אני מקווה מאוד שאחרי תצוגת הנפל היום אלונה תתעורר- תסתכלי מה קורה בבית"ר לאחר פיטורי שום...
אני גם מאוד מקווה שזה לא מאוחר מידי- אם הקבוצה תיקלע למאבקי תחתית וחס וחלילה לפליאוף התחתון- התוצאה ידועה מראש.
הפיטורים של עזורי
הפיטורים של עזורי
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: הפיטורים של עזורי
תמשיך לחלום...
עזורי נשאר פה עד סוף העונה, לצערי.
אם כן אז תסלח לי שאני אומר שהבעלים שלנו לא ממש חכמה.bs war כתב:תמשיך לחלום...
השחקנים כבויים, האוהדים על הפנים והכדורגל ללא שום עדות לכדורגל.
אני לא יודע איפה היינו ללא מליקסון.
אני מבטיח לך- אם הוא מפוטר השבוע- שבוע הבא בבלומפילד יש 2000 באר שבעיים, אם לא- אז יש כבר ארבעה שערים ברשת של קאלה.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
קשה לי להאמין שמישהו מהצדדים יבצע מהלך כזה אחרי תיקו.
אם היה הפסד היום אז אולי היה סיכוי כלשהו אבל אחרי תיקו - אין סיכוי.
אם היה הפסד היום אז אולי היה סיכוי כלשהו אבל אחרי תיקו - אין סיכוי.
[align=center]
GIFSoup[/align]

בלי קשר אלינו - לא קרה כלום בבית"ר (כולה ניצחון אחד) שרק מוכיח כמה סבוטאג' השחקנים שם עשו, מזכיר לי מה שקרה עם אלי כהן בבני יהודה בזמנו... השחקן הישראלי פשוט חובבן.אייל כתב:אני מקווה מאוד שאחרי תצוגת הנפל היום אלונה תתעורר- תסתכלי מה קורה בבית"ר לאחר פיטורי שום...
שטויות.
ואצלנו אין סבוטז'??
ראית איך קדוסי ורביבו "משחקים"??
אין להם חשק, לא שמחת חיים .. אין להם כלום.
המאמן הזה מוריד לכולם את החשק- ואני מבטיח לך שאם הוא הולך ומישהו יחדיר בשחקנים קצת אמונה וטקטיקה- נוכל להנות במחזורים האחרונים ולא להיות בלחץ הפליאוף התחתון לא עלינו.
ואצלנו אין סבוטז'??
המאמן הזה מוריד לכולם את החשק- ואני מבטיח לך שאם הוא הולך ומישהו יחדיר בשחקנים קצת אמונה וטקטיקה- נוכל להנות במחזורים האחרונים ולא להיות בלחץ הפליאוף התחתון לא עלינו.
אלונה לא עושה את זה מתוך חוסר חוכמה, היא פשוט באמת מאמינה שמאמן שבטוח במקומו עד סוף העונה (זה שיבוא בעונה הבאה..) יצליח לעשות דברים הרבה יותר טובים מאשר מאמן שראה שלושה ארבעה מאמנים מפוטרים לפניו.אייל כתב:
אם כן אז תסלח לי שאני אומר שהבעלים שלנו לא ממש חכמה.
השחקנים כבויים, האוהדים על הפנים והכדורגל ללא שום עדות לכדורגל.
אני לא יודע איפה היינו ללא מליקסון.
אני מבטיח לך- אם הוא מפוטר השבוע- שבוע הבא בבלומפילד יש 2000 באר שבעיים, אם לא- אז יש כבר ארבעה שערים ברשת של קאלה.
אם כבר משהו, עזורי צריך להתפטר.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אצלנו רוב הטענות הן על בניית הסגל השערורייתית. תאמין לי שאם היה עומד פה מאמן ברמה ומעלה הרכבים נכונים והשחקנים עושים לו דווקא, הייתי מעדיף שיחליפו קודם את כל ה-11 לפני המאמן.אייל כתב:שטויות.
ואצלנו אין סבוטז'??
- אדומה דרומית
עזורי צריך להתפטר, במיוחד לאור השטויות השבועיות שיצאו לו מהפה.
כשהיה 2-2 קיוויתי שנחטוף 4, כדי לחזק את הפיטורים שלו.
והתירוץ של - אלונה רוצה להראות למאמן הבא שהוא בטוח לעונה שלמה, עובדה שגם השנה זה היה כך, ועם כל מה שהמועדון עבר עם גיא לוי, מקומו מעולם לא היה מעורער והוא זכה לתמיכה גורפת של אלונה, ובכל זאת היחיד שהסכים לבוא לפה השנה זה גיא עזורי.
אפילו הכסף שלה והאישיות המקסימה שלה לא עוזרים להביא לפה מאמנים ראויים.
כשהיה 2-2 קיוויתי שנחטוף 4, כדי לחזק את הפיטורים שלו.
והתירוץ של - אלונה רוצה להראות למאמן הבא שהוא בטוח לעונה שלמה, עובדה שגם השנה זה היה כך, ועם כל מה שהמועדון עבר עם גיא לוי, מקומו מעולם לא היה מעורער והוא זכה לתמיכה גורפת של אלונה, ובכל זאת היחיד שהסכים לבוא לפה השנה זה גיא עזורי.
אפילו הכסף שלה והאישיות המקסימה שלה לא עוזרים להביא לפה מאמנים ראויים.