיל דברים אחרים.

רגע לפני שברקת הולכת להפוך למומחית כדורגל נוסח ארקדי גאיידמק, היא הבינה שמשהו או לא כשורה בעסקה, ועצרה את חתימתו של סוארז, שלא ישחק הערב בוסרמיל מול מכבי פ"ת. הבעיה היא שברקת שילמה כבר מקדמה בסך 200 אלף דולר וספק אם ראשי רמת גן יסכימו לוותר.

היום (ראשון) צפויות התפתחויות נוספות בפרשת וויליאם סוארז, הפועל ר"ג וחצי מיליון הדולרים.

https://www.telesport.co.il/codenew1024 ... x?id=23526" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה ברקת בוחנת - האם עבדו עליה בעיניים?

שליחה על ידי yedidel »

עצוב ומבזה. איפה נעלמה ההתנהלות השקטה והמקצועית של שנה שעברה?

סמל אישי של משתמש
אורן האדום
Title: כן..זה אני!

שליחה על ידי אורן האדום »

כל היועצים שמסביבה צריך לזרוק לפח אשפה !
רבותיי היא תברחח בסופו של דבר,גם אותי אם היו מרמים באופן קבוע
הייתי קם ועוזב את המקום למרות כל האהבה והתמיכה,היא צריכה לקחת עיניינים לידיים,או שפשוט תשאיר את המפתחות ותילך!כי היא כרגע מסכנה היא במצב
שכל מי שאמור לייעץ לה לטובה רק גוזר קופונים

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

רק מאמן בעל שיעור קומה יפסיק את ההתנהלות המקצועית חסרת האחריות הזאת.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

קודם כל נתחיל עם זה שסוארז שחקן מצויין.
דבר שני, ה500 אלף דולר זה לא סתם סכום שנזרק לאוויר.
הפועל באר שבע קנו את כרטיס השחקן שלו, ובנוסף הוא הוחתם ל-4 שנים.
ז"א פחות או יותר 125 אלף דולר לעונה, לזר צעיר ואיכותי. לא נשמע רחוק מהמציאות.
בכל מקרה, ההתנהלות המקצועית בעניין נעשתה בצורה נאותה למועדון כמו הפועל ב"ש.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

חברים זה לא נעים זה צובט בלב ככה אלונה לא מרימה את הראש לפני שהיא עושה מהלכים כאלו זה חובבננות נקווה שהיא בסופו של דבר לא תיקח את כל יועצי אחיטופל חארות כאלו מי מייעץ לה הרי בעלה איש עסקים ממולח מדרגה ראשונה איפה הוא בכל הסיפור הזה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

בואו ניקח דברים בפרופורציות - אני כבר קראתי 3 גרסאות שונות לעיכוב בהחתמה של סוארס.
יש סיכוי שכל הבלבולי שכל האלה על "כאילו דפקו את אלונה" לא היו ולא נבראו.
לי אישית קשה להאמין שאלונה כל כך מטומטמת- היא לא מתנהלת בשכונתיות,הכל מחושב כלכלית ונבדק משפטית לפני חתימות והסכמים.

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

רכישות חתול בשק בסכומים אסטרונומיים נשמע כמו עוד עצה טובה של היועץ חדד
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
סוארז עבר בבקרה.
הוא שחקן של ב"ש באופן סופי.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

ידידאל זה לא דלף החוצה מבאר שבע אלא מהפה השמן של יובל נעים.

והשאלה הגדולה היא האם הסכום כולל את שכר השחקן או רק את מכירת כרטיסו?

אני לא אתפלא אם אכן יתברר שבילבלו לה את השכל.
לא חשוב כמה היא ובעלה אנשי עסקים מצליחים ואינטיליגנטים, היא עדיין נחשבת לחדשה בתחום הזה (כולה שנה שלישית) ולא חסר כאן עסקנים סוג... שיטעו אותה וימלאו לה את הראש.

וגם יכול להיות שהוא שחקן מעולה. זה שהקבוצה חטפה כל כך הרבה שערים לא אומר.
תראה את קאלה. בחיים שלו הוא לא חטף כל כך הרבה שערים. כי פשוט אין לו הגנה ועם שוער אחר היינו עומדים על -55 ולא 34. יש גבול לכמה שחקן אחד יכול להשפיע. תביא לפה את בניון וגם הוא לא יצליח לסתום את המסננת
שים את מליקסון בחיפה\ת"א\בני יהודה
בית"ר ותראה איזה יהלום מבריק הוא. אבל הקבוצה שלו? ראית היום איך היא נראית...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

עבדו עליה בעיניים מי שהמליץ לה על עזורי..

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

מאכילים אותנו ואת אלונה בלופים!!!

שליחה על ידי אדומתוק »

כשאייל שן הוחתם לא האמנתי.פה נפל לי האסימון שהעונה הולכת להיות בינונית.שחקן אמצע שלא נתן בכל שנותיו יותר מ4 שערים.לא היה מבוקש בשום קבוצת צמרת בשנים האחרונות.לעזורי יש בעיה בחוסר ההבנה במשחק ההגנה.כשהשחקן הדפנסיבי הכי משמעותי שלך מאבד יותר מ10 כדורים במשחק הסבירות שנקבל שערים בסיטונאות דיי ברורה.
שמעון הרוש-הוא שיחק בצפון ולא ראיתי את שחר מתנפל עליו בתחילת העונה ועוד שיחרר את גפני.משמע שחקן לאומית בינוני.
יוסי אופיר-כאחד שמחזיק מיוסי מזרחי היה ברור לי שאנחנו הולכים לקבל בלוף גדול בעקבות עיסקת רביבו.
אדמו-כבר במשחק הגביע מול מכבי חיפה היה ברור אין לו מושג בכדורגל ופה נגזר קופון(המבין יבין)
כשסוכנים רוצים לקבל כסף על בלוף הם מוצאים שמועה שנכתבת שהפועל תל אביב רוצה את אותו שחקן(האמת היא שאם היא באמת הייתה רוצה היא הייתה מחתימה מיידית)אז נכון שהבלם החדש נראה טוב אבל ב2 מיליון שקלים הייתי לוקח את שי מיימון!!!!
על טאצי ובנגורה לא ארחיב רק שמי שהרוויח על חשבון אלונה הם הסוכנים וכנראה עוד מישהו!!!

סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: מאכילים אותנו ואת אלונה בלופים!!!

שליחה על ידי sumsum »

סתם מידע חם,אך ישן ורלוונטי לדבריך, אייל שן קיבל הצעה של 35 אלף דולר לעונה מהפועל פתח תקווה ועוד פחות מזה ממכבי נתניה, אבך בב"ש הפליאו והחתימו את המגן על חוזה של למעלה מ100 אלף דולר!! לא כולל דיור ורכב! לא פלא שאייל שן יומיים כאב לו הראש מהמקום שהוא קיבל מהתקרה לאחר שקפץ במשך יום שלם מהתלהבות והתרגשות על החוזשה 'המדהים' שהוצע לו בב"ש.
אז כנראה שמישהו באמת מאכיל אותה ואותנו בקומבינות.

שלח תגובה