יום שחור למועדון הפועל באר שבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

יום שחור למועדון הפועל באר שבע

שליחה על ידי גל סרוסי »

לא יכול להיות שאנחנו 24 שעות אחרי ההשפלה הגדולה באשדוד וכלום לא קורה, פשוט לא יכול.
לא יכול להיות שאנחנו מקבלים השפלות ממכבי חיפה מכבי והפועל ת"א ממכבי פ"ת ומאשדוד וכלום לא קורה.
כנראה המועדון התרגל להשפלות אני ממש לא התרגלתי, אתמול חוויתי את אחד הביזיונות הגדולים ביותר שראיתי בחיים שלי מהקבוצה.
זה יום שחור להפועל באר שבע, אנחנו חוטפים חמישיה מקבוצה שעד לפני המשחק אתמול הייתה במקום הלפני אחרון בכיבוש שערים עד שהגיעה הפועל באר שבע וחטפה חמישיה!!! אני כותב ולא מאמין קיבלנו חמישיה מאשדוד!!!
איפה ההנהלה איפה אלונה איפה כל היועצים שלך???? לא יכול להיות שתמשיכי לשתוק במשך כל העונה, כולם אוהבים אותך כולם מכבדים אותך כולם מעריכים אותך אבל לא יכול להיות שאת ממשיכה לתת לעזורי גב ולא מפטרת אותו, אלונה פה זה הפועל באר שבע לא עירוני רמת השרון שרגילה לחטוף בראש במשחקים, אלונה תכניסי לראש אנחנו לא יכולים לשבת בשקט שאנחנו רואים איך הקבוצה נראית.
אדון עזורי אתה רודף בצע, אתה שודד, אתה גנב, אתה נוכל אתה המאמן הכי גרוע שאי פעם ראיתי בחיים שלי, איפה הכבוד העצמי שלך להתפטר???
אני במקום אלונה עושה לו את תרגיל יואב כץ שם מעליו מאמן לוקח לו את כל הסמכויות ואני מקווה שיתפטר אם לא אחרי שבועיים תפטרי אותו.
בתור מחאה של האוהדים בשלב ראשון צריך לבוא מחר לאימון להפעיל לחץ על אלונה להפעיל לחץ על הרודף בצע, בשלב השני במשחק נגד אחי נצרת לשתוק ולא לעודד במשך 23 דק לזכר 23 מחזורים שסבלנו מהקבוצה ומהמאמן, נראה לי שזה יתפוס חזק.

זה שי !

Re: יום שחור למועדון הפועל באר שבע

שליחה על ידי זה שי ! »

גל סרוסי כתב:לא יכול להיות שאנחנו 24 שעות אחרי ההשפלה הגדולה באשדוד וכלום לא קורה, פשוט לא יכול.
לא יכול להיות שאנחנו מקבלים השפלות ממכבי חיפה מכבי והפועל ת"א ממכבי פ"ת ומאשדוד וכלום לא קורה.
כנראה המועדון התרגל להשפלות אני ממש לא התרגלתי, אתמול חוויתי את אחד הביזיונות הגדולים ביותר שראיתי בחיים שלי מהקבוצה.
זה יום שחור להפועל באר שבע, אנחנו חוטפים חמישיה מקבוצה שעד לפני המשחק אתמול הייתה במקום הלפני אחרון בכיבוש שערים עד שהגיעה הפועל באר שבע וחטפה חמישיה!!! אני כותב ולא מאמין קיבלנו חמישיה מאשדוד!!!
איפה ההנהלה איפה אלונה איפה כל היועצים שלך???? לא יכול להיות שתמשיכי לשתוק במשך כל העונה, כולם אוהבים אותך כולם מכבדים אותך כולם מעריכים אותך אבל לא יכול להיות שאת ממשיכה לתת לעזורי גב ולא מפטרת אותו, אלונה פה זה הפועל באר שבע לא עירוני רמת השרון שרגילה לחטוף בראש במשחקים, אלונה תכניסי לראש אנחנו לא יכולים לשבת בשקט שאנחנו רואים איך הקבוצה נראית.
אדון עזורי אתה רודף בצע, אתה שודד, אתה גנב, אתה נוכל אתה המאמן הכי גרוע שאי פעם ראיתי בחיים שלי, איפה הכבוד העצמי שלך להתפטר???
אני במקום אלונה עושה לו את תרגיל יואב כץ שם מעליו מאמן לוקח לו את כל הסמכויות ואני מקווה שיתפטר אם לא אחרי שבועיים תפטרי אותו.
בתור מחאה של האוהדים בשלב ראשון צריך לבוא מחר לאימון להפעיל לחץ על אלונה להפעיל לחץ על הרודף בצע, בשלב השני במשחק נגד אחי נצרת לשתוק ולא לעודד במשך 23 דק לזכר 23 מחזורים שסבלנו מהקבוצה ומהמאמן, נראה לי שזה יתפוס חזק.
רואים שאתה מדבר מהלב
גם אני חושב כמוך רק ש7 מחזורים לסוף לא רואה את אלונה עושה תצעד הזה הלוואי וכן !
עם יש מישהו שאפשר לבוא אליו בטענות זה לשער חמש שנירדמו בשמירה ולאדון עזורי שעשה צחוק מהפועל ב"ש
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

זה שי ! כתב:
רואים שאתה מדבר מהלב
גם אני חושב כמוך רק ש7 מחזורים לסוף לא רואה את אלונה עושה תצעד הזה הלוואי וכן !
עם יש מישהו שאפשר לבוא אליו בטענות זה לשער חמש שנירדמו בשמירה ולאדון עזורי שעשה צחוק מהפועל ב"ש
זה שי !
שי
להבדיל אלף אלפי הבדלות אתה מזכיר לי את השכנים שלנו שמאשימים את "הציונים" על כל דבר שלא נראה להם.
צא מהסרט של שער 5.
הפכת להיות פתטי ברמות הגבוהות.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אביב כתב: שי
להבדיל אלף אלפי הבדלות אתה מזכיר לי את השכנים שלנו שמאשימים את "הציונים" על כל דבר שלא נראה להם.
צא מהסרט של שער 5.
מי שפתטי זה אתם שחושבים שהעידוד שלכם תורם במשהו כרגע הוא לא תורם הוא עושה נזק יש רגעים שהוא תורם
לא מבין אותכם באמת שלא הרי כולנו רואים שהוא לא מאמן כולנו רואים שאין ראייה לעתיד כולנו רואים איך התקציב הכי גדול של ב"ש אי פעם הופך לבדיחה עצובה וכולנו רואים איך אשדוד האימפריה עשתה לנו בית ספר
עם אתה חושב שלעודד את חבורת הגרוטאות הזאת שעל הדשא בתוספת הכאילו מאמן על הקווים יש לך בעייה בראש תסלח לי
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

באר שבע תפגוש את אחי נצרת היחסית קלה בבית,תנצח ביתרון קטן ומשחק גרוע והכול יהיה כרגיל
תמונה

סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

שליחה על ידי גל סרוסי »

חייל_אדום כתב:באר שבע תפגוש את אחי נצרת היחסית קלה בבית,תנצח ביתרון קטן ומשחק גרוע והכול יהיה כרגיל
עצוב שיש אוהדים כמוך שניצחון מסנוור אותם, יש פה בעיה עמוקה יותר מניצחון אחד יותר או פחות.

דבר שמאוד עיצבן אותי במשחק באשדוד ואני התווכחתי עם יקיר זיגרון בגלל התופעה שניקראת הקהל של באר שבע.
אם יש קבוצה של אוהדים במצב של 1-1 שמקללים את עזורי לא יכול להיות שיהיו 5-10 אוהדים שבכוונה יעודדו יותר חזק שלא ישמעו את המקללים, אין לי בעיה עם עידוד זה טוב זה יפה זה נותן צבע אין ספק אם אתם לא רוצים לקלל אל תעשו בכוונה ותעודדו יותר חזק שמקללים.

נ.ב
במצב של 5-2 כל המעודדים למינהם גם התיאשו וקיללו

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

גל כנראה שלא הבנתה אותי. נהפוכו,אני חושב בדיוק הפוך ממה שכתבתה. ששום ניצחון אחד לא מנסוור אותי,אבל את חלק מהאוהדים והנהלה זה כן.
אני פשוט אומר מה יהיה בשבת הקרובה .

ותראה איך כל התקשורת רצים להשמיץ את האוהדים שמקללים את המאמן ועושים אותנו כאלה קטנים.
רק אלונה יכולה לעשות סוף לכל הסיפור הזה אני אישי כבר מיואש.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אביב כתב: שי
צא מהסרט של שער 5.

הסבירו ואפילו פישטו המציאות עד לרמת ה'א-ב' בכל הקשור לשער 5 לא אחת לבחור הנכבד, אבל הוא בשלו. מאז שעבר אכסניה משער 5 ל 2, יישר קו עם הרבה "דעתנים" שם, אצלם השתלחויות חסרות קשר ופשר בשער 5 זה בון טון..אם תשאל את חלקם, דודו עזריה הוא עדיין יו"ר מועדון האוהדים :משוגע:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הפועל עולה
Title: הפועל עד המוות

שליחה על ידי הפועל עולה »

בהחלט יום שחור לקבוצה. בזיון ממש ואין מילים. אחרי הגול החמישי פשוט התביישנו אני והמשפחה שלי ונסענו הבית
גם אם זה כואב אותך אוהב!!

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

הבזיון הכי גדול שעוברים על זה כאילו לא קרא כלום. שום מילת ביקורת התרגלנו לתבוסות. 

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ג'וני כתב:שום מילת ביקורת התרגלנו לתבוסות. 

שמת את כל הגולשים באגנור? :בהלם:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה