שבוע לפני משחק העונה, יוצאים למשחק חוץ מול איצור עזתה/אשקלון

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שבוע לפני משחק העונה, יוצאים למשחק חוץ מול איצור עזתה/אשקלון

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שבוע לפני שהפועל באר שבע תפגוש את הפועל גבולות מוליכת הטבלה למשחק העונה, יוצאת הקבוצה ביום רביעי ב- 20:00 למשחק חוץ מול אליצור עזתה/אשקלון מתחתית הטבלה.
בהפועל באר שבע יערוך את הבכורה המאמן החדש גידי שב ואולי גם הרכש החדש משה אוחיוןתמונה
ברביעי: חוזרים לעזתה | הפועל באר-שבע כדורסל - אוהדים. חברים. שותפים

"אחרי שני ניצחונות רצופים באולם הביתי במקיף ד', 77:80 על מכבי דימונה ו-43:82 על הפועל עומר, תצא מחר (רביעי) הפועל באר-שבע למשחק חוץ נגד אליצור עזתה/אשקלון (20:00), במסגרת המחזור ה-15 של ליגה ב' נגב. המאמן החדש גידי שב, שהחל את תפקידו השבוע, יעמוד לראשונה על הקווים כמאמן קבוצת האוהדים.

העונה כבר פגשה הפועל באר-שבע פעמיים את היריבה ממועצת שדות נגב. בהופעה הראשונה שלה אי פעם ניצחה קבוצת האוהדים 65:100 בחוץ, במסגרת הסיבוב הראשון של גביע האיגוד לליגה ב'. כעבור שבועיים ניצחו האדומים 73:98 בבית, במחזור השני של הליגה בו נרשמה התקרית האלימה והמיותרת עם רועי אלוש.

באר-שבע מגיעה למשחק מהמקום השלישי בטבלה ועם מאזן 3:9 העונה. עזתה לעומת זאת מדורגת במקום התשיעי עם מאזן הפוך, 9:3. את ניצחונותיה העונה השיגה עזתה על הפועל עומר בחוץ (79:97), מכבי דימונה בבית (70:76) ואליצור אופקים בבית (58:94). בשבוע שעבר רשמה עזתה הפסד, 78:59 בחוץ למוליכה הפועל גבולות, היריבה הבאה של הפועל באר-שבע.

שלושה שחקנים משורות הפועל באר-שבע בספק למשחק: בני רווה, הסוחב פציעה בברך מאז המשחק לפני כחודש במיתר, אסף קליין שסובל מחבלה בקרסול, ודולב שלומוביץ שחש כאב בברכיים בשבוע האחרון. לעומתם צפוי לשחק לראשונה העונה משה אוחיון".

תמונה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: שבוע לפני משחק העונה, יוצאים למשחק חוץ מול איצור עזתה/אשקלון

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ניצחון חשוב לפני גבולות - https://hb7.co.il/?p=2036" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

https://hb7.co.il/?p=2051" onclick="window.open(this.href);return false;
מהשורה הראשונה, מחזור 15, משה אוחיון
הפכת חלום למציאות, הגשמת מטרה בחיים, אמר פעם פרויד. גם אצלנו, בנגב, מתרחש העונה דבר שפעם רק יכולנו לדמיין. הפועל באר-שבע כדורסל מודל 2009/10 היא בפירוש התגשמות חלום. אוהדים שהחליטו לעשות מעשה ולהקים את קבוצת הכדורסל שלהם לתחיה.

לפני הכל, וידוי קטן. אני אוהד הפועל באר-שבע (כדורגל וכדורסל) מבטן ומלידה, אבל את העונה התחלתי דווקא בהפועל בני שמעון מצמרת הטבלה ואפילו לקחתי חלק בניצחון על הפועל באר-שבע בסיבוב הקודם. לאורך כל הזמן הלב שלי תמיד אמר הפועל. בכל מחזור התעדכנתי בתוצאות הקבוצה וכשבני שמעון היתה חופשית ממשחק אז גם הגעתי למקיף ד', לראות את הפועל באר-שבע כמובן. וכשנוצרה הסיטואציה בחלון העברות לעבור לצד האדום, לא חשבתי פעמיים, למרות שבני שמעון הקדימה את באר-שבע בטבלה.

אז אחרי שבמחזור שעבר נגד הפועל עומר נאלצתי לנוח, הגיעה השבוע משחק הבכורה שלי במדים האדומים, בחוץ נגד אליצור עזתה/אשקלון. ההתרגשות כנראה לא פסחה גם עלי. את תלבושת המשחק (מספר 24) שכחתי בבית, ועד לרגע האחרון עוד חששתי שלא אהיה רשאי לשחק בגלל זה. בסופו של דבר, בעזרתו האדיבה של חבר הוועד המנהל אריק אבקסיס, הגיעו אלי המדים בדיוק בזמן. אני רשאי לשחק.

ממש לפני שנכנסנו לאולם, במיניבוס, נרשמה התרגשות קלה אצל השחקנים. למרות שנותרה עוד חצי שעה לתחילת המשחק נשא המאמן החדש גידי שב דברים חשובים ונתן מספר דגשים. זה כנראה עוד מאפיין של הפועל באר-שבע העונה: אמנם מדובר רק בליגה ב', אבל הדרך ברורה. נכון, הקבוצה עדיין לא במקום הראשון אבל מסביב מדברים עליה כעל הסיפור החם של אזור הדרום, לא מעט בגלל החזון והניהול המקצועי שלה.

ועוד דבר. היום אני יכול לספר שכשהייתי בבני שמעון ההסתכלות על הפועל באר-שבע הייתה אחרת, כעל קבוצה שחושבת בצורה מקצוענית למרות שהליגה חובבנית, ושהליגות הנמוכות הן רק תחנות זמניות עבורה. הרגשתי את זה גם מיד כשהגעתי לקבוצה, כשהתבקשתי לחתום על הסכם התקשרות רשמי עם המועדון, שמבהיר לך למעשה לאן הגעת. והפעם השלישית שהרגשתי את זה היתה בעזתה. כי רק כשאתה בתוך המערכת אתה מבין עד כמה זה נכון:

לנסוע למשחק חוץ ולראות שהפועל באר-שבע מגיעה לפני הקבוצה הביתית.
לנסוע למשחק חוץ ולראות שגם לכאן הגיעו אנשים דוחפים ואכפת להם מהמועדון.
לנסוע למשחק חוץ ולגלות שכאן צריך להחזיר את מדי המשחק כי הקבוצה דואגת לכביסה.
לנסוע למשחק חוץ ולראות שההנהלה דאגה לסנדוויצ'ים לכל השחקנים.

וכן, היה גם כדורסל. היה מרגש ללבוש את המדים האדומים, ולהיות שותף לניצחון במשחק הראשון שבו אתה שותף. אבל בעיקר היה כיף להיות חלק מהפועל באר-שבע החדשה. את הדקות שלי קיבלתי ברבע השלישי, ואת המשחק סיימתי עם מאזן של שני ריבאונדים, חטיפה, איבוד ושתי עבירות, ב-7 דקות ו-3 שניות. זו מבחינתי היתה תרומתי הצנועה להפועל באר-שבע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הפועל עולה
Title: הפועל עד המוות

שליחה על ידי הפועל עולה »

כל הכבוד על הניצחון !

שבוע הבא חייבים לנצח את גבולות !
גם אם זה כואב אותך אוהב!!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי