מסתמן : עזורי לא ימשיך בעונה הבאה.
מסתמן : עזורי לא ימשיך בעונה הבאה.
https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/064 ... 3&tmp=3957" onclick="window.open(this.href);return false;
באמת תודה רבה.
באמת תודה רבה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: מסתמן : עזורי לא ימשיך בעונה הבאה.
מאמן שהרס כל חלקה טובה במועדון גרם לקרע בין האוהדים להנהלה וביזבז כל כך הרבה ללא שום צורך היה אמור להיות מפוטר כבר עכשיו.
את זה ידענו עוד מלפני חודש גם...ומה עד סוף העונה?להמשיך להתבזות ולנסות להימנע ממאבקי תחתית?
אפילו בקצת זה לא מנחם אותי.
אפילו בקצת זה לא מנחם אותי.
- dardasmiley
אלונה ביזיון!!!!
בשם השקט התעשייתי והניהול העלק הייטקי הכל מותר??? אחרי שביזה אותנו שבוע אחרי שבוע היא נזכרת להודיע שאולי הוא לא ימשיך שנה הבאה??? ומה עם השנה? אני מציע לה מהר מאוד לשכור משהו שמבין בכדורגל כדי שיקבל החלטות במקומה כי נראה שהיא לא מסוגלת לקבל אותן...
בשם השקט התעשייתי והניהול העלק הייטקי הכל מותר??? אחרי שביזה אותנו שבוע אחרי שבוע היא נזכרת להודיע שאולי הוא לא ימשיך שנה הבאה??? ומה עם השנה? אני מציע לה מהר מאוד לשכור משהו שמבין בכדורגל כדי שיקבל החלטות במקומה כי נראה שהיא לא מסוגלת לקבל אותן...
הבעיה היא שכל מאמן שעבר פה קיבל קללות, אז לאלונה לא נשארה בררה.
לצערנו נתקענו עם המאמן הכי גרוע שהיה פה ב15 שנה האחרונות.
לצערנו נתקענו עם המאמן הכי גרוע שהיה פה אי פעם!ג'וני כתב:הבעיה היא שכל מאמן שעבר פה קיבל קללות, אז לאלונה לא נשארה בררה.
לאלונה אין ברירה כי פשוט אין משהו אחר להביא.
רק אהבה תנצח...
איזה כיף שבפורום מותר להגיד כמעט הכל , אה ?dardasmiley כתב:אלונה ביזיון!!!!
שמעת אותה אומרת משהו ? וגם אם כן , קצת כבוד לא יזיק לך.
האמן לי שכואב לה לא פחות ממך על מצב הקבוצה.
הכל כאן ספקולציות של עיתונאים ותו לא.
"ניהול עלק הייטקי " -למה לזרוק סתם שטויות לאוויר ?
לך יום אחד למועדון ושאל את השחקנים על התנאים שהם מקבלים במועדון.
נכון , יש עוד מה להשתפר במקומות מסויימים אבל המרחק עד לקרוא "ביזיון אלונה "הוא שמיים וארץ.
אל תשכח דרך ארץ וכבוד גם כשאתה עצבני ומאוכזב.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- dardasmiley
האמן לי שיש לי דרך ארץ וכבוד, אבל זה לא קשור לעניין.
הפכתם את אלונה לטאבו - סוג של משהו קדוש שאסור לדבר עליו, בטח ובטח שלא להעביר ביקורת.
אני חושב שהניהול של אלונה השנה הוא ביזיון! דרך ההתנהלות של המועדון והעומדים בראשו מעידים לכל הפחות על חובבנות שלא לדבר על חוסר מקצועיות וכן אני חושב שמה שמשתקף עכשיו בהשארותו של עזורי הוא פחדנות לשמה ועצת אנשי תקשורת שכל מה שחשוב להם כרגע הוא איך לדברר את הצרה הזו. לא זה מה שאמור להניע מועדון כדורגל מקצועני.
ביקורת על אלונה במצב הקבוצה היא מתבקשת ולגטימית וכמו שידענו לקרוא בשמה ולהרימה על נס בזמני ניהול טובים כך עלינו לדרוש ממנה תיקון מצב ושינוי דרך כשהזמנים פחות מוצלחים.
