אל תמלא לוטו שמעון.
מונדיאל 2022
Re: מונדיאל 2022
הצרפתים צריך לומר לא הרשימו אותי באף משחק כמעט.
הם כן מרשימים אותי בכמה מעט הם צריכים כדי לתת גול.
האנגלים היו נהדרים, באמת שכואב עליהם.
כנראה שזה לא טורניר גדול אם אין אנגלי שמשלשל מנקודת ה11.
הם כן מרשימים אותי בכמה מעט הם צריכים כדי לתת גול.
האנגלים היו נהדרים, באמת שכואב עליהם.
כנראה שזה לא טורניר גדול אם אין אנגלי שמשלשל מנקודת ה11.
כואב הלב על פורטוגל ובעיקר על רונאלדו, המשחק היום היה הצ'אנס האחרון לעשות משהו גדול נוסף בקריירה, עצוב מאוד שהאגדה הזו נגמרה לה, מודל לחיקוי עבור כל ספורטאי.
לגבי מרוקו, סליחה על הבוטות אבל כל ישראלי שחוגג את ההצלחה שלהם הוא פשוט מטומטם, מחפש עדיין תמונת ניצחון שלהם בלי דגלי פלסטין.
מקווה מאוד שאכן ארגנטינה תקבל בראש בשלב הבא, חבורה של נטולי קלאס.
רשמית אין יריבה שקוראת תיגר על צרפת.
לגבי מרוקו, סליחה על הבוטות אבל כל ישראלי שחוגג את ההצלחה שלהם הוא פשוט מטומטם, מחפש עדיין תמונת ניצחון שלהם בלי דגלי פלסטין.
מקווה מאוד שאכן ארגנטינה תקבל בראש בשלב הבא, חבורה של נטולי קלאס.
רשמית אין יריבה שקוראת תיגר על צרפת.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עשה לי דה-ז'ה-וו ממראדונה באיטליה 90... לא אוהד שלו אבל כח הרצון וההתמדה הפסיכיים שלו גרמו לי להחזיק לו אצבעות שילך הפעם עד הסוף עם גראנד פינאלה חלומי לקריירה מפוארת...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מתחיל לחשוב שיש אמת בקונספירציות לדחוף את זכיית מסי
כי שרקו לפנדל 100%?
שאפו ענק לסקאלוני, גם היום עשה שינוי טקטי חשוב כשהוציא את ליסנדרו שהיה מצוין בשביל פארדס כדי להתמודד מול האמצע הקשוח של קרואטיה.
אני אוהד של ריאל מדריד מ-2005, אין שחקן שהאכיל אותי בחרא כמו מסי מאז שהתחלתי לראות כדורגל, ועדיין קשה שלא לרצות לראות אותו זוכה. הוא נותן קמפיין ענק ובאופן כללי ארגנטינה נבחרת של גברים. ועדיין- המשחק פה לא גמור, לקרואטיה יש אופי מדהים
אני אוהד של ריאל מדריד מ-2005, אין שחקן שהאכיל אותי בחרא כמו מסי מאז שהתחלתי לראות כדורגל, ועדיין קשה שלא לרצות לראות אותו זוכה. הוא נותן קמפיין ענק ובאופן כללי ארגנטינה נבחרת של גברים. ועדיין- המשחק פה לא גמור, לקרואטיה יש אופי מדהים
הגיע לפנו לכדור וזה פנדל קל לשופט כמו אתמול זה כבר לא משנה אם השחקן היה יכול לזוז או לא
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 13 דצמבר 2022, 22:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא יודע איך אפשר להגיד שזה לא פנדל
קצת קשה להתווכח עם זה
קצת קשה להתווכח עם זה