dardasmiley כתב:אורי תסלח לי אבל אתה חוצפן!!! לקרוא לי חסר ידיעות בכדורגל או בהפועל ב"ש זה להעליב את האינטליגנציה שלך ושלי ולהתעלם מהטיעונים שלא נוח לך להתמודד איתם בטוענה שאין לי מושג ירוק. אז רק לשם הפרוטוקול אני מוכן להתדיין איתך בכל מקום שתבחר ולהראות לך שלידי הידיעות שלך בכדורגל יראו בערך כמו הידיעות של עזורי באימון
אתעלם מהסיפה של תגובתך אשר צונזרה ע"י מנהלי הפורום עקב שימוש בשפה "נאותה" ואשתדל להגיב עניינית..
גם הבנת הנקרא לא ממש הצד החזק אצלך.
נניח שאתה קאפלו.. - לא סותר כי הוא זה את הדברים. אולי אתה ידען גדול בכדורגל, אבל בכל הקשור לניהול מערכות וארגונים, כאלה שאצל מקבלי ההחלטות בראשם ישנו מכלול שיקולים רחב בהרבה מהאדם הממוצע - מה לעשות, אין לך מושג ירוק. ולא שלאחיך יש פרופסורה בתחום - פשוט יש דברים ברורים כשמש גם לאדם מן השורה. כפי שאתה רואה גם בשאר התגובות פה. יום טוב.
קודם כל התגובה צונזרה על ידיי שתי דקות אחרי שנכתבה כי הבנתי שהייתה לא ראויה למרות שהצלחת להרגיז אותי כהוגן.
דברים שברורים כשמש לך אינם כל כך טרויאליים למישהו אחר, זה לא הופך אותו לטבולה ראסה או בלשונך ללא מושג ירוק, זה אומר שהוא פשוט רואה את הדברים מפרספקטיבה אחרת.
כל הדיון הזה נפתח מכך שאני טענתי ועדיין טוען שבעיניי השיקולים העיקריים שמונעים מאלונה לפטר את עזורי כרגע הם פחד. על כך לא הגבת, חוץ מלצין כמה לי אין מושג בתחום לא ניסית להסביר איפה אתה חושב שאני טועה או למה אתה כל כך צודק...
dardasmiley כתב:דברים שברורים כשמש לך אינם כל כך טרויאליים למישהו אחר, זה לא הופך אותו לטבולה ראסה או בלשונך ללא מושג ירוק, זה אומר שהוא פשוט רואה את הדברים מפרספקטיבה אחרת.
אז שים לב ידידי לשאר התגובות פה..
dardasmiley כתב:כל הדיון הזה נפתח מכך שאני טענתי ועדיין טוען שבעיניי השיקולים העיקריים שמונעים מאלונה לפטר את עזורי כרגע הם פחד. על כך לא הגבת, חוץ מלצין כמה לי אין מושג בתחום לא ניסית להסביר איפה אתה חושב שאני טועה או למה אתה כל כך צודק...
תעבור שוב על התגובות שלך..טענת הרבה מעבר לשיקולי הכביכול פחד (ממי, מעזורי?..) של אלונה..