הפכתם את אלונה לטאבו - סוג של משהו קדוש שאסור לדבר עליו, בטח ובטח שלא להעביר ביקורת.
אני חושב שהניהול של אלונה השנה הוא ביזיון! דרך ההתנהלות של המועדון והעומדים בראשו מעידים לכל הפחות על חובבנות שלא לדבר על חוסר מקצועיות וכן אני חושב שמה שמשתקף עכשיו בהשארותו של עזורי הוא פחדנות לשמה ועצת אנשי תקשורת שכל מה שחשוב להם כרגע הוא איך לדברר את הצרה הזו. לא זה מה שאמור להניע מועדון כדורגל מקצועני.
ביקורת על אלונה במצב הקבוצה היא מתבקשת ולגטימית וכמו שידענו לקרוא בשמה ולהרימה על נס בזמני ניהול טובים כך עלינו לדרוש ממנה תיקון מצב ושינוי דרך כשהזמנים פחות מוצלחים.
חבר'ה-במיוחד דרדסמיילי (אחלה שם אגב) נדמה שזכרונכם קצר ושכחתם מאיפה משתין הדג
על מה ולמה היא צריכה לפוצץ את המליונים ? מספיק הנזק שנגרם עד כה,
אתה מדבר כאילו אתה מביא את הכסף מהבית, קצת ריספקט, כי נדמה שאבדה לכם ה-דרך, ובמיוחד הארץ!
תורידו להבות, המסר ברור, לכולם! אם אתה מוכן לממן את הקפריזות של הקהל, יבוא נא על כל הדרדסים ויחליף אותה,
היא לא חפה מטעויות, היא מעניקה את כל התנאים האידיאליים לזה שיהיה כאן מועדון גדול, אבל אתה מלא טענות כרימון, מאוד מיליטנטי אתה, תנשום ושתה כוס מים קרים,
אף אחד לא מאושר מהמצב, ולא ישנה פה שום דבר אם הרומן איתו יסתיים בעוד 3 חודשים.
אליפות לא תקח וגם לא גביע.
על מה ולמה היא צריכה לפוצץ את המליונים ? מספיק הנזק שנגרם עד כה,
אתה מדבר כאילו אתה מביא את הכסף מהבית, קצת ריספקט, כי נדמה שאבדה לכם ה-דרך, ובמיוחד הארץ!
תורידו להבות, המסר ברור, לכולם! אם אתה מוכן לממן את הקפריזות של הקהל, יבוא נא על כל הדרדסים ויחליף אותה,
היא לא חפה מטעויות, היא מעניקה את כל התנאים האידיאליים לזה שיהיה כאן מועדון גדול, אבל אתה מלא טענות כרימון, מאוד מיליטנטי אתה, תנשום ושתה כוס מים קרים,
אף אחד לא מאושר מהמצב, ולא ישנה פה שום דבר אם הרומן איתו יסתיים בעוד 3 חודשים.
אליפות לא תקח וגם לא גביע.
- dardasmiley
נכון גם לא ציפיתי לקחת אליפות/גביע
אבל......
אם תגמור בסוף בפלייאוף תחתון אנחנו יורדים ליגה, וזה כי כשנלחמים נגד הירידה צריך מלחמה והרבה הקרבה וזה שני דברים שמאוד אין לנו...
והאמן לי שאני זוכר טוב טוב את מה שעשה ההוא מהאולמות אבל להתלות בזה בכל פעם שיש קצת ביקורת זה נהיה קצת פתטי... לא ביקשתי לשניה שאלונה תעזוב או תוותר על הקבוצה, אבל הגיע הזמן שירימו את הכפפה ויתחילו לנהל את הפועל ב"ש כמו שמנהלים קבוצת כדורגל. לבוא לאשדוד ולחטוף חמישייה בלי שום תגובה ניכרת מצד ההנהלה, מראה על דרך של לוזריות והתבטלות בפני היריב זו לא הפועל ב"ש... לא אתן שזה יקרה גם אם זה אומר להקים את כל יושבי הפורום כנגדי..
אבל......
אם תגמור בסוף בפלייאוף תחתון אנחנו יורדים ליגה, וזה כי כשנלחמים נגד הירידה צריך מלחמה והרבה הקרבה וזה שני דברים שמאוד אין לנו...
והאמן לי שאני זוכר טוב טוב את מה שעשה ההוא מהאולמות אבל להתלות בזה בכל פעם שיש קצת ביקורת זה נהיה קצת פתטי... לא ביקשתי לשניה שאלונה תעזוב או תוותר על הקבוצה, אבל הגיע הזמן שירימו את הכפפה ויתחילו לנהל את הפועל ב"ש כמו שמנהלים קבוצת כדורגל. לבוא לאשדוד ולחטוף חמישייה בלי שום תגובה ניכרת מצד ההנהלה, מראה על דרך של לוזריות והתבטלות בפני היריב זו לא הפועל ב"ש... לא אתן שזה יקרה גם אם זה אומר להקים את כל יושבי הפורום כנגדי..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
dardasmiley כתב:אלונה ביזיון!!!!
dardasmiley כתב:האמן לי שיש לי דרך ארץ וכבוד, אבל זה לא קשור לעניין.
dardasmiley כתב:נכון גם לא ציפיתי לקחת אליפות/גביע
אבל......
אין דבר מקומם יותר מחסרי מושג ירוק שמנסים לעשות קולות של דעתנים גדולים. (ותסלח לי)
בעצם יש - כאשר זה משולב בהעדר רספקט מינימלי וכפויות טובה כלפי מי שבזכותה אנחנו קיימים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי אדום בנשמה כתב:
אין דבר מקומם יותר מחסרי מושג ירוק שמנסים לעשות קולות של דעתנים גדולים. (ותסלח לי)
בעצם יש - כאשר זה משולב בהעדר רספקט מינימלי וכפויות טובה כלפי מי שבזכותה אנחנו קיימים.
אם הבנתי אותו נכון, אני לא חושב שאין לו כבוד לאלונה. גם הוא, כמו כל אוהדי הפועל באר שבע, יודעים טוב מאוד שאלמלא אלונה, המושג 'הפועל באר שבע' לא היה קיים היום (אולי בויקיפדיה...

נראה לי שמה שמציק לו דווקא זה היעדר התגובות שלה. כיו"ר הוא מצפה ממנה ליותר. לכל היותר שתכנס מסיבות עיתונאים דחופות יותר, שתתראיין יותר לתקשורת על מנת שנבין איפה היא עומדת. היא באמת רדומה וכדאי להתעורר מהר לפני שנמצא את עצמנו במאבקי הישרדות.
- אדומה דרומית
כמה בעלי קבוצות אתה רואה מתראיינים על בסיס שבועי? דו שבועי? חודשי? כמה?
הם לא! וגם אם כן זה מעט ונקודתי.
ראית את שחר מוציא מילה על גולסה? על ההפסד לנתניה? לא! כי הוא מלך. הוא מעדיף עבודה על בירבורים בתקשורת. וזה שאלונה לא מתראיינת כל כמה ימים לא אומר שהיא לא עובדת ולא מעורה במה שקורה ומקבלת החלטות. היא פשוט עושה אותן בשקט.
הם לא! וגם אם כן זה מעט ונקודתי.
ראית את שחר מוציא מילה על גולסה? על ההפסד לנתניה? לא! כי הוא מלך. הוא מעדיף עבודה על בירבורים בתקשורת. וזה שאלונה לא מתראיינת כל כמה ימים לא אומר שהיא לא עובדת ולא מעורה במה שקורה ומקבלת החלטות. היא פשוט עושה אותן בשקט.
- dardasmiley
אורי תסלח לי אבל אתה חוצפן!!! לקרוא לי חסר ידיעות בכדורגל או בהפועל ב"ש זה להעליב את האינטליגנציה שלך ושלי ולהתעלם מהטיעונים שלא נוח לך להתמודד איתם בטוענה שאין לי מושג ירוק. אז רק לשם הפרוטוקול אני מוכן להתדיין איתך בכל מקום שתבחר ולהראות לך שלידי הידיעות שלך בכדורגל יראו בערך כמו הידיעות של עזורי באימון
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
אורי אדום בנשמה כתב:
צודק במאה אחוז !
גם אם זה כואב אותך אוהב!!