מחאה ברמה של הכדורגל !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
זה שי !

מחאה ברמה של הכדורגל !

שליחה על ידי זה שי ! »

עלובה חסרת מחץ לבוא עם שחור נכון 97 אחוז באו עם שחור וזה בהחלט היה נחמד לראות שהקהל באמת הקשיב לפחות חלקו
אבל לשתוק כל המשחק ? זה עוזר לנו במשהו?
צריכה להיות מחאה אך ורק נגד גיא עזורי מהדקה הראשונה עד האחורנה לשיר לו שירים
הקהל שלנו ניראה כבר מותש מהמצב ניראה מיואש וניראה שאיבד את ההרתעה שהיתה לו
אלונה תתעוררייייייייי !!!!
במקום ליסוע לתאילנד תעיפי תזבל הזה מפה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: מחאה ברמה של הכדורגל !

שליחה על ידי הראל »

היו גם שירים נגד עזורי אבל לא בכל 90 הדק'.

מחאה טובה שצריכה לבוא עד סוף העונה לדעתי או עד שמאמן הכושר ילך הבייתה.
תמונה

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

יש לך כולה שני שירים על עזורי למה ציפית
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

שי, אני פשוט חושבת שאתה לא מבין איך מערכות מתורבתות עובדות. אם תבוא, תצעק ותקלל אלונה בחיים לא תעריך אותך. היא בחיים לא תקשיב לך. היא בחיים בחיים לא תנסה להבין את כל ההגיון (שאני יודעת) שיש לך מאחורי מסך הקללות.

באיצטדיון הייתה אמורה להיות דממת מוות. כמו בית קברות. גם בלי לשיר "מאוד מליקסון" כל חמש דקות. דממה.

זו הייתה המחאה שדובר עליה בארגוני האוהדים "כפי שאנחנו לא מעודדים, אנחנו גם לא מקללים".

אולי הגיע הזמן להתבגר ולהבין שיש דברים לא לגיטימיים.. קללות זה אחד מהם.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מצטער מאוד אבל בישראל 2010 קללות במגרש כדורגל הן חלק מהעניין, לא טוב לכם תעברו לגולף!
כרגע לא משנה מה נעשה אלונה לא סופרת אותנו, בעלה קנה לה צעצוע ומבחינתה הוא שלה ורק שלה, לא מעניין אותה שיש לקוחות לצעצוע שלה והם לא קונים את המוצר ולא מעניין אותה שהצעצוע מתפרק ומקרטע היא רוצה לשחק.............
הגיע הזמן להעלות את המחאה מדרגה הקהל לא מטומטם ולא אבן שואבת לכסף. אני מעכשיו את המשחקים אשמע ברדיו...
ועכשיו שיקפצו כולם ויגידו "אוהד הצלחות" ולא אוהד ומה שבא לכם, אני לא מזוכיסט אני לא אבוא לתת את הגרון שלי 90 דקות (ואלוהים יודע שאני מעודד) בשביל שישתינו לי בפה...... עד שהמועדון הזה לא יבין שאין לו זכות קיום בלי האוהדים כנראה שנמשיך לראות את אוסף האפסים הזה לובש את הסמל שלנו ושמים עלינו פס.......
כן עזורי לא עזורי, זה מטריף אותי שתקחו כל 11 אנשים אקראיים מהקהל והם יהיו מוכנים לתת יד כדי להיות שחקן הפועל ב"ש וללבוש את הסמל. אבל הכלבים האלה אפילו לא מתאמצים זה נראה להם הגיוני ששחקן כדורגל שמקבל משכורת עם 6 ספרות לא רץ

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

שי אני מבינה שכרגע זה לא ניראה כאילו המחאה הזאת עוזרת, אבל אני בטוחה שהיא תשפיע.
העיניין במחאה הזאת היא להראות שאנחנו יודעים להביע את חוסר שביעות רצוננו גם בלי לקלל ולהוציא עצבים (וויש המון כאלה..) אלא פשוט לא לעודד אותם.
גם לי נמאס מאיך שהקבוצה ניראית, גם לי אין חשק לבוא למשחקים וגם אני מרגישה שהקבוצה על סף התפוררות.
אבל זאת הקבוצה שלי, ואני אעשה הכל בכל דרך לגיטימית אפשרית כדי לשנות את המצב שלה, ובעיניי לבוש שחור ושתיקה זו הדרך האידיאלית בשלב הזה.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

שלח תגובה