יניב אלול צפוי לחתום בהפועל אשקלון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: חוצה את הכביש: יניב אלול צפוי לחתום במכבי ב"ש

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מציע לשנות את הכותרת של הטופיק ליניב אלול צפוי לחתום בהפועל אשקלון -
https://www.ashkelonim.co.il/index.php? ... es&id=4377" onclick="window.open(this.href);return false;
אלול סיכם את תנאיו באשקלון ועכשיו נשאר לבלם רק לקבל את השחרור מבאר שבע.

שיהיה בהצלחה ליניב אלול.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Dj-BK
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: חוצה את הכביש: יניב אלול צפוי לחתום במכבי ב"ש

שליחה על ידי Dj-BK »

אחלה :) שיניתי
תמונה

תמונה

סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

Re: יניב אלול צפוי לחתום בהפועל אשקלון

שליחה על ידי גל סרוסי »

נוצרה סטיגמה בקרב חבריי הקריזי רד בנוגע ליניב אלול שהוא שתיין שהוא שכונה שהוא מוכר משחקים, אתם מגזימים בצורה בתגובות שלכם לגבי יניב אלול.
אני מאוד אוהב את השחקן הזה, שחקן שנילחם יותר מכל שחקן שיש היום בהרכב, שחקן שכן אכפת לו מהקבוצה.
כיום הוא בהרבה יותר טוב ממורירה השחיין, יש לו מקום בהרכב הפותח אבל אלונה לא מוכנה שהוא יהיה בקבוצה.
אל תשכחו שהוא היה סגור באשדוד והגיע לבאר שבע והרוויח פחות ממה שהרוויח באשדוד רק כדי לשחק פה.
יניב אני לא שוכח לך את הימים היפים והפחות יפים שלך בקבוצה שחקן נשמה ללא ספק שנתן הכל בכל משח, אתה אחד השחקנים שיותר אהבתי.

בהצלחה בהמשך הדרך אחלה אלול

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גל סרוסי כתב:נוצרה סטיגמה בקרב חבריי הקריזי רד בנוגע ליניב אלול שהוא שתיין שהוא שכונה שהוא מוכר משחקים, אתם מגזימים בצורה בתגובות שלכם לגבי יניב אלול.
אני מאוד אוהב את השחקן הזה, שחקן שנילחם יותר מכל שחקן שיש היום בהרכב, שחקן שכן אכפת לו מהקבוצה.
כיום הוא בהרבה יותר טוב ממורירה השחיין, יש לו מקום בהרכב הפותח אבל אלונה לא מוכנה שהוא יהיה בקבוצה.
אל תשכחו שהוא היה סגור באשדוד והגיע לבאר שבע והרוויח פחות ממה שהרוויח באשדוד רק כדי לשחק פה.
יניב אני לא שוכח לך את הימים היפים והפחות יפים שלך בקבוצה שחקן נשמה ללא ספק שנתן הכל בכל משח, אתה אחד השחקנים שיותר אהבתי.

בהצלחה בהמשך הדרך אחלה אלול
נלחם ונלחם ונלחם, אבל עדיין בלם ברמה של ליגה א'.
לא ראית משחקים בעונה שעברה?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 43&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
תם ונשלם.
תודה רבה על כל מה שנתת לב"ש.
בהצלחה בהמשך.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ברוך שפטרנו מעולו של זה! שילך ויקח איתו את כל בצע הכסף החמדנות והחוסר כבוד שמאפיינים אותו, ואם אפשר שייקח איתו עוד איזה 10-12 שחקנים לשם. לא חשוב מי, שיסגור את העיניים יצביע על מישהו מי שיוצא שילך איתו...

שלח תגובה