על מה מדובר? נותרו בסך הכל כמה מאות כרטיסים פנויים בכל האיצטדיון ע"פ אתר שפע.
זה מה שמראים לך .
המון כרטיסים בכלל לא יצאו למכירה .
שיטת המכירה היא שיטת הלחץ :
פותחים חלק קטן , מראים עמודות אדומות כאילו הולך להיגמר , אנשים קונים , כשעומד להיגמר פותחים עוד מקומות ואז העמודות הופכות לכתומות .
לא שיש לי בעיה עם השיטה הזו , רק שתדעו שהמון כרטיסים בכלל לא יוצאים למכירה .
על מה מדובר? נותרו בסך הכל כמה מאות כרטיסים פנויים בכל האיצטדיון ע"פ אתר שפע.
זה מה שמראים לך .
פותחים חלק קטן , מראים עמודות אדומות כאילו הולך להיגמר , אנשים קונים , כשעומד להיגמר פותחים עוד מקומות ואז העמודות הופכות לכתומות .
זה מה שמראים לך .
אכן. אתמול פירסמו שנותרו 887 כרטיסים ועוד 189 לכסף. עכשיו יש 1,057 ועוד 162 לכסף.
בדיוק הפוך.
בליגה, צריך לקרות משהו די חריג כדי שתסיים במקום שהוא לא 3.
ניצחון היום ועל וינה, גם אם לא יובילו לעליית שלב, זה נקודות דירוג שישרתו אותנו בעתיד.
יותר דירוג -> יותר עונות עם שלב בתים -> יותר סיכוי גם להמשיך גם מעבר לבתים = יותר הכנסה
לצבור נקודות דירוג זה חשוב מאוד.
גם מענקים כספיים.
להעפלה כן או לא, שזאת הסיבה שמתייחסים למשחק הלילה כקריטי, אין חשיבות יוצאת דופן.
בעיקר עניין של יוקרה.
מעבר לכך, בעיניי הליגה היא תמיד החשובה ביותר.
בהינתן שהסגל לא מספיק טוב ונעשו טעויות קריטיות על גבול החובבניות בבניית הסגל, אני שם את הזיטונים שם (לא בהכרח רלוונטי להיום, יותר כדעה כללית).
לצבור נקודות דירוג זה חשוב מאוד.
גם מענקים כספיים.
להעפלה כן או לא, שזאת הסיבה שמתייחסים למשחק הלילה כקריטי, אין חשיבות יוצאת דופן.
בעיקר עניין של יוקרה.
מעבר לכך, בעיניי הליגה היא תמיד החשובה ביותר.
בהינתן שהסגל לא מספיק טוב ונעשו טעויות קריטיות על גבול החובבניות בבניית הסגל, אני שם את הזיטונים שם (לא בהכרח רלוונטי להיום, יותר כדעה כללית).
פעם אחרונה שבדקתי אנחנו מועדון כדורגל מקצועני.
כאחד כזה, אנחנו תמיד צריכים לשאוף לנצח ולהגיע הכי רחוק שאפשר.
מקצועית, הישגית, יש הבדל גדול בין העפלה והדחה בשלב הבתים לבין מעבר לשלב הבא ולכן המשחק היום קריטי.
מקצועית, הישגית, יש הבדל גדול בין העפלה והדחה בשלב הבתים לבין מעבר לשלב הבא ולכן המשחק היום קריטי.
לא צריך להוציא דברים מהקשרם.
כולנו רוצים לנצח ולהגיע רחוק ככל האפשר, בכל משחק ובכל מסגרת. המשחק הוא קריטי להעפלה. הוא לא קריטי עבור הפועל באר שבע. שום אסון לא יתרחש אם לא תעפיל לשלב הבא.
לא צריך להוציא דברים מהקשרם.
כולנו רוצים לנצח ולהגיע רחוק ככל האפשר, בכל משחק ובכל מסגרת. המשחק הוא קריטי להעפלה. הוא לא קריטי עבור הפועל באר שבע. שום אסון לא יתרחש אם לא תעפיל לשלב הבא.
נכון לכל דבר בערך...
לפי האנלוגיה הזאת שום דברים גם לא קרה כשלא ניצחת את הפועל חיפה,
כי לא יקרה כלום אם לא נתמודד על האליפות.
בשביל לפספס את המקום בשלישי בליגה צריך הרבה יותר מתיקו נגד הפועל חיפה וכד...
צריך ממש מפלה