מצטער, אני לא מתרשם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מצטער, אני לא מתרשם

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
???

הקישור ההתקפי בגיבוי דוידזאדה תיפקד לא רע בכלל במחצית הראשונה, ואם היה שם חלוץ שיודע לנוע כמו שצריך לתוך הרחבה (ובדש היה ממש גרוע במחצית הראשונה, בעיקר הסתובב איפה שכבר היו שחקנים) וקשר אחורי יותר מדוייק מאייל שן היינו כובשים בכיף.
השאלה ידידאל מדוע לא היה שם חלוץ במחצית הראשונה? כי גם אני חושב שאם קדוסי פותח בהרכב אנחנו כובשים עוד במחצית הראשונה.

אני מצטרף גם לדבריו של סומסום, ואנשים צריכים להסתכל על מהות הדברים של סומסום. סומסום לא טוען ששחקנים מסוימים בקבוצה לא שיחקו טוב בשבת, אלא טוען שגם הניצחון מול נתניה לא היה ניצחון שמלמד על הפועל באר שבע כקבוצה, והוא צודק.
הגול הראשון התחיל מפעולה אינדיבדואלית של שחקן צעיר אחד, אופיר דויזאדה, שבלעדיה לא היינו מבקיעים. הגול השני היה גם כן מקרי כתוצאה ממתרפצת שבסופה בדש הוכשל ברחבה. וזאת בלי לציין שבין לבין נתניה הגיעה פעם אחרי פעם לרחבה של באר שבע.

השאלה הגדולה, והיא כמובן במבט לאשדוד, האם חוץ מחומר שחקנים שהוא עדיין איכותי יותר ממה שיש לרוב הקבוצות באיזור שלנו, יש לנו יתרון נוסף?
האם המשחק מול נתניה, שהיה טוב יחסית לאור היכולת שלנו השנה, מלמד על משהו יותר מכך שחומר השחקנים שלנו טוב יותר? רוצה לומר, הפועל באר שבע כמכלול, כקבוצה, נראתה טוב? לא חושב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה