אני מאמין שלא נגיע לפליאוף התחתון, אבל סיכוי ריאלי, בהחלט יש.
הפער מהפועל חיפה שבמקום ה11 שבו מתחיל הפליאוף התחתון הוא 5 נקודות בלבד, כשאסור לשכוח שבמחזור הלפני אחרון של הסיבוב אנחנו יוצאים לקריית אליעזר מול אותה הפועל חיפה.
וכל זה בלי להגיד מילה שאם מצמצמים עכשיו את הנקודות בחצי, אנחנו רק 6 נקודות מהמקום האחרון.
אין ספק שהכל תלוי בנו, בטח כשאחי נצרת, עכו וסכניין מגיעות אלינו (את הפועל פ"ת אנחנו פוגשים בחוץ), אבל הפחד, לפחות אצלי, עדיין קיים.
באר שבע לא תרד?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
באר שבע לא תרד?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- dardasmiley
Re: באר שבע לא תרד?
אם נסיים בפלייאוף תחתון גם נרד ליגה!!!
השנה אין לנו מלחמה נחישות והקרבה שיש לקבוצה הנלחמת על חיה
השנה אין לנו מלחמה נחישות והקרבה שיש לקבוצה הנלחמת על חיה
במחילה שאני מכניס עכשיו ענייני פוליטיקה, אבל אתה יודע איך הגבתי כשחבר שלי סיפר לי על פרשת הרב מרדכי אלון? אמרתי "אין מצב" או לפחות "אני רוצה להאמין שאין מצב".
ככה גם לענייננו - אני רוצה להאמין שאין מצב שדבר כזה יקרה (למרות שסיכוי ריאלי בהחלט יש...)
ככה גם לענייננו - אני רוצה להאמין שאין מצב שדבר כזה יקרה (למרות שסיכוי ריאלי בהחלט יש...)
אם נגיע לפליאוף התחתון נרד ליגה
צמצום הנקודות מגיע אחרי שמתחלקים לפליאוף ככה שאם נסיים בפליאוף אמצעי ואחרי הקיזוז זה ירד אפילו לנקודה אחת ממקום שיורדים ממנו ליגה זה לא ישנה הרבה כי נסיים בין מקומות 7-10.
אבל בכל מקרה , 5 נקודות זה בכלל לא כזה גדול במיוחד איף שנאחנו נראים וכשאנחנו יוצאים לבלומפילד עוד שבוע וחצי.
אבל בכל מקרה , 5 נקודות זה בכלל לא כזה גדול במיוחד איף שנאחנו נראים וכשאנחנו יוצאים לבלומפילד עוד שבוע וחצי.
עד כמה שנראה לנו שאלונה יושבת בחיבוק ידיים ונותנת גיבוי אינסופי למתחזה למאמן, אני בטוח שאם וכאשר המצב יהפוך להיות קטסטרופלי עד כדי סכנת ירידת ליגה - היא תעשה משהו בנידון.
dudi2002 כתב:עד כמה שנראה לנו שאלונה יושבת בחיבוק ידיים ונותנת גיבוי אינסופי למתחזה למאמן, אני בטוח שאם וכאשר המצב יהפוך להיות קטסטרופלי עד כדי סכנת ירידת ליגה - היא תעשה משהו בנידון.
צודק..
היא תודיע שהיא הגיעה להחלטה שעזורי לא ימשיך בעונה הבאה..