פדיחה
פדיחה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: פדיחה
בושה מה שהיה היום.
זה היה פשוט משפיל לראות את המשחק שלנו בטלויזיה.
זה היה פשוט משפיל לראות את המשחק שלנו בטלויזיה.
תאמין לי לא מבין את מי שעושה תסיקורים האלה צריך לשלוח אותו לרופא עניים ציונים כמו 5 6 5.5 בואנה אתם לארגים עם השחקנים שלנו
מדקה רביעית כולם כולל כולם 0 אחד גדול פרט לקאלה
יכולת כזאת לא תספיק בקרית אליעזר מה אתה אומר אדון כותב פששש גילת לנו את אמריקה
זה שי !
מדקה רביעית כולם כולל כולם 0 אחד גדול פרט לקאלה
יכולת כזאת לא תספיק בקרית אליעזר מה אתה אומר אדון כותב פששש גילת לנו את אמריקה
זה שי !

הציונים נכונים מאוד, אולי סוארז שטעה בחצי הראשון כמה פעמים קיבל קצת ציון גבוה אבל ללא ספק משקף.
מעבר לזה הכי חשוב היה לראות את ההתקדמות של משה אסולין במשחק הזה.
מעבר לזה הכי חשוב היה לראות את ההתקדמות של משה אסולין במשחק הזה.
רק אהבה תנצח...
כן בטח שעשר, רק חבל שבגללו יצאנו עם נקודה במקום 3.maxkid22 כתב:קאלה היה צריך לקבל 10
רק אהבה תנצח...
וכל שוער אחר היינו יוצאים עם 0 במקום 1.. טעות 1 על 10 הצלותnitsande כתב: כן בטח שעשר, רק חבל שבגללו יצאנו עם נקודה במקום 3.
הציל אותך 3 פעמים משער בטוח.nitsande כתב: כן בטח שעשר, רק חבל שבגללו יצאנו עם נקודה במקום 3.
כשבלם עושה טעות ומשאיר חלוץ מול שוער(וזה קרה המון פעמים היום) יש את קאלה שיתקן...
כשקאלה עושה טעות(או כל שוער אחר)... אין מי שיתקן. זה ההבדל.
בוא נישאר בפרופורציות, היה לו משחק טוב אבל הוא לקח רק כדור אחד "גדול" (של טוטו טמוז ממטר)niv1 כתב:
וכל שוער אחר היינו יוצאים עם 0 במקום 1.. טעות 1 על 10 הצלות
הגול שהוא קיבל חילק את הנקודות.
עם כל שוער אחר אולי היינו יוצאים עם אותה כמות נקודות בלי שום שער באשמת השוער, אבל גם בלי הצלות "גדולות".
רק אהבה תנצח...
עם כל שוער אחר היינו מקום 12-13 היוםnitsande כתב: בוא נישאר בפרופורציות, היה לו משחק טוב אבל הוא לקח רק כדור אחד "גדול" (של טוטו טמוז ממטר)
הגול שהוא קיבל חילק את הנקודות.
עם כל שוער אחר אולי היינו יוצאים עם אותה כמות נקודות בלי שום שער באשמת השוער, אבל גם בלי הצלות "גדולות".
!!!!!!!!שמעון א כתב:
עם כל שוער אחר היינו מקום 12-13 היום
אחי יש לך משהו נגדו, לא ייאמן שאתה עוד בא אליו בטענות אחרי המשחק היום.nitsande כתב: כן בטח שעשר, רק חבל שבגללו יצאנו עם נקודה במקום 3.
נכון, הגול אולי באשמתו, אבל יודע מה? אני סולח. כי במשך 88 דקות הוא שמר לבד לגמרי על היתרון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כמה דעות מהיציע -ניב כתב:סיקור המשחק כבר באתר :
article_detail.php?aid=250" onclick="window.open(this.href);return false;
שמעון הרוש צריך לקבל את הציון 1. אחד מהשחקנים החלשים שלבשו אי פעם את המדים של הפועל באר שבע. לא יודע לסגור אלכסונית, לא מצטרף מספיק בתהתקפה, בלי שום חוכמת משחק, מקבל צהוב שני כל כך טיפשי, הגיע למצב נפלא שהיה צריך להעלות אותנו ל2-0, במקום לעצור לכוון ולבעוט החליט לבעוט בעיטה מוזרה החוצה. כל הליגה למדה שהרוש הוא לא שחקן כדורגל לליגות המקצועניות בישראל ולכן כל קבוצה תוקפת דרך האגף שלו.
יוסי אופיר גם כן היה צריך לקבל ציון 1. לא עשה שום דבר היום במגרש. זה כמו לעלות לשחק עם 10 שחקנים.
מורירה לטעמי עם אחד מהמשחקים היותר טובים שלו אצלנו.
סוארז, למרות ההתחלה החלשה במשחק היום הוא שחקן נפלא. אחד שחושב, אחד שיודע הגנה.
אייל שן אומנם התאמץ ולא איבד כדורים אבל גם כאן לא מבין מי החליט לרכוש את הבחור. הוא כל כך חלש הגנתית שזה מדהים כשמדובר בקשר אחורי.
חנן פדידה, למרות השער שנכנס עם הרבה מזל אחרי שנגע בגרשון הוכיח שוב שהוא לא מספיק טוב לליגה הלאומית לא לדבר על ליגת העל. בכל התקפה הוא מקבל את ההחלטה הלא נכונה, בכל פעם שהיינו יכולים לכבוש את השני הוא הרס את ההתקפה.
על ברק בדש אני מעדיף לא לדבר שכן הוא עדיין חדש. אני אתאפק מאוד הפעם ואהיה עדיין כשאומר שאם הוא היה מרוכז יותר במסירה למליקסון כשהובלנו 1-0 היינו יוצאים עם ניצחון.
וכמובן, קאלה. נכון, יש לו אשמה בשער, למרות שאני לא מבין איך בן יוסף היה כל כך חופשי, אבל הוא נתן היום משחק ענק. היחיד שלא היה בפאניקה היום, היחיד שעם הניסיון שלו נתן לנו זמן לנשום כשבית"ר שכבה לנו על השער. בלי קאלה אנחנו יורדים היום עם הפסד בטוח. לדעתי מגיע לבחור לפחות 6.5 בלי השער בסוף גם הייתי נותן לו 8.
חברה, כמות הקהל היום איכזבה אותי, לא באו מספיק אנשים, לא הצלחנו להגיע לרמות העידוד שרציתי למרות שעודדנו לאורך כל המשחק, חבל. בדיוק כמו שחבל היה לספוג את השער למרות שהוא היה באוויר.
אם להסתכל על הצד החיובי, קאלה אחרי הגול לקח עוד הצלה גדולה שהייתה יכולה לתת לבית"ר את הניצחון, לבית"ר נפסל שער חוקי, וכן, אם היו לבית"ר עוד 2 דקות של תוספת היינו גם מפסידים את המשחק, ככה שתיקו היא תוצאה סבירה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מעל כולם צריך לקבל עזורי את הציון מינוס אפילו לא 1 ולא אפס.
מדקה שלישית התגוננות מגעילה ביותר (חבל שהבקענו בכלל כל כך מהר) , ומדקה 20 זה כבר הפך להיות בונקר של ממש שעברנו לשחק במערך נפלא של 4-6-0 שאפילו בדש בא להיות קשר באמצע.
נשארו עוד 15 משחקי ליגה (ועוד אחד בגביע לפחות) לסבול עם המאמן כושר הזה.
מדקה שלישית התגוננות מגעילה ביותר (חבל שהבקענו בכלל כל כך מהר) , ומדקה 20 זה כבר הפך להיות בונקר של ממש שעברנו לשחק במערך נפלא של 4-6-0 שאפילו בדש בא להיות קשר באמצע.
נשארו עוד 15 משחקי ליגה (ועוד אחד בגביע לפחות) לסבול עם המאמן כושר הזה.
אין לי שום דבר נגדו, אבל כדאי שתפנימו אין מה לעשות קאלה לא שוער גדול.bs war כתב:
אחי יש לך משהו נגדו, לא ייאמן שאתה עוד בא אליו בטענות אחרי המשחק היום.
נכון, הגול אולי באשמתו, אבל יודע מה? אני סולח. כי במשך 88 דקות הוא שמר לבד לגמרי על היתרון.
בעמדה של שוער לא מספיק להיות טוב 89 דקות, צריך 90.
בדקה שהוא לא היה טוב קיבלנו את השיויון, וכל מה שהוא עשה במהלך המשחק לא רלוונטי.
חוץ מזה שגם במהלך המשחק הוא לא עשה שום דבר יוצא דופן, חוץ מהמצב של טמוז.
וככה זה כל העונה, היו לו אולי שלושה ארבעה משחקים שהוא היה באמת טוב לאורך כל המשחק מעבר לזה הוא עלה לנו בנקודות יותר ממה שהוא השיג.
רק אהבה תנצח...