קשטן? עטר? אוחנה? שירזי ?
- kamasutrance
- Title: This Is Terner
- יצירת קשר:
קשטן? עטר? אוחנה? שירזי ?
לא משנה מי יגיע לכאן - אם המאמן הבא יגיע עם " תורת כדורגל" מהביית - זה לא יעבוד...
המאמן הבא צריך לקבל "הנחתה" מלמעלה ש:
1- הישיגים בטווח הקצר לא מעניינים אותנו.
2- בניית תשתית לטווח הארוך דווקא כן ( ולבחון כל החתמה במידת הרלוונטיות לדרך..)
3- שמירה על צביון מקומי - כי רק ככה הגיעו הישגים מאז שהקבוצה קיימת.
4- טיפוח ומעקב אחרי הנוער\נערים\ילדים ברמה השבועית . (אימון אחד עם מאמן הבוגרים אחת לחודש!! זה לא בשמיים! 12 בשנה..)
5- מפגש מסודר עם אוהדים אחת לחודשיים ( זה לא הרבה.. 6 בשנה )
6- הבנה שהחיידק הזה הוא חלק מכולנו ואנחנו רוצים להנות ממנו ולא להתענות מסיפורי סרק
7- שכר בסיס + בונוס על עמידה ב6 היעדים שציינתי קודם. ( תבוסה לחייפה מכבי פתח תקווה התל אביביות ואשדוד למשל בהרכב לגיונרים תפגע בבונוס...)
מעוניין לקחת על עצמך את האתגר? ברוך הבא
לא מעוניין - תודה רבה יש פה מספיק שחקני עבר ומקומיים שהם קודם כל אוהדי הקבוצה ולא כסף זה מה שמושך אותם לתפקיד.
אחרת - שוב יחזור הניגון
מהעונה הבאה - אלונה צריכה לקחת יותר אחריות ולהחליט:
פה אני קובעת את הדרך - המאמן רק מבצע
אני הרשות המחוקקת והשופטת - המאמן הוא רק הרשות המבצעת
4- טיפוח ומעקב אחרי הנוער\נערים\ילדים ברמה השבועית . (אימון אחד עם מאמן הבוגרים אחת לחודש!! זה לא בשמיים! 12 בשנה..)
6- הבנה שהחיידק הזה הוא חלק מכולנו ואנחנו רוצים להנות ממנו ולא להתענות מסיפורי סרק
7- שכר בסיס + בונוס על עמידה ב6 היעדים שציינתי קודם. ( תבוסה לחייפה מכבי פתח תקווה התל אביביות ואשדוד למשל בהרכב לגיונרים תפגע בבונוס...)
לא מעוניין - תודה רבה יש פה מספיק שחקני עבר ומקומיים שהם קודם כל אוהדי הקבוצה ולא כסף זה מה שמושך אותם לתפקיד.
אחרת - שוב יחזור הניגון
- dardasmiley
Re: קשטן? עטר? אוחנה? שירזי ?
אהבתי כל מילה... הלוואי שאפשר היה לגרום לאלונה לקרוא את זה בטרם תתחיל שיחות עם פוטנציאליים
בס"ד
בבני יהודה חזי מגן קבע חוק לכל מאמן שהביא שהוא לא מביא שום שחקן רכש בעמדה שיש בה שחקן מעיר שהצטיין בנוער.
אני הייתי ממליץ לאלונה לאמץ את החוק.
ללא חוק זה יכול להיות שאלירן עטר עד היום היה מחמם ספסל.
בבני יהודה חזי מגן קבע חוק לכל מאמן שהביא שהוא לא מביא שום שחקן רכש בעמדה שיש בה שחקן מעיר שהצטיין בנוער.
אני הייתי ממליץ לאלונה לאמץ את החוק.
ללא חוק זה יכול להיות שאלירן עטר עד היום היה מחמם ספסל.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
יש לי תחושה שכבר יש מאמן שסגור או אולי אפילו חתום בקבוצה.
לא יכול להיות שיהיה כל כך הרבה שקט אחרי השפלות האחרונות, כנראה אלונה יודעת שזה רק זמני ושהעונה הבאה בעיצומה של ההכנות...
לא יכול להיות שיהיה כל כך הרבה שקט אחרי השפלות האחרונות, כנראה אלונה יודעת שזה רק זמני ושהעונה הבאה בעיצומה של ההכנות...
