אתה יודע שגם היריבות שלך מבקיעות מנייחיםForeverRed כתב: ↑06 נובמבר 2022, 23:06האמת שזה נתון יפה מאוד ביחס לחומר. גם בזכות הנייחים.
אז אולי לא נכה, אבל חסרה שחקנים של מספרים והמומנטום הנוכחי קצת מטשטש את זה.
רמזי ספורי
Re: רמזי ספורי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שמועות שמכבי חיפה כבשה אתמול משתי קרנות ופנדל.
נ.ב
אנשים שכחו את הכתבות על גיא וייזינגר והנייחים במכבי חיפה שנה שעברה שהיו קריטים באליפות שלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עונה שעברה הבקענו יותר מנייחים( כי לא הייתה אופציה אחרת)
השנה זה שמים וארץ
השנה זה שמים וארץ
כל עוד זה רק חלק ממארג הכלים שיש לך להציע ולא התורה כולה זה מבורך ומעצים. מסכים גם שהפער בין גאוני לאפור חלקו גם עניין של נראטיב תקשורתי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑07 נובמבר 2022, 10:35שמועות שמכבי חיפה כבשה אתמול משתי קרנות ופנדל.
נ.ב
אנשים שכחו את הכתבות על גיא וייזינגר והנייחים במכבי חיפה שנה שעברה שהיו קריטים באליפות שלה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עונה שעברה כמעט שני סיבובים כבשנו 13 שערים ממשחק רץ העונה 11 מחזורים 14 שערים ממשחק רץ ולא ממצבים נייחים.
כן המצבים הנייחים חלק משמעותי מהגולים אבל לא כמו בעונה שעברה.
זה נשק קטלני אבל זה רק חלק.
ואנחנו עם ההתקפה השנייה הכי טובה בליגה בלי חלוץ שכובש מלא שערים ושחלק מהשחקנים נגרים כמו אנסה.
בינואר לעשות רכש נכון ואפשר לחלום.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
עובדתית התקשנו להבקיע בהרבה משחקים העונה.
איבדנו על זה גם נקודות חשובות.
עכשיו הקבוצה במומנטום ודברים הולכים יותר בקלות.
לא צריך להסתנוור. זה ימדד לאורך זמן.
אפשר לטעון גם שהמומנטום הגיע משיפור במשחק ההתקפה, זה קצת ביצה ותרנגולת. שוב, אין ספק שעדיין יש לא מעט לאן לעלות ולהשתפר אבל אי אפשר להכחיש שיש פה שיפור גדולForeverRed כתב: ↑07 נובמבר 2022, 11:45עובדתית התקשנו להבקיע בהרבה משחקים העונה.
יש משהו שאני חייב לשים עליו את הדעת.
אנשים פה מדברים על מיכה או ספורי, ספורי או מיכה. או שניהם יחד.
חבר׳ה הלוואי שאלה יהיו הצרות שלנו, העונה גם מיכה וגם ספורי שחקני הכרעה. וזה מה שלא היה להפועל באר שבע בעונה הקודמת.
היכולת של ספורי לבעוט לרשת, היכולת של מיכה במסירת מפתח פסיכית (לצערנו אין לנו חלוץ מסיים).
פריבלגיה.
כמה שביקרנו את בניית הסגל העונה שרק עכשיו קוצר פירות. להבדיל מהתחרות אנחהו לא תלוים בצ׳רון שרי, או אוסקר גלוך.
זה לא באת משנה מי משחק ספורי/מיכה.
שניהם טובים ושניהם מכריעים לא פחות השניים למעלה.
לא יודע מה איתכם אני פשוט נהנה.
אנשים פה מדברים על מיכה או ספורי, ספורי או מיכה. או שניהם יחד.
חבר׳ה הלוואי שאלה יהיו הצרות שלנו, העונה גם מיכה וגם ספורי שחקני הכרעה. וזה מה שלא היה להפועל באר שבע בעונה הקודמת.
היכולת של ספורי לבעוט לרשת, היכולת של מיכה במסירת מפתח פסיכית (לצערנו אין לנו חלוץ מסיים).
פריבלגיה.
כמה שביקרנו את בניית הסגל העונה שרק עכשיו קוצר פירות. להבדיל מהתחרות אנחהו לא תלוים בצ׳רון שרי, או אוסקר גלוך.
זה לא באת משנה מי משחק ספורי/מיכה.
שניהם טובים ושניהם מכריעים לא פחות השניים למעלה.
לא יודע מה איתכם אני פשוט נהנה.
לא יודע אם עובדים איתו על זה, אבל בשער הראשון שלו היה נדמה לי שהוא בעט חזק יותר מהרגיל שלו, שלפעמים רק מייצר זינוק יפה של השוער.
זה גם היה הרושם שלי בחימום שלו לפני וינה
זה גם היה הרושם שלי בחימום שלו לפני וינה
לא יודע כמה עוצמת הבעיטה הספציפית הזו היא עניין מתוכנן, היו לו שם שלושה דונם לבעוט מהם לבד אז טבעי שיוכל לתת בעיטה אופטימלית
אולי דל״פ אבל למרות השערים לא אהבתי את המשחק שלו, די תוקע את המשחק,מאבד הרבה כדורים,לא מדוייק בהרבה פעולות... מעדיף את הכדורגל שמיכה מביא.
חושב שמה שברדה רצה להשיג עם הצבת ספורי בהרכב ואולי גם די בצדק זה את האיומים מרחוק ואת הנייחים, ידענו שריינה תשחק עם רכבת מאחורה אז כן היינו את התכונות האלו שספורי מביא ולשמחתנו הוא גם הצליח לפתוח את הסכר עם גול מרחוק. בלונג ראן מיכה זוכה לעדיפות לדעתי.
חושב שמה שברדה רצה להשיג עם הצבת ספורי בהרכב ואולי גם די בצדק זה את האיומים מרחוק ואת הנייחים, ידענו שריינה תשחק עם רכבת מאחורה אז כן היינו את התכונות האלו שספורי מביא ולשמחתנו הוא גם הצליח לפתוח את הסכר עם גול מרחוק. בלונג ראן מיכה זוכה לעדיפות לדעתי.
מתי תבינו צריך את שניהם במקום הויכוח המטופש הזה? כאילו שכל משחק מצמידים לברדה אקדח לרקה ואומרים לו תבחר רק אחד.
הגול של שכטר היה גול של טיקי-טקה, נדיר באיכות וביופי.
השיפור בקבוצה החל מההגעה של שאפי ומחזרתו של גורדנה.
השיפור בקבוצה החל מההגעה של שאפי ומחזרתו של גורדנה.
בהמשך לקודם:
וגילוי של מגן ימני חדש, שלפחות בצד ההתקפי מפעיל ומופעל על ידי שאפי (ומיכה). שדרוג התקפי אדיר לצד ימין.
וגילוי של מגן ימני חדש, שלפחות בצד ההתקפי מפעיל ומופעל על ידי שאפי (ומיכה). שדרוג התקפי אדיר לצד ימין.