תוצאה מצוינת והכנה טובה של ברדה למשחק.
חטואל באמצע עשה הרבה בלאגן, לחץ על הקשרים האחוריים שלרוב הכל עובר דרכם ושמירה אישית על בוטאקה ובדש.
אחרי השער הרביעי כולם נפלו מהרגליים והיה אפשר לראות איך הם בקושי גוררים את עצמם ליציע להודות לקהל.
המשחק נגד ויאריאל זה זמן האנסות ויוספים. גם ככה נגיע לבנקר.
ממה אתה מתלהב אחי?
שיחקנו רע לאורך כל 90 הדקות, יותר רע מהמשחק הקודם מול נס ציונה.
כדורים נכנסו, מצבים נייחים, מאוד דומה לרוני לוי.
התוצאה אחלה ואנחנו מבסוטים, אבל בלי לגנוב דעת.
"יעילות בהתקפה" עלאק.
אני אגיד משהו חריף אבל זה לא קשור אלייך בהכרח.
בגללנו השחקנים נראים ככה, כשמלחיצים את המערכת, הכדורגל הופך שולי לעומת התוצאה. אם אתם רוצים שנפסיק לשחק כדורגל תמידית, תמשיכו להתבכיין גם על הנצחונות האלה.
בקשר למשחק, אתה זוכר שהפועל ירושלים מקום שלישי, ניצחה 2 מתוך הרביעיה שכולם הימרו עליה בתחילת העונה? אתה זוכר שהשחקנים שלנו והמאמן באים עם משקולות מנטליים בגלל חבורה של בוטים שחושבים שהם אוהדים של ריאל מדריד?
ממה אתה מתלהב אחי?
שיחקנו רע לאורך כל 90 הדקות, יותר רע מהמשחק הקודם מול נס ציונה.
כדורים נכנסו, מצבים נייחים, מאוד דומה לרוני לוי.
התוצאה אחלה ואנחנו מבסוטים, אבל בלי לגנוב דעת.
"יעילות בהתקפה" עלאק.
גמרת את הקבוצה הכי מפתיעה בליגה תוך 50 דקות. מכבי גנבו ניצחון בלי עומס מול סכנין חיפה גנבו ניצחון מול חדרה בזכות פנדל גרוע, קצת פורפורציות.
אני אגיד משהו חריף אבל זה לא קשור אלייך בהכרח.
בגללנו השחקנים נראים ככה, כשמלחיצים את המערכת, הכדורגל הופך שולי לעומת התוצאה. אם אתם רוצים שנפסיק לשחק כדורגל תמידית, תמשיכו להתבכיין גם על הנצחונות האלה.
בקשר למשחק, אתה זוכר שהפועל ירושלים מקום שלישי, ניצחה 2 מתוך הרביעיה שכולם הימרו עליה בתחילת העונה? אתה זוכר שהשחקנים שלנו והמאמן באים עם משקולות מנטליים בגלל חבורה של בוטים שחושבים שהם אוהדים של ריאל מדריד?
אתה מבולבל, אני לא מתבכיין על הנצחון, מבחינתי לקחת דאבל עם 1:0 קטן ומטונף כל משחק.
זה לא משחק טוב, הנייחים עשו לנו את החיים קלים.
חוץ מהגול של שאפי אני בספק אם עשינו התקפה נוספת נורמלית.
אבל יש זמנים שצריך לקחת את הנקודות, היום זה היה זמן כזה ועשינו את זה.
לא אהבתי את המחצית השנייה, זה לא לעניין.
שמח מאוד שגם ברדה ציין את זה מפורשות.
תוצאה מצוינת והכנה טובה של ברדה למשחק.
חטואל באמצע עשה הרבה בלאגן, לחץ על הקשרים האחוריים שלרוב הכל עובר דרכם ושמירה אישית על בוטאקה ובדש.
אחרי השער הרביעי כולם נפלו מהרגליים והיה אפשר לראות איך הם בקושי גוררים את עצמם ליציע להודות לקהל.
המשחק נגד ויאריאל זה זמן האנסות ויוספים. גם ככה נגיע לבנקר.
לא אנסות ולא יוספים. לא לבלבל את המוח. להעלות את ההרכב הטוב ביותר ולנסות לעלות. כן בספרד.
גורדנה ושמיר החזיקו את האמצע מעולה במחצית הראשונה.
יחזקאל מחצית ראשונה מעולה.
אבו עביד לא יודע להניע כדור בשיט.
סוף סוף חוזרים להיות מאיימים במצבים נייחים.
אחלה קהל יש להפועל ירושלים.