nitsande כתב:
השבוע שמעתי ביטוי נחמד מבחור חכם...
זה שקצת קר בכותב הצפוני לא אומר שצריך לעבור לגור במדבר סהרה...
נכון אם דור דוידי היינו חוטפים הרבה יותר שערים ומפסידים הרבה יותר נקודות, אבל שוער סביר בהחלט אפשר היה להביא בתחילת העונה.
לא אני לא אומר שקאלה גרוע, אני פשט אומר שהוא לא מצויין כמו שעושים ממנו.
במידה וקר לך ב"כותב" הצפוני אתה יכול לעבור ל"קוטב" הדרומי.
חברה אתם לא מבינים כמה קאלה חשוב השנה. רק מי שהיה בטדי מבין את התרומה האדירה של קאלה. בזמן שההגנה שלנו עשתה פעם אחר פעם במכנסיים היחיד שהיה עם ביטחון, היחיד שנתן הוראות, שהנהיג, שידע להחזיק כדור היה קאלה.
קל מאוד לשבת בבית ולראות בטלויזיה את קאלה חוטף שער נגיחה בדקה ה90 ולהגיד הנה קאלה לקח לנו 2 נקודות. אבל מי שהיה באיצטדיון הרגיש עד כמה בית"ר י"ם שכבו עלינו ושעם כל שוער אחר בליגה אנחנו סופגים הרבה לפני. בית"ר שכבו עלינו, הקרנות הגיעו בלי הפסקה, האגפים שלנו בהגנה בכלל לא קיימים והכדורים טסו אחד אחרי השני לרחבה.
גם הקרן הייתה אחרי הצלה גדולה של קאלה. וגם השער לא היה באשמתו הבלעדית של קאלה שכן בן יוסף היה לגמרי לבד ברחבה לנגוח מ5 מטר.
קאלה לאורך כל המשחק לקח הצלות גדולות וכן גם כדורים ששוער צריך לקחת. אז נכון שקל לבוא ולהגיד קאלה לקח רק 2 כדורים גדולים, אבל מה בנוגע לכל היתר? מה בנוגע לעובדה שבכל משחק בועטים לשער שלנו 14 ו15 פעם וגם אם לא כל ההצלות משאירים אותנו בפה פעור גם הצלה פשוטה צריך לדעת לקחת.
אני מסתכל על שאר שוערי הליגה שלא מצליחים להתמודד עם כדורים פשוטים ואני מבין עד כמה חשוב להחתים מהיום את קאלה לפחות לעוד שנה.
אני מסתכל על התגובות של האנשים כאן ואני ישר נזכר באותה עונה שאסי עזב אותנו והלכנו על שוערים צעירים (רחמין, אלבז שוורץ) ושוערים זרים ללא קבלות (סונרה) ואז אני נזכר איך העונה הסתיימה ואיך החוסר בשוער טוב בלט מעל הכל.
לכל המבקרים של קאלה צהריים טובים.
היום נערוך ניסוי קטן שבסופו תבינו שאתם טועים.
הכלים הדרושים לניסוי - מטבע של 10 אגורות.
מהלך הניסוי - זריקה של המטבע כלפי מעלה ותפיסה על גב כף היד השניה (בדיוק כפי שעושים במשחק הידוע עץ או פלי).
לכאורה פעולה פשוטה שכל אחד מאיתנו יכול לבצע.(SUMSUM - לא אתה )
עכשיו חיזרו על הפעולה 15 פעם.
האם יש מישהו שלא נפלה לא המטבע מהיד פעם אחת לפחות ?
No further questions your honor
המשך יום נפלא !
אביב כתב:לכל המבקרים של קאלה צהריים טובים.
היום נערוך ניסוי קטן שבסופו תבינו שאתם טועים.
הכלים הדרושים לניסוי - מטבע של 10 אגורות.
מהלך הניסוי - זריקה של המטבע כלפי מעלה ותפיסה על גב כף היד השניה (בדיוק כפי שעושים במשחק הידוע עץ או פלי).
לכאורה פעולה פשוטה שכל אחד מאיתנו יכול לבצע.(SUMSUM - לא אתה )
עכשיו חיזרו על הפעולה 15 פעם.
האם יש מישהו שלא נפלה לא המטבע מהיד פעם אחת לפחות ?
No further questions your honor
המשך יום נפלא !