הפינה האופטימית
Re: הפינה האופטימית
אולי דיי עם הפינה האומפטימית הזאת מתחילת השנה אין אופטימיות תכניסו את זה לראש כבר
עם כבר משהו אופטימי זה שסוף סוף חברה משער 5 התחילו להתעורר
זה שי !
זה שי !

שי אחי אני מקווה שאתה לא מוציא עצבים בזמן תספורת למה אחרת לא רוצה לדעת איך זה היה נראה...זה שי ! כתב:אולי דיי עם הפינה האומפטימית הזאת מתחילת השנה אין אופטימיות תכניסו את זה לראש כבר
זה שי !
עם אומרים לי משהו על עזורי באמצע התספורת אני מוריד לאותו בנאדם תאוזנים חחחחyedidel כתב:
שי אחי אני מקווה שאתה לא מוציא עצבים בזמן תספורת למה אחרת לא רוצה לדעת איך זה היה נראה...
זה שי !

חזרה לפינה האופטימית: אלונה ראתה אצל ג'קי איך עושים את זה נכון (צעירים רעבים מגובים בזרים ברמה, אקדמיה , מלונית ויום אימונים ארוך).
נותר רק לקוות שהיא הפנימה.
עוד דבר שהיא למדה מג'קי זה שלא הולכים באמצע משחק...yedidel כתב:חזרה לפינה האופטימית: אלונה ראתה אצל ג'קי איך עושים את זה נכון (צעירים רעבים מגובים בזרים ברמה, אקדמיה , מלונית ויום אימונים ארוך).
לא זוכר איפה שמעתי (אולי פה בפורום?) שהיא רצתה ללכת ב4-2 וג'קי אמר שלא עושים דברים כאלה.
רק אהבה תנצח...
אתם רוצים קבוצה כמו של ג'קי שאין לה שאיפות לכלום?
עזוב אותך נוו גוני אתה רואה שאין פה עם מי לדבר נמאס כבר לכתוב פהג'וני כתב:אתם רוצים קבוצה כמו של ג'קי שאין לה שאיפות לכלום?
זה שי !

אני לא יודע מה לא טוב בללכת במצב של התוצאה הזו , אם לאוהדים נמאס אז בטוח שגם לה .
עצם העובדה שהיא רוצה ללכת צריך להעיר את השחקנים שביישו אותה ואותנו ומביישים כל מחזור.
אם היא לא מפטרת את האפס הזה , הגיע הזמן שהיא תתחיל לתת קנסות לשחקנים למשל כמו רביבו שעומדים על המגרש.
עצם העובדה שהיא רוצה ללכת צריך להעיר את השחקנים שביישו אותה ואותנו ומביישים כל מחזור.
אם היא לא מפטרת את האפס הזה , הגיע הזמן שהיא תתחיל לתת קנסות לשחקנים למשל כמו רביבו שעומדים על המגרש.
מה הקשר? ללמוד איך להתנהל בכדרוגל לא שייך ללמוד למה לשאוף.ג'וני כתב:אתם רוצים קבוצה כמו של ג'קי שאין לה שאיפות לכלום?
תעזוב ואני מבטיח לשלוח לך מתנת פרידה, רק תעזוב.זה שי ! כתב:
עזוב אותך נוו גוני אתה רואה שאין פה עם מי לדבר נמאס כבר לכתוב פה
זה שי !
רק אהבה תנצח...
- אדומה דרומית
איזה פינה אופטימית....
אם זה היה 6-1 או 7-1, כן היינו שומעים על הודעה דומה לזו של בית"ר?
מה דרוש? אולי נארגן משהו עם השחקנים. איזה 7-0 מול נצרת... זה יעזור לקדם את עניין האימון שלא קיים בקבוצה?
אם זה היה 6-1 או 7-1, כן היינו שומעים על הודעה דומה לזו של בית"ר?
מה דרוש? אולי נארגן משהו עם השחקנים. איזה 7-0 מול נצרת... זה יעזור לקדם את עניין האימון שלא קיים בקבוצה?
קצת קינאתי באוהדי בית"ר י-ם במוצ"ש כשנפטרו מיצחק שום. הלך להם די בקלות יש לומר.
עושה רושם שדווקא אנחנו נישאר עם האהבל שלנו עד לסוף העונה ללא קשר לתוצאות העלובות שנשיג. אחחחח... אוהדי הפועל באר שבע באמת נולדו לסבול..
עושה רושם שדווקא אנחנו נישאר עם האהבל שלנו עד לסוף העונה ללא קשר לתוצאות העלובות שנשיג. אחחחח... אוהדי הפועל באר שבע באמת נולדו לסבול..