המטומטמים הרסו מחאה לגיטימית!!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אדומתוק

המטומטמים הרסו מחאה לגיטימית!!!!

שליחה על ידי אדומתוק »

קודם אני מקווה שיתפסו את אלה שמעיזים לקרוא לעצמם אוהדי הקבוצה ועשו את המעשה הנפשע.אבל משהו מוזר לי במה שקרה.
1אתמול נכתב שאוהדים חתכו את רכבו של עזורי והיום נכתב שהוא פשוט ירד לשולי הדרך והתקשר למשטרה.
2.שום דבר מיקצועי לא אמר עזורי כאילו חיכה למפגרים שיעשו טעות.

3. 46 שערים חטפה הקבוצה וששששששששש מלהזכיר.

4.אלונה מנסה להפוך אותנו למשהו אחר ואנחנו כולנו לא נצליח לשנות 100% מהקהל והיא חייבת להבין זאת.המחאה במגרש הייתה לגיטימית ולא אלימה והמטומטמים שנסעו ליד עזורי קילקלו הכל

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

Re: המטומטמים הרסו מחאה לגיטימית!!!!

שליחה על ידי אביאל »

משהו קטן,
אם 5 אוהדים(לכל היותר) מצליחים להשפיע על דעת ההנהלה לגבי אוהדיה המסורים של הקבוצה, אז אין בסיס לשיחה בכלל.

5 אוהדים אומנם יכולים ליצור נזק רב אך לא להעיד על הכלל.

זה אפילו לא מדגם מייצג.

יחד עם זאת - עלינו כאוהדים מוטלת האחריות להוקיע את האוהדים הללו מתוכנו.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אדומתוק כתב:4.אלונה מנסה להפוך אותנו למשהו אחר ואנחנו כולנו לא נצליח לשנות 100% מהקהל והיא חייבת להבין זאת.המחאה במגרש הייתה לגיטימית ולא אלימה והמטומטמים שנסעו ליד עזורי קילקלו הכל
בטח לגיטימי.
'אמן תעשה היום תאונה וגיא עזורי בן ....'

ספר נא לי למי עוד תאחל כאלה דברים חוץ מחמאס\חיזבאללה\איראן\אנטישמים למיניהם...???

תפסיקו לעשות מעצמינו צחוק.

גיא עזורי לא קשור למקצוע וכנראה ה'מאמן' הגרוע ביותר שהיה פה מזה הרבה שנים.

הקהל שלנו פשוט תת רמה, לאף אחד אין שליטה עליו, להרבה אנשים (ותפסיקו לקרוא להם קומץ) אין גבולות והפרופורציות הלכו לאיבוד למרות שגיא לוי הצליח להשריש זמנית משהו בעונה החולפת.

נכון, רק חמישה 'אוהדים' ניסו לתקוף אותו פיזית...אבל עוד עשרות (לפחות) היו מתחלפים איתם בשמחה. עוד כמה מאות או אולי קצת יותר מאלף שמחו לשמוע שזה קרה (הרי היו מספיק שאיחלו תאונה...) ועוד אלפים סתם בטוחים שאמא שלו ז!נה מבלי באמת לבדוק את העניין (מקווה בשבילם).

מצטער, לא אכפת לי מה עושים אוהדים שאר הקבוצות. אני מעדיף להסתכל על עצמינו. ואני רואה גועל נפש, ממש כמו הקבוצה שה'מאמן' העמיד על הדשא.

אפשר לשמוח על ההתפטרות הזאת, ויכול להיות מאוד שזה גם יעזור לנו בטווח הקצר...אבל הגורמים שהביאו להתפטרות והנזק העתידי שנגרם שוב גורם לי לחשוב שהפסדנו ובגדול.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אליק כתב:
בטח לגיטימי.

ספר נא לי למי עוד תאחל כאלה דברים חוץ מחמאס\חיזבאללה\איראן\אנטישמים למיניהם...???

הקהל שלנו פשוט תת רמה, לאף אחד אין שליטה עליו, להרבה אנשים (ותפסיקו לקרוא להם קומץ) אין גבולות והפרופורציות הלכו לאיבוד למרות שגיא לוי הצליח להשריש זמנית משהו בעונה החולפת.

נכון, רק חמישה 'אוהדים' ניסו לתקוף אותו פיזית...אבל עוד עשרות (לפחות) היו מתחלפים איתם בשמחה. עוד כמה מאות או אולי קצת יותר מאלף שמחו לשמוע שזה קרה (הרי היו מספיק שאיחלו תאונה...) ועוד אלפים סתם בטוחים שאמא שלו ז!נה מבלי באמת לבדוק את העניין (מקווה בשבילם).

מצטער, לא אכפת לי מה עושים אוהדים שאר הקבוצות. אני מעדיף להסתכל על עצמינו. ואני רואה גועל נפש, ממש כמו הקבוצה שה'מאמן' העמיד על הדשא.

אפשר לשמוח על ההתפטרות הזאת, ויכול להיות מאוד שזה גם יעזור לנו בטווח הקצר...אבל הגורמים שהביאו להתפטרות והנזק העתידי שנגרם שוב גורם לי לחשוב שהפסדנו ובגדול.

לך תעודד קבוצה אחרת עם לא טוב לך זה הקהל וזה מה יש טוב לך סבבה לא טוב לך אתה יכול לא לבוא
רשמת כבר שבכל קבוצה בארץ יש קללות ואפילו גרועות יותר
סתכל על הפועל ת"א שאתה כל כך רוצה שנלמד מהם אין להם כבוד אפילו לאנשים שמתו
מה ציפתה שאיך עזורי ילך הביתה אולי נפרוש לו שטיח אדום עד למחוץ לאיצטדיון והקהל ימחא לו כפיים שהוא יוצא נוו באמת אליק אתה במגרש כדורגל
לא הפסדנו שום דבר תאמין לי !
הנזק של גיא עזורי בזה שהוא הביא 20 שחקני רכש וגמר לאלונה את הכסף העונה זה נזק הרבה יותר גדול התבוסתניות שהוא הביא להפועל ב"ש זה דבר יותר גרוע ממה שהקהל עשה לו תאמין לי
כוס אמא של עזורי הוא לא מעניין אותי בכלל מה שמעניין אותי זה שהקבוצה שלי תציג כדורגל ותשחק עם שמחה ואהבה לאוהדים ואת זה אני לא רואה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

זה שי ! כתב:

לך תעודד קבוצה אחרת עם לא טוב לך זה הקהל וזה מה יש טוב לך סבבה לא טוב לך אתה יכול לא לבוא
רשמת כבר שבכל קבוצה בארץ יש קללות ואפילו גרועות יותר
סתכל על הפועל ת"א שאתה כל כך רוצה שנלמד מהם אין להם כבוד אפילו לאנשים שמתו
מה ציפתה שאיך עזורי ילך הביתה אולי נפרוש לו שטיח אדום עד למחוץ לאיצטדיון והקהל ימחא לו כפיים שהוא יוצא נוו באמת אליק אתה במגרש כדורגל
לא הפסדנו שום דבר תאמין לי !
הנזק של גיא עזורי בזה שהוא הביא 20 שחקני רכש וגמר לאלונה את הכסף העונה זה נזק הרבה יותר גדול התבוסתניות שהוא הביא להפועל ב"ש זה דבר יותר גרוע ממה שהקהל עשה לו תאמין לי
כוס אמא של עזורי הוא לא מעניין אותי בכלל מה שמעניין אותי זה שהקבוצה שלי תציג כדורגל ותשחק עם שמחה ואהבה לאוהדים ואת זה אני לא רואה
זה שי !
שי, אתה מגיב בצורה לא פרופורציונלית. אולי תשכח לרגע שאתה אוהד כדורגל ותיזכר שאתה בנאדם? איךף יכול להיות שהתקיפה הזו עוברת לך על סדר היום?

זה מביש. באמת.

הפועל תל אביב, קהל שאנחנו צריכים ללמוד ממנו דברים טובים. לא את הדברים הרעים (כמו למשל הקריאות 'נאצים' בכל משחק). באותו עיניין, לך יש כבוד לאנשים שמתו? 'אמן תעשה היום תאונה'? אתה יודע כמה אנשים נהרגים בשנה מתאונות דרכים (אולי כאנשים שקרובים אליך הם חלק מהסטטיסטיקה יותר קל לזכור את זה..).

שיהיה המאן הכי גרוע בעולם, שנרד באשמתו שתייחם ושלוש ליגות לא צריך לקלל אותו ובטח ובטח שלא להתנהג באלימות פיזית.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

crazyred כתב: שי, אתה מגיב בצורה לא פרופורציונלית. אולי תשכח לרגע שאתה אוהד כדורגל ותיזכר שאתה בנאדם? איךף יכול להיות שהתקיפה הזו עוברת לך על סדר היום?

זה מביש. באמת.

הפועל תל אביב, קהל שאנחנו צריכים ללמוד ממנו דברים טובים. לא את הדברים הרעים (כמו למשל הקריאות 'נאצים' בכל משחק). באותו עיניין, לך יש כבוד לאנשים שמתו? 'אמן תעשה היום תאונה'? אתה יודע כמה אנשים נהרגים בשנה מתאונות דרכים (אולי כאנשים שקרובים אליך הם חלק מהסטטיסטיקה יותר קל לזכור את זה..).

שיהיה המאן הכי גרוע בעולם, שנרד באשמתו שתייחם ושלוש ליגות לא צריך לקלל אותו ובטח ובטח שלא להתנהג באלימות פיזית.
אני בנאדם אני מזמין אותך לשבת לידי ולבדוק עד כמה רמת הקללות שלי היא לא מה שאת חושבת
אני יותר אומר למאמן מה שאני חושב עליו בדרך המקצועית שלו כמו למה אתה מיבש את קדוסי למה שלוש קשרים אחורים כל משחק בשