גביע המדינה 2021/22
Re: גביע המדינה 2021/22
האירגון שלני מטומטם
לא הודיע כלום לפני המכירה
אנשים שמעודדים ישר קנו לצפוני
לא ידעו שיש שם תא כסף העידוד יהיה חצי כוח
אין אכיפה
אנשים שאוהבים לבוא ולראות משחק כמו במערבי או במזרחי יבואו מבואסים לצפוני
זה שי !
לא הודיע כלום לפני המכירה
אנשים שמעודדים ישר קנו לצפוני
לא ידעו שיש שם תא כסף העידוד יהיה חצי כוח
אין אכיפה
אנשים שאוהבים לבוא ולראות משחק כמו במערבי או במזרחי יבואו מבואסים לצפוני
זה שי !
החלטה מובנת של הארגון.
תזמון ההודעה היה גרוע.
ההתאחדות רוצה לעשות קופה ויהיה בלאגן שלם עם האכיפה.
אני גם נפלתי בפח של הצפוני. אבל שטויות....
מאמין שכל אחד ישב איפה שבסוף הוא ירצה... יהיו החלפות כרטיסים בסיטונאות.
אירגון אוהדים צריך להיות ערוך במיוחד במשחקי גמר לדבר האלה
זה שי !
בושה וחרפה - זה מה שיש לי להגיד על הליך מכירת הכרטיסים באתר ועכשיו פיזית בטרנר.
זה מאוד תלוי דרך איזה קישור נכנסים למכירה, עד היום טפו טפו הקישורים לקניה שהמועדון הוציא בהודעות רשמיות תמיד עבד ללא בעיות, כניסה ראשית לשפע או דרך קישורים של וסרמיליה וכו׳ לרוב לא יעילים. בהחלט חייבים לשפר את אופי המכירה, לא ברור מה ההיגיון לתת ל-10,000 להתנפל על האתר. אגב עד כה נמכרו בסביבות ה-9,000 כרטיסים.
למי שלא הצליח לרכוש דרך הקישור הנ״ל סביר להניח יעבוד https://bit.ly/3wtECIT
הבעיה לא האם נכנס או לא.
הבעיה שהכל דפוק במערכת. לדוגמא - יש לי 2 מנויים תחת אותו משתמש ועם שמות שונים על גבי שם המנוי. זה נתן לי לרכוש רק כרטיס אחד.
כמובן שאת שפע לא אתפוס בטלפון בחיים אז הלכתי לטרנר לקופות. לא מספיק ששום דבר לא היה מסודר ומוכן שם מבחינת התור, הם פתחו באיחור של כ20 דקות מהשעה שציינו, 2 קופות בלבד וכאוס מוחלט.
בסוף לא נתנו לי לרכוש עם המנוי השני לאותו השער(למרות שנשארו כרטיסים לשערים אחרים ע"פ אתר שפע, בקופות מוכרים כרטיסים אך ורק למאחורי השערים).
אז עכשיו יש לי 2 כרטיסים עם שערים שונים לגמרי.
הבעיה שהכל דפוק במערכת. לדוגמא - יש לי 2 מנויים תחת אותו משתמש ועם שמות שונים על גבי שם המנוי. זה נתן לי לרכוש רק כרטיס אחד.
כמובן שאת שפע לא אתפוס בטלפון בחיים אז הלכתי לטרנר לקופות. לא מספיק ששום דבר לא היה מסודר ומוכן שם מבחינת התור, הם פתחו באיחור של כ20 דקות מהשעה שציינו, 2 קופות בלבד וכאוס מוחלט.
בסוף לא נתנו לי לרכוש עם המנוי השני לאותו השער(למרות שנשארו כרטיסים לשערים אחרים ע"פ אתר שפע, בקופות מוכרים כרטיסים אך ורק למאחורי השערים).
בעיה מוכרת מקרוב, ממליץ לך בתחילת עונה הבאה ליצור קשר עם שפע לצורך פתיחת משתמש לכל מנוי בנפרד, זה גם משהו שהמועדון הודיע עליו לפני מספר שבועות כדי למנוע מקרים כאלו.CrazyRed7 כתב: ↑16 מאי 2022, 18:13הבעיה לא האם נכנס או לא.
אגב במידה ושני הכרטיסים הם למזרחי אז לא צפויה להיות בעיה כי לפי וסרמיליה יהיה שם מעבר חופשי.
ארגון ממש לא מסודר,הטעו הרבה אנשים שרצו לבוא לעודד ועכשיו נתקעו עם כרטיסים ליציע הצפוני
שיהנו להם במזרחי עם אנשים מבוגרים שבאים לראות את המשחק
שיהנו להם במזרחי עם אנשים מבוגרים שבאים לראות את המשחק
שערים 18,19,20,21 הם מחוברים? אין הפרדה ביניהם?
מי ששמור לו במערכת של שפע אמצעי תשלום ולא הצליח לעבור לתשלום אחרי בחירת הכיסא- תנסו את האופציה של להקליד את האשראי מחדש. הצלחתי ככה להתגבר על התקלה ולרכוש כרטיסים בשביל שישה מנויים
זוסואה יגיע לגמר. אולי אפשר להשאיל אותו למשחק אחד?
יש צפי לפתיחת המכירה לשער 20?
אחרי שעות של תקלות, רכשנו כרטיסים לשני המנויים בצפוני. מאושר, אבל זה היה סיוט!!!