מסכימה לגמרי, ךא הגיוני שכל מאמן שיבוא יביא איתו דרך, בסה"כ המאמנים משתנים מי שנשאר זה הבעלים והאוהדים. ולכן למועדון צריכה להיות דרך ברורה וכל מאמן יביא את עצמו ותוך כדי יתאים את עצמו למועדון..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
1. כן בטח... ממש....kamasutrance כתב:לא משנה מי יגיע לכאן - אם המאמן הבא יגיע עם " תורת כדורגל" מהביית - זה לא יעבוד...
אחרת - שוב יחזור הניגון
2. היה פה מישהו בעונה שעברה שניסה לעשות את זה - איחלו לו סרטן כי הוא העז להגיד את האמת שהוא בא בגלל אלונה, אז הוא ברח. העונה בא מאמן שמכר לאוהדים שהוא בא בגלל שב"ש זה אתגר וזה מועדון גדול... זה מה שרצינו לשמוע וזה מה שקיבלנו.
3. צביון מקומי חייב שיהיה בכל קבוצה לא רק בב"ש. מסכים.
4. זה גם היה התפקיד של גיא לוי בעונה שעברה עד שגרמו לו להתעסק רק בבוגרים. ולחנן אזולאי עשו פרצופים כדי שילך מכאן כי הא לא באר-שבעי.
5. באיזה קבוצה בעולם המאמן נפגש עם האוהדים? בשביל זה יש מסיבות עיתונאים - שם המאמנים צריכים לתת את כל התשובות לכל השאלות. בכל העולם.
6. לא הבנתי
7. ואם ננצח בהרכב ל לגיונרים הוא יקבל בונוס?
שחקני העבר המקומיים מלכלכים על הקבוצה ועל הבעלים בכל כלי תקשורת מקומי או ארצי. אם אני הייתי הבעלים, הם לא היו נכנסים לווסרמיל בכלל. שיקנו כרטיס.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
שמעון אני אוהב אותך.
קודם לא לרדת ליגה אחר כך נדבר על עונה הבאה... למה בלאומית שום מאמן טוב לא יבוא
- kamasutrance
- יצירת קשר:
שמעון א כתב:
1. כן בטח... ממש....
2. היה פה מישהו בעונה שעברה שניסה לעשות את זה - איחלו לו סרטן כי הוא העז להגיד את האמת שהוא בא בגלל אלונה, אז הוא ברח. העונה בא מאמן שמכר לאוהדים שהוא בא בגלל שב"ש זה אתגר וזה מועדון גדול... זה מה שרצינו לשמוע וזה מה שקיבלנו.
3. צביון מקומי חייב שיהיה בכל קבוצה לא רק בב"ש. מסכים.
4. זה גם היה התפקיד של גיא לוי בעונה שעברה עד שגרמו לו להתעסק רק בבוגרים. ולחנן אזולאי עשו פרצופים כדי שילך מכאן כי הא לא באר-שבעי.
5. באיזה קבוצה בעולם המאמן נפגש עם האוהדים? בשביל זה יש מסיבות עיתונאים - שם המאמנים צריכים לתת את כל התשובות לכל השאלות. בכל העולם.
6. לא הבנתי
7. ואם ננצח בהרכב ל לגיונרים הוא יקבל בונוס?
שחקני העבר המקומיים מלכלכים על הקבוצה ועל הבעלים בכל כלי תקשורת מקומי או ארצי. אם אני הייתי הבעלים, הם לא היו נכנסים לווסרמיל בכלל. שיקנו כרטיס.
אם אני קורא בין השורות מהתגובה שלך אז אנין ש:
1-בנית לקחת אליפות השנה אוגג בשנה הבאה...
2-ה"תשתית" שגיא לוי בנה פה מקבלת תבוסות כל שבוע מהפול בזוקה - שלא לפרוטוקול גם היו כמה ירידות ליגה בקבוצות הצעירות ....
4- כמו 2...
5- ל איזיק לדרוש את זה פה כדי לבנות איזשהו חיבור מחודש עם הקהל... אולי הגזמתי בכמות..
הכוונה למפגש = לא למתן דין וחשבון והתיעצות עם אוהדים.
6- שהמאמן יבין שבלי שהקהל יהנה מכדורגל שמח ומהנה והתקפי - זה לא ילך...
7-לא.... ועובדה שזה לא קורה....אז חבל על הדיון
הצחקת אותי. מה שעזורי לא הרס מהתשתית שהשאיר פה גיא לוי (מליקסון) מחזיק לך את העונה.kamasutrance כתב:
2-ה"תשתית" שגיא לוי בנה פה מקבלת תבוסות כל שבוע מהפול בזוקה - שלא לפרוטוקול גם היו כמה ירידות ליגה בקבוצות הצעירות ....
4- כמו 2...
5- ל איזיק לדרוש את זה פה כדי לבנות איזשהו חיבור מחודש עם הקהל... אולי הגזמתי בכמות..
- kamasutrance
- יצירת קשר:
ואואו!!!!yedidel כתב:
הצחקת אותי. מה שעזורי לא הרס מהתשתית שהשאיר פה גיא לוי (מליקסון) מחזיק לך את העונה.
1 מתוך 11 !!!!!
ממש תשתית מה אני אגיד לך
וכשדיברתי על תשתית התכוונתי לנערים ונוער....
נו ומה גיא לוי אשם שבא עזורי עם בולדוזר והרס את כל מה שבנה פה? יש לך ספק בכלל שהקבוצה של עונה שעברה, זאת שהיתה לה שיטת משחק ולא היתה תלויה בשחקן בודד היתה נראית יותר טוב אם היית מוסיף 4-5 שחקנים ולא 20?kamasutrance כתב:
ואואו!!!!
1 מתוך 11 !!!!!
ממש תשתית מה אני אגיד לך
וכשדיברתי על תשתית התכוונתי לנערים ונוער....
הנערים והנוער כמעט ירדו כל שנה ושנה שעברה כבר לא היה להם את המזל הזה, זה בטח לא גיא לוי אשם... הוא דווקא יזם את המהלך של להוציא את ילדים ב' וג' מהליגות שיתעסקו בללמוד יסודות של כדורגל ולא בשטויות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:
נו ומה גיא לוי אשם שבא עזורי עם בולדוזר והרס את כל מה שבנה פה? יש לך ספק בכלל שהקבוצה של עונה שעברה, זאת שהיתה לה שיטת משחק ולא היתה תלויה בשחקן בודד היתה נראית יותר טוב אם היית מוסיף 4-5 שחקנים ולא 20?
הנערים והנוער כמעט ירדו כל שנה ושנה שעברה כבר לא היה להם את המזל הזה, זה בטח לא גיא לוי אשם... הוא דווקא יזם את המהלך של להוציא את ילדים ב' וג' מהליגות שיתעסקו בללמוד יסודות של כדורגל ולא בשטויות.
אתה יכול להוסיף שאפילו רק האחד הזה, מחזיק אותך בטווח עין מהמקום ה-4 במקום כעת לפנטז על הבטחת מקום בפלייאוף אמצע שיחסוך מאבקי הישרדות..
ולהאשים את גיא לוי ב"דאבל" של דור העתיד אשתקד, יכול רק חסר מושג ירוק או בעל דיעה מגובשת הרבה לפני, המערפלת את כושר השיפוט שלו ואני עדין.
"דאבל" דור העתיד אשתקד היה פרעון במזומן ובריבי דריבית על הזנחה פושעת של המחלקה במשך עשור. תרשה לי כאחד שהולך למרבית משחקי הבית של השלשה מאז שזוכר עצמו: השנתון הכי חלש בתולדות המועדון. שחקנים נטולי יסודות בסיסיים בענף בו בחרו, ועל רובם אני חותם שיככבו בליגות של האותיות..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני רוצה לדבר ספציפית על גיא לוי. על איזה תשתית אתה מדבר? על השחקנים שהוא הביא והצטיינו (כבדה)? או על השחקן הטוב ביותר שהגיע לקבוצה בשנים האחרונות (מליקסון) שאותו הביא לא אחר מאותו אחד שאתה מדבר על התשתית שלו.kamasutrance כתב:
4- כמו 2...
לא נשאר כלום מהתשתית שלגיא לוי מלבדמליקסו (קצת קדוסי).
על איזה תשתית אתה מדבר זו שנבנתה ונשברה לרסיסים כשהובאו 20 (אתה מבין את המספר הזה?) שחקנים? זה יותר מסגל של קבוצה!
אז, התשתית שבנה גיא לוי לא מתפרקת. אל תאשים את לוי במה שעשה עזורי.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
1. אני מדבר על אוהדי הפועל ב"ש בכלל.kamasutrance כתב:
4- כמו 2...
2. מהתשתית שגיא לוי בנה פה בעונה שעברה לא השאירו כלום! כל הסגל של עזורי זה קבוצה חדשה לגמרי.
4. גיא לוי לא אחראי על כל מה שקרה כאן לפני שהוא הגיע. קבוצת נוער אי אפשר לבנות בעונה.