מצטער, אני לא מתרשם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

מצטער, אני לא מתרשם

שליחה על ידי sumsum »

נכון, לנצח את נתניה זה תמיד כיף, ובאמת ראינו יותר מלחמה מכרגיל.
אבל בינינו, זה לא כ-ד-ו-ר-ג-ל!
תקראו לי קטנוני אבל במחצית הראשונה הבונקר של עזורי נראה מחריד
בכל פעם שהגענו לרחבה היה שם שחקן אחד בלבד, אייל שן היה מפוזר, נאסר לא מדויק ובכלל נראה שבב"ש שולט הבלאגן של עזורי, שום שיטה, שום דרך הכל מקרי...מאוד מקרי
גם כאשר רצה עזורי להראות לנו שהוא טקטיקן, המאמן הדגול החליט שהוא עושה מהלך להטעות את כולם, לא רק שאין לו מגן ימני, הוא גם מוציא את הקשר באגף שלו את נאסר, ומשאיר את האגף פרוץ בשביל ל'חזק'/ את האמצע, מהלך 'דגול' בהתחשב בעובדה שעטר הורה שחקניו לחרוש על האגף והכניס את שלו מנשה בדיוק למטרה זו.
מיותר לציין את המשחק הפחדני עם 3 קשרים אחוריים מול הדורסים מנתניה, עזורי אולי ניצחתה אבל פשוט א-י-ן ל-ך מ-ו-ש-ג!!!!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: מצטער, אני לא מתרשם

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אין לך מה להצטער, אף אחד לא התרשם הערב. אולי רק מי שלא מבין כדורגל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

נכון שזה לא נראה מצויין, נכון שיש עוד המון שיפור.

וגם אני מסכימה שהקשר של עזורי לכדורגל הוא מקרי בהחלט ושיטה זה לא דבר שקיים בקבוצה.

אבל ויש אבל גדול, יש גם כמה נקודות אור בחומר השחקנים שיש פה. כיף לי לראות את דודזאדה, כיף לי לראות את אסולין, תענוג לי לראות את מליקסון. סוארז מייצב במעט את ההגנה. זה נראה טיפה יותר טוב מפעמים קודמות ללא כל קשר לתוצאה.

יש המון ביקורות כמו העובדה שקדוסי אפילו לא חילוף שלישי או החזרה שוב לשלושה קשרים בחילוף של אופיר.

אבל עדיין, ניצחנו, עוד לא עברו כמה שעות. תן קצת לנשום אויר.

זה רחוק מליהיות מושלם אבל אפשר לצאת מעודדים לפחות מהיכולות האישיות של כמה שחקנים.
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני לא התרשמתי מהמשחק... התרשמתי מאוד מהרצון והלחימה של השחקנים. אני מאוד נהנתי היום!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

פסימסומסום, ממך לא ציפיתי.

סוף סוף היום, בעיקר במחצית הראשונה דרך אגב, ראינו קבוצת כדורגל. נכון, לא כל כך חדה בהתקפה, אבל 11 שחקנים שרצים על המגרש עם ובלי הכדור. לא כל איבוד כדור בהתקפה הפך מייד להתקפת נגד מסוכנת אלא ההיפך, הקצב היה ברגליים שלנו וגם בדקות שנתניה שלטה היא לא הצליחה להגיע למצבים מאיימים.
אם לרביבו, שבמחצית השנייה הפגין משחק חד ומדוייק, יש כח רק למחצית אחת, אז אולי זה פיתרון לא רע.

בכלל, אני מנסה להבין באיזה סרט אנשים ביציע חיים, שכל שתי דקות אמורים לבעוט לחיבור או משהו כזה. הלו זאת ליגה ישראלית ואחוזי המסירות המדוייקות פה הם מהנמוכים בעולם, מה גם שנאסר (עדיין צעיר ולא תמיד לוקח החלטה נכונה), אילוז (לא מדוייק במסירה האחרונה) וחבריהם התמודדו מול שחקנים כמו פרנסמן וקלימי סבן, אז בהחלט אפשר לציין את זה כמשחק הראשון העונה שבאמת נראינו כמו קבוצת כדורגל.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

יחסית לשבועות האחרונים היה שיפור..

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

אי אפשר לומר שלא ראינו שיפור בכמה דברים.
1.סוארז מייצב את ההגנה(כל חלוץ מרכזי שהגיע בסיבוב הקודם הבקיע-טוטו תמוז.ארבייטמן.דמרי.שכטר.והיום זה נעצר חלקית)
2הלחימה בעיקר של אסולין בקישור הייתה הרבה יותר משל יוסי אופיר וגם בחילוצי כדור נרשמה עליה .מחויבות של דוידזאדה ואסולין נראת הרבה יותר גבוה מהרכש שישב על הספסל.
3.בדש את דודזאדה-כתבתי לפני שלושה שבועות שברגע שדוידזאדה יעלה בהרכב לא יצליחו להוציאו מההרכב.מי שרואה אתמשחקי הנוער מבין שיש פה עיניין עם שחקן מהיר צעיר התקפי(הוותיקים זוכרים בחור צנוע חכם ושחקן העונה באליפות העונה לשם אורי בינימין אכן מזכיר)לבדש יש נוכחות בהתקפה וברגע שרביבו נכנס עזורי הורה לו לשחק 9 וכבר אחרי 8 דקות הבקיע מעמדה שחלוץ אוהב וגם השער שניפסל מאותה עמדה.במחצית הראשונה טעה שירד לקישור יותר מידי!!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

yedidel כתב:פסימסומסום, ממך לא ציפיתי.

סוף סוף היום, בעיקר במחצית הראשונה דרך אגב, ראינו קבוצת כדורגל. נכון, לא כל כך חדה בהתקפה, אבל 11 שחקנים שרצים על המגרש עם ובלי הכדור. לא כל איבוד כדור בהתקפה הפך מייד להתקפת נגד מסוכנת אלא ההיפך, הקצב היה ברגליים שלנו וגם בדקות שנתניה שלטה היא לא הצליחה להגיע למצבים מאיימים.
אם לרביבו, שבמחצית השנייה הפגין משחק חד ומדוייק, יש כח רק למחצית אחת, אז אולי זה פיתרון לא רע.

בכלל, אני מנסה להבין באיזה סרט אנשים ביציע חיים, שכל שתי דקות אמורים לבעוט לחיבור או משהו כזה. הלו זאת ליגה ישראלית ואחוזי המסירות המדוייקות פה הם מהנמוכים בעולם, מה גם שנאסר (עדיין צעיר ולא תמיד לוקח החלטה נכונה), אילוז (לא מדוייק במסירה האחרונה) וחבריהם התמודדו מול שחקנים כמו פרנסמן וקלימי סבן, אז בהחלט אפשר לציין את זה כמשחק הראשון העונה שבאמת נראינו כמו קבוצת כדורגל.

על זה נאמר הכל בעיני המתבונן.

כי אין סתירה מהותית בין הדברים.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אני מקווה שכולם מבינים איך קרה שהקבוצה נלחמה ושיחקה כדורגל זורם ובתנועה כמעט שלושת רבעי משחק,נכון?

דוד רביבו.

בספסל.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אתה צודק, אין יותר מדי ממה להתרשם.
אבל כשאתה רואה סופסוף קבוצת כדורגל יציבה (יחסית) שנלחמת על המגרש קשה לבוא בטענות ליכולת.
יכול להיות שהיכולת של השחקנים שלנו היא חלשה, ובטוח שהיכולת של המאמן שלנו היא חלשה מאוד.
אבל כשמפצים על זה בלחימה ללא פשרות (סופסוף) אז אפשר לצאת מרוצים.
מה גם שאתה רואה הגנה שמתחילה להיראות כמו הגנה שיודעת מה היא צריכה לעשת.
ואתה רואה שרביבו שעולה מהספסל סופסוף מתחיל לרוץ על המגרש, אתה מרגיש שיש שינוי.
אני מקווה לראות המשך ישיר של זה בשבת מול אשדוד, ובאמת שלא יהיו לי טענות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

ידידאל הוצאת לי את המילים מהפה
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

בנקודת הזמן הזאת אני חושב שלפני הכל אנחנו צריכים לשמוח מהניצחון ושלוש הנקודות.
כדור השלג שהתחיל להתגלגל פה נעצר במשחק שהיה בסה"כ לא רע.

מצטרף לחלק השני בדבריו של ידידאל.האנשים ביציע עם רמת ציפיות לראות נבחרת ברזיל של שנות ה70 על המגרש.
צאו מהסרט.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ידעתי שאני כותב דברים אלו אשמע כקנטרני, קטנוני ואיל אילו מילים שמתחילות באות 'ק' אבל לצערי הדברים שציינתם הועצמו בשל היריבה החלשה (כן אני יודע תגידו, עד שמנצחים גם אז לא בסדר?
אני רק אומרלכשתסתיים לה העונה (בע"ה בקרוב) גיא עזורי ייעמד אל מול המיקרופונים וינפנף בלהט שהוא קידם את דוידזאדה ואת אסולין, בה בעת שלולא כמות הפצועים שהיו לו (מישהו אמר מאמן כושר?) אז הם בחייייים לא היו רואים דקת דשא, נותר רק להצטער על העוול שנעשה לאלקיים, זו רק דוגמא לכך שאין שום שיטתיות בהרכבים של עזורי ולא ניתן לשייך לו התקדמות של מי מאלו אשר הופיעו היטב אמש על המגרש
אז אחרים אולי עם זכרון קצר אני לא כזה (רק שאני באמת רוצה) ואני לא מתרשם מהמשחק הנסוג, המלנכולי, חסר ההשראה שראינו במחצית הראשונה\, הפחדנות והתבוסתנות שהמאמן מקרין בכל מהלך/חילוף שלו במגרש, מיותר לציין שבמחצית הראשונה בכלל לא עברנו את החצי עם יותר מ-2 שחקנים...ככה אי אפשר לנצח!
אז נכון ניצחנו וכולם בשמיים, התמונה עדיין אפורה, והקבוצה נראית לא טוב על כל ההקרבה שהיא הפגינה היום, לשחק על מתפרצות בבית נגד קבוצה שהיא בחודש האחרון רק מפסידה, ונראית נורא-מצטער לא מתרשם, למרות שאני לגמרי מבין את ההתעוררות שחשתם, ראיתם גליץ'!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

איתך, סומסום.

כנראה שגם כשמנצחים אי אפשר להנות עם עזורע..

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

sumsum כתב:מיותר לציין שבמחצית הראשונה בכלל לא עברנו את החצי עם יותר מ-2 שחקנים...ככה אי אפשר לנצח!
???

הקישור ההתקפי בגיבוי דוידזאדה תיפקד לא רע בכלל במחצית הראשונה, ואם היה שם חלוץ שיודע לנוע כמו שצריך לתוך הרחבה (ובדש היה ממש גרוע במחצית הראשונה, בעיקר הסתובב איפה שכבר היו שחקנים) וקשר אחורי יותר מדוייק מאייל שן היינו כובשים בכיף.

שלח תגובה