אוקי, שמעו אני רוצה לשתף אותכם בכמה וכמה דברים שכן היו טובים (לא שהיה הרבה כאלו - אבל תמיד צריך להיות חיובי) במשחק אתמול נגד מכבי פ"ת.
בואו נתחיל מהחלק האחורי - סוארז מתגלה אולי כהחתמה הטובה ביותר שהביאו (לא שיש לו כ"כ תחרות עם בנגורה, טאצ'י או מורירה) - בלעדיו היו לפחות עוד 2 3 גולים, קשר אחורי\בלם אדיר.
גם הבלם שישחק לצידו ראיין אדלי היהודי אמריקאי היה במשחק סולידי , יותר טוב מכל הבלמים שיושבים אצלנו בספסל(בשבוע הבא בטח יפתחו בהרכב) , היה ציוות טוב בינו לבין סוארז, אני רק לא מבין למה שבוע הבא היא ישב על הספסל (כמו תמיד)
ולדעתי נק' האור הכי חשובה - משה אסולין, סוף סוף שאני רואה שחקן בית שמעז , בועט , נלחם , לא מפחד - הוא לא נתן משחק גדול, אבל ראית שהוא הכי לקח ללב את ההפסד מכל השחקנים , הוא הכי הרבה נלחם וכ'ו, ויותר מכל הוא הראה שהוא יותר טוב מכמה ליצנים שהיו בהרכב אתמול - עזורי תבין אנחנו רוצים שחקני בית בהרכב!
למרות ההפסד והגועל, יש כמה נקודות אור.
Re: למרות ההפסד והגועל, יש כמה נקודות אור.
ומליקסון !
- clark kent
- הודעות: 4367
- הצטרף: 13 אוקטובר 2008, 16:13
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- מיקום: be'er-sheva
- יצירת קשר:
Re: למרות ההפסד והגועל, יש כמה נקודות אור.
אדלי לא ישחק שבוע הבא בגלל פציעה, צפוי לא?