מוריירה לא שווה שקל.
נתן משחק אחד טוב ב 20 מחזורים עשיתם ממנו כוכב.
גם במחצית הראשונה בית"ר הגיעה ל 3 מצבי הבקעה של 100%. בן שושן, טמוז, ויצחקי(נגיחה).
כל מי שהשווה בין דנילו לקידר
Re: כל מי שהשווה בין דנילו לקידר
שלושתם מחורים של סוארז דווקא.שמעון א כתב:מוריירה לא שווה שקל.
נתן משחק אחד טוב ב 20 מחזורים עשיתם ממנו כוכב.
גם במחצית הראשונה בית"ר הגיעה ל 3 מצבי הבקעה של 100%. בן שושן, טמוז, ויצחקי(נגיחה).
רק אהבה תנצח...
ואני מצטער להגיד לך שאני לא מסכים לאנטי הזה שלך[את אביב לא שמעתי] על מוריירה.משה אוחיון כתב:מורירה היה טוב מאוד היום. במיוחד בכל מה שקשור לכדורי הגובה.
למרות זאת, אני מסכים עם אביב שאמר לי בדרך חזרה שכל כדורי העומק של בית"ר במחצית הראשונה שמצאו את תמוז ואחרים היו (למעט הראשון) בגלל סגירה לא טובה של מורירה.
בנוסף, וזה עוד משהו שאביב אמר והוא צודק, שלא צריך לערוך השוואה בין מורירה לנדב קידר שהוא מקסימום יכול להיות בלם מחליף בליגת העל, לא מעבר לכך.
בוא נערוך השוואה בין מורירה לסוארז שהגיע וגם שיחק בלם, אז באמת מבינים את ההבדל בין שחקן כמו סוארז שהוא שחקן כדורגל מצוין לאחד כמו מורירה שגם בשיאו הוא בינוני.
פעם אחת נכנס כדור עומק דרך הצד של מוריירה וזה היה כשדנילו יצא לחפות על אייל שן, אילו ביתר היו תוקפים מחצית ראשונה מהאגף של שן היית יכול להגיד משהו על מוריירה.
היות ואני מכיר אותך ואת הלך מחשבתך אז אני אגיד לך מושון.... קבל זאת כעובדה שפאבל העגל כבר לא פה. תתחיל לעודד גם את דנילו למרות שהוא לא חביב עליך.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
איך לקחת תגובה שלי שבה אמרתי שמורירה היה טוב לאנטי נגד מורירה?המאירי כתב:ואני מצטער להגיד לך שאני לא מסכים לאנטי הזה שלך[את אביב לא שמעתי] על מוריירה.
פעם אחת נכנס כדור עומק דרך הצד של מוריירה וזה היה כשדנילו יצא לחפות על אייל שן, אילו ביתר היו תוקפים מחצית ראשונה מהאגף של שן היית יכול להגיד משהו על מוריירה.
היות ואני מכיר אותך ואת הלך מחשבתך אז אני אגיד לך מושון.... קבל זאת כעובדה שפאבל העגל כבר לא פה. תתחיל לעודד גם את דנילו למרות שהוא לא חביב עליך.
אני דווקא חושב שהמשחק בטדי היה מהטובים של מורירה השנה. יתכן שאביב טעה והחורים לא היו שלו ואז המשחק שלו היה מצוין, זה לא אומר שעד עכשיו הוא כיכב השנה. הלוואי וימשיך ביכולת של טדי, תאמין לי שאני מאוד מעוניין שהבחור יצליח, הצלחה שלו זה הצלחה שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה . . . . . כתבתי במפורש שהיות ואני מכיר אותך, ככה שאני יודע כמה אתה ממורמר שפרגל לא פה ודנילו כן נשאר.משה אוחיון כתב: איך לקחת תגובה שלי שבה אמרתי שמורירה היה טוב לאנטי נגד מורירה?
אני דווקא חושב שהמשחק בטדי היה מהטובים של מורירה השנה. יתכן שאביב טעה והחורים לא היו שלו ואז המשחק שלו היה מצוין, זה לא אומר שעד עכשיו הוא כיכב השנה. הלוואי וימשיך ביכולת של טדי, תאמין לי שאני מאוד מעוניין שהבחור יצליח, הצלחה שלו זה הצלחה שלנו.
הרי לא פעם התווכחנו מי יותר גרוע, כי אין ספק ששניהם לא מתאימים.
בגלל שאני בטוח שאתה רוצה שהוא יצליח אני מחכה לראות שמשחק הבא בחיפה אתה מביא אותה בסרנדה לבחור שאולי יתן לו ביטחון ויביא לנו את הרגל של קטן כמו גדול.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה קשור עכשיו פרגל? העובדה שפרגל לדעתי הוא שחקן טוב בהרבה ממורירה לא אומר שעכשיו אני אחפש את מורירה. במה מורירה אשם שיש לנו מאמן כמו גיא עזורי שעד שהוא מביא שחקן הגנה איכותי כמו פרגל הוא משחרר אותו לרמת גן?המאירי כתב:משה . . . . . כתבתי במפורש שהיות ואני מכיר אותך, ככה שאני יודע כמה אתה ממורמר שפרגל לא פה ודנילו כן נשאר.
הרי לא פעם התווכחנו מי יותר גרוע, כי אין ספק ששניהם לא מתאימים.
בגלל שאני בטוח שאתה רוצה שהוא יצליח אני מחכה לראות שמשחק הבא בחיפה אתה מביא אותה בסרנדה לבחור שאולי יתן לו ביטחון ויביא לנו את הרגל של קטן כמו גדול.
פרגל עזב, נכון רק בהשאלה אבל עזב, כרגע כולנו עם מורירה בתקווה שיצליח לשמור על היכולת מטדי. אין לי שום כעס על מורירה על כך שהוא נשאר ופרגל עזב, הלוואי וימשיך את היכולת מטדי מול מכבי חיפה, הלוואי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יש מהו לא הגיוני במשפט שלךמשה אוחיון כתב: יתכן שאביב טעה .

[align=center]
GIFSoup[/align]