זה ממש לא משנה אם גיא עזורי ילך הביתה או לא, מכל בחינה שהיא, המחאה נכשלה.
המחאה נכשלה כי מעליית השחקנים אל כר הדשא אוהדים קילו את גיא עזורי.
המחאה נכשלה כי במקום להשתיק אחד את השני הרבה אוהדים שלא מקללים העדיפו פשוט ללכת לשבת במקום אחר.
המחאה נכשלה כי מי שעומד על המחאה השתיק את האוהדים כשאמר "נקום עוד 10 דקות ונקלל" ואכן קמו.
המחאה נכשלה כי ילדים קטנים שרו "אלונה מתי תביני, הגיא עזורי בן ***".
המחאה נכשלה, כי אם אני הייתי אלונה הייתי פשוט קמה והולכת.
המחאה נכשלה, כי אחת מהמטרות שלה הייתה להראות לכולם שאנחנו לא מה שמציגים אותלנו בתקשורת. זה הזמן להודות - זה בדיוק מה שאנחנו (או לפחות רובנו).
המחאה נכשלה כי המשפט "כפי שאנחנו לא מעודדים אנחנו גם לא מקללים" בעיקר מצחיק אותי.
המחאה נכשלה כי עמדו אנשים על הגדר שעודדו קללות (מילא 'עזורי הביתה')
המחאה נכשלה כי אוהדי הקבוצה לא מבינים, בצורה הכי בסיסית את המילה לגיטימי, ועוד פחות מבינים את הצירוף 'לא לגיטימי'
ומשהו להבהרה, אני לא אוהבת את עזורי, גם אני חושבת שהוא צריך ללכת הביתה, אבל אין לזה שום קשר למה שעושה אימא שלו (או יותר נכון למה שהיא לא עושה). אוהדי הקללות למינהם פשוט לא מבינים כמה זה משפיל להגיד שאני אוהדת של הפועל באר שבע, לא בגלל איך שהם משחקים פשוט בגלל שרוב האוהדים מתנהגים כמו חיות. כמו ילדים קטנים שלא מבינים שדברים לוקחים זמן, ומילא זה, מקלילם בלי הפוגה. ואז באים התירוצים 'אני משלם כסף כדי לראות תצוגה טובה' וכשאתה הולך להצגה? תקלל את הבמאי? את השחקנים?
המשחק היום היה גרוע, זה לא הופך את זה ללגיטימי.
צאו מזה, תפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים.
(בגלל שזה ממש חשוב לי שכולם יקראו את זה, אני מפרסמת את זה בכל שלושת הפורומים..)
כשולנה של מחאה
כשולנה של מחאה
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
Re: כשולנה של מחאה
צודקת במאה אחוז, האוהדים פשוט לא הבינו את מטרת המחאה.
מצד שני, אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי...
מצד שני, אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי...
זה היה מאוד ברור לא ברור
אנחנו יורים לנו ברגל
עד שהאוהדים האלה לא יבינו שבגלל שהם מקללים את עזורי,הוא מקבל כוח מזה זה ימשיך.
ככה זה שבן אדם בן 30 מקלל ואז 12 ילדים קטנים שראו מרקו לפני המשחק מקללים עם חיוך של ילדים מפגרים במקום לבכות!
אנחנו יורים לנו ברגל
עד שהאוהדים האלה לא יבינו שבגלל שהם מקללים את עזורי,הוא מקבל כוח מזה זה ימשיך.
ככה זה שבן אדם בן 30 מקלל ואז 12 ילדים קטנים שראו מרקו לפני המשחק מקללים עם חיוך של ילדים מפגרים במקום לבכות!

- אדומה דרומית
חן מסכימה לגמרי.
מה שגורם לי להתנצל ולהתבייש על היותי אוהדת ב"ש זה הקהל ולא הקבוצה.
אין שבוע שאני לא מוצאת את עצמי מסבירה שאני לא חלק מגן החיות ושהתקשורת מגזימה ומציגה את המציאות בצורה מעוותת, אבל יש גם לזה גבול.
מה שגורם לי להתנצל ולהתבייש על היותי אוהדת ב"ש זה הקהל ולא הקבוצה.
אין שבוע שאני לא מוצאת את עצמי מסבירה שאני לא חלק מגן החיות ושהתקשורת מגזימה ומציגה את המציאות בצורה מעוותת, אבל יש גם לזה גבול.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הקריאות היום לא היו יוצאות מגדר הרגיל. גם לא רצופות או חזקות במיוחד. מתנגד לרעיון שרוב הקהל של הפועל באר שבע הוא רע. יש קומץ רקוב, יש הרבה ילדים, במיוחד בגוש המעודד, שמובלים אחרי הקללות.
אין ספק שיש הבדל בין לארגן מחאה לבין לשלוט במחאה.
אנחנו כארגון אוהדים היינו חייבים לדבר עם חיים ולהגיע איתו להבנות שלא מקללים, כי כשיש קריאות של חמישה אנשים בלי הובלה של מישהו כמו חיים הם לא נשמעות ונעלמות במהרה. אבל כשאותם חמישה אנשים מקבלים גיבוי של האנשים שאחראים על העידוד אנחנו בבעיה.
ואני שוב אומר, כשיש שתיקה, אז גם חמישה אנשים נשמעים היטב. לא חושב שהם מייצגים את הקהל של הפועל באר שבע. לא חושב שצריך להכליל. לא בטוח שהמחאה נכשלה היום, למרות שהיו כאלה שנגררו, למרות שהיו רגעים שחלק גדול מהיציע הצטרף לקריאות נגד עזורי.
אין ספק שיש הבדל בין לארגן מחאה לבין לשלוט במחאה.
אנחנו כארגון אוהדים היינו חייבים לדבר עם חיים ולהגיע איתו להבנות שלא מקללים, כי כשיש קריאות של חמישה אנשים בלי הובלה של מישהו כמו חיים הם לא נשמעות ונעלמות במהרה. אבל כשאותם חמישה אנשים מקבלים גיבוי של האנשים שאחראים על העידוד אנחנו בבעיה.
ואני שוב אומר, כשיש שתיקה, אז גם חמישה אנשים נשמעים היטב. לא חושב שהם מייצגים את הקהל של הפועל באר שבע. לא חושב שצריך להכליל. לא בטוח שהמחאה נכשלה היום, למרות שהיו כאלה שנגררו, למרות שהיו רגעים שחלק גדול מהיציע הצטרף לקריאות נגד עזורי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אבל הייתה הובלה...
הילד (אני לא בטוחה איך קוראים לו) שעמד על הגדר ליד חיים עודד את הקהל לקלל.
רוב האוהדים קיללו בשלב כזה או אחר.
באמת שהיה זמן שאני ועוד שניים ישבנו ומסביבנו כולם עמדו וקיללו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אותו ילד בשלב מסוים נעצר על ידי המשטרה ביחד עם עוד כמה שהתעסקו כל המשחק בלקלל את עזורי לאחר שקראו קריאות גזעניות.crazyred כתב:אבל הייתה הובלה...
לכל קהל יש קומץ שהוא רקוב, גם לנו, כשכל היציע בשקט שומעים אותם טוב יותר. ידענו את זה עוד כשיצאנו למחאה.
האכזבה שלי היא מכך שלא היה תיאום עם אנשים כמו חיים ויקיר שבשלבים מסוימים התחילו קריאות נגד עזורי.
לא ראינו היום קללות לאורך כל המשחק או בעצמות כאלה גבוהות. ראינו הרבה ילדים שנגררו מידי פעם לקללות.
אסור לשכוח שהאוהדים שלנו שילמו כסף, גם היום, כדי לראות כדורגל וגם היום השחקנים והמאמן ביישו אותנו ביכולת עלובה מול קבוצה מפורקת.
בלי הנהגה חזקה ביציע (ואין לנו את זה) אי אפשר לשלוט בכל האוהדים לאורך כל 90 הדקות, בטח ביכולת כמו שהקבוצה הציגה היום.
יש אכזבה מהמחאה שהייתה היום, אבל לא מהסיבות שציינת. בטח ובטח שלא מדובר ברוב הקהל של הפועל באר שבע שקילל היום או שהוא מתנהג בצורה לא ראויה כפי שאפשר להפיק מהדברים שלך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אדומה דרומית
משה יקירי, ירית לעצמך ברגל, פעמיים אפילו.
תרשה לי לתקן את המשפט שלך - לא חוכמה לארגן מחאה, החוכמה היא לשלוט בה!!!
תרשה לי לתת דוג קטנה -
בימי המלחמה האחרונה בעזה, הייתי חלק מקבוצה שאירגנה הפגנות תמיכה בצה"ל, העיקר במדינת תל אביב המנותקת.
וכמארגנים, לקחנו אחריות על כל מי שהגיע, על כל שלט שהונף, השתקנו כל קללה וקריאת נאצה, קרענו כל שלט בעל אופי בעייתי כי אנחנו אירגנו את ההפגנה, ואנשים הצטרפו, גם באופן ספונטני, באו עם שלטים מהבית אבל אנחנו דאגנו שהכל יהיה חוקי ובלי נאצות, רק תמיכה בצה"ל. ולמרות שהתקשורת הגיעה וחיפשה דם ואקשן, לא נתתו להם, השתקנו מהר את החוליגנים שהצטרפו וניסו להכתים את המפגן וידענו את מי להעמיד מול המיקרופון.
הפעם היחידה שנתתי לזה לצאת מכלל שליטה היתה כאשר השמאל קיבל אישור להניף במחאת אנטי ישראל דגלי אש"ף בכיכר מלכי ישראל. כאן החלטנו לעלות מדרגה, ואחד המארגנים אמר לי שהוא מתפתה אם לשים הודעת הזמנה להפגנה שלנו באתר של "לה פמיליה".
אני מיהרתי להגיד "בטח תזמין אותם ושיבואו בהמוניהם", הוא הסביר שאם עושים את זה, זה אומר שההפגנה יוצאת מכלל שליטה וזה ייגמר בעצורים ובמכות.
לא עניין אותי, באותו רגע ראיתי רק איך יפי הנפש וערבי ישראל כפויי הטובה הולכים להניף גדלי אש"ף ברחובות ישראל.
בהתחלה עוד הצלחנו להשתלט עליהם כדי שהמשטרה לא תפזר אותנו אבל בשלב מסויים שתי ההפגנות יצאו מכלל שליטה ואכן היו מכות ועצורים.
אז אל תגיד לי שיש הבדל בין לארגן לבין לשלוט, כשאתה מארגן, קח בחשבון מה הקהל שלך, מה צפוי לקרות ותשלוט בזה, אם אתה לא יכול, אל תארגן כלום כי אתה וכל מי שאירגן את המחאה היום עשו יותר נזק מתועלת.
אם היה עידוד היום, למר בחור לא היה שום תירוץ וזה היה מגדיל את הסיכוי שלו לעוף מפה, והתקשורת לא היתה מתמקדת שוב פעם בקהל.
ודני עכבר לא היה משתיק את זיו כדי שכל עם ישראל ישמע בשידור חי את הקהל של באר שבע מקלל את אמא של עזורי
תרשה לי לתקן את המשפט שלך - לא חוכמה לארגן מחאה, החוכמה היא לשלוט בה!!!
תרשה לי לתת דוג קטנה -
בימי המלחמה האחרונה בעזה, הייתי חלק מקבוצה שאירגנה הפגנות תמיכה בצה"ל, העיקר במדינת תל אביב המנותקת.
וכמארגנים, לקחנו אחריות על כל מי שהגיע, על כל שלט שהונף, השתקנו כל קללה וקריאת נאצה, קרענו כל שלט בעל אופי בעייתי כי אנחנו אירגנו את ההפגנה, ואנשים הצטרפו, גם באופן ספונטני, באו עם שלטים מהבית אבל אנחנו דאגנו שהכל יהיה חוקי ובלי נאצות, רק תמיכה בצה"ל. ולמרות שהתקשורת הגיעה וחיפשה דם ואקשן, לא נתתו להם, השתקנו מהר את החוליגנים שהצטרפו וניסו להכתים את המפגן וידענו את מי להעמיד מול המיקרופון.
הפעם היחידה שנתתי לזה לצאת מכלל שליטה היתה כאשר השמאל קיבל אישור להניף במחאת אנטי ישראל דגלי אש"ף בכיכר מלכי ישראל. כאן החלטנו לעלות מדרגה, ואחד המארגנים אמר לי שהוא מתפתה אם לשים הודעת הזמנה להפגנה שלנו באתר של "לה פמיליה".
אני מיהרתי להגיד "בטח תזמין אותם ושיבואו בהמוניהם", הוא הסביר שאם עושים את זה, זה אומר שההפגנה יוצאת מכלל שליטה וזה ייגמר בעצורים ובמכות.
לא עניין אותי, באותו רגע ראיתי רק איך יפי הנפש וערבי ישראל כפויי הטובה הולכים להניף גדלי אש"ף ברחובות ישראל.
בהתחלה עוד הצלחנו להשתלט עליהם כדי שהמשטרה לא תפזר אותנו אבל בשלב מסויים שתי ההפגנות יצאו מכלל שליטה ואכן היו מכות ועצורים.
אז אל תגיד לי שיש הבדל בין לארגן לבין לשלוט, כשאתה מארגן, קח בחשבון מה הקהל שלך, מה צפוי לקרות ותשלוט בזה, אם אתה לא יכול, אל תארגן כלום כי אתה וכל מי שאירגן את המחאה היום עשו יותר נזק מתועלת.
אם היה עידוד היום, למר בחור לא היה שום תירוץ וזה היה מגדיל את הסיכוי שלו לעוף מפה, והתקשורת לא היתה מתמקדת שוב פעם בקהל.
ודני עכבר לא היה משתיק את זיו כדי שכל עם ישראל ישמע בשידור חי את הקהל של באר שבע מקלל את אמא של עזורי
משה אני חייב לומר צשהו נוסף שכחת שהקהל של ב"ש הוא לא רק שער 5.
שער 2 מהשנייה הראשונה לא הפסיק לקלל.
ניסינו לעשות היום שת"פ-נכשלנו!!!
ניסינו ליצור מחאה תרבותית בב"ש זה בלתי אפשרי.
לצערי היחיד שהפיק תועלת מהמחאה הזו הוא גיא עזורי (ובלי שום קשר למקרה עם הרכב) כי הקהל של ב"ש הוכיח שוב שכאן זה לא שכונת פאר זה ג'ונגל!!!!.
אומר את האמת שברגש שמאחלים למישהו תאןנת דרכים התביישתי שאני חלק מהקהל.
אנשים שוכחים שזה עדיין ספורט.
ומשה בב"ש הקומץ הוא זה שמעודד!
ואני יזכיר לך שנים עברו אן במיוחד את השנה שעברה.
צריך להכיר באמת לארגוני האוהדים אין שום אחיזה בקהל ככלל ובשער 5 בפרט. חבורה של ילדים קטנים שעדיין רואים דורה רוצים לשחק אותה גברים ובאים לקלל.
המילה אחת-בושה!
שער 2 מהשנייה הראשונה לא הפסיק לקלל.
ניסינו לעשות היום שת"פ-נכשלנו!!!
ניסינו ליצור מחאה תרבותית בב"ש זה בלתי אפשרי.
לצערי היחיד שהפיק תועלת מהמחאה הזו הוא גיא עזורי (ובלי שום קשר למקרה עם הרכב) כי הקהל של ב"ש הוכיח שוב שכאן זה לא שכונת פאר זה ג'ונגל!!!!.
אומר את האמת שברגש שמאחלים למישהו תאןנת דרכים התביישתי שאני חלק מהקהל.
אנשים שוכחים שזה עדיין ספורט.
ומשה בב"ש הקומץ הוא זה שמעודד!
ואני יזכיר לך שנים עברו אן במיוחד את השנה שעברה.
צריך להכיר באמת לארגוני האוהדים אין שום אחיזה בקהל ככלל ובשער 5 בפרט. חבורה של ילדים קטנים שעדיין רואים דורה רוצים לשחק אותה גברים ובאים לקלל.
המילה אחת-בושה!
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
crazyred כתב:זה ממש לא משנה אם גיא עזורי ילך הביתה או לא, מכל בחינה שהיא, המחאה נכשלה.
המחאה נכשלה כי מעליית השחקנים אל כר הדשא אוהדים קילו את גיא עזורי.
המחאה נכשלה כי במקום להשתיק אחד את השני הרבה אוהדים שלא מקללים העדיפו פשוט ללכת לשבת במקום אחר.
המחאה נכשלה כי מי שעומד על המחאה השתיק את האוהדים כשאמר "נקום עוד 10 דקות ונקלל" ואכן קמו.
המחאה נכשלה כי ילדים קטנים שרו "אלונה מתי תביני, הגיא עזורי בן ***".
המחאה נכשלה, כי אם אני הייתי אלונה הייתי פשוט קמה והולכת.
המחאה נכשלה, כי אחת מהמטרות שלה הייתה להראות לכולם שאנחנו לא מה שמציגים אותלנו בתקשורת. זה הזמן להודות - זה בדיוק מה שאנחנו (או לפחות רובנו).
המחאה נכשלה כי המשפט "כפי שאנחנו לא מעודדים אנחנו גם לא מקללים" בעיקר מצחיק אותי.
המחאה נכשלה כי עמדו אנשים על הגדר שעודדו קללות (מילא 'עזורי הביתה')
המחאה נכשלה כי אוהדי הקבוצה לא מבינים, בצורה הכי בסיסית את המילה לגיטימי, ועוד פחות מבינים את הצירוף 'לא לגיטימי'
ומשהו להבהרה, אני לא אוהבת את עזורי, גם אני חושבת שהוא צריך ללכת הביתה, אבל אין לזה שום קשר למה שעושה אימא שלו (או יותר נכון למה שהיא לא עושה). אוהדי הקללות למינהם פשוט לא מבינים כמה זה משפיל להגיד שאני אוהדת של הפועל באר שבע, לא בגלל איך שהם משחקים פשוט בגלל שרוב האוהדים מתנהגים כמו חיות. כמו ילדים קטנים שלא מבינים שדברים לוקחים זמן, ומילא זה, מקלילם בלי הפוגה. ואז באים התירוצים 'אני משלם כסף כדי לראות תצוגה טובה' וכשאתה הולך להצגה? תקלל את הבמאי? את השחקנים?
המשחק היום היה גרוע, זה לא הופך את זה ללגיטימי.
צאו מזה, תפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים.
(בגלל שזה ממש חשוב לי שכולם יקראו את זה, אני מפרסמת את זה בכל שלושת הפורומים..)
את סיבת הסיבות משום מה שכחת.
המחאה נכשלה כי היו למרבה הבושה לא מעט אפסונים מקרבנו שיחלו להפסד הקבוצה והשתוללו משמחה אחרי כל גול נצרתי..שורה מתחתי ישב "אוהד" שהגדיל לעשות ולאחר צלילה ברחבה של שחקן נצרת שאג "הלו שופט, פנדל"..מזל שהייתי על קיבה ריקה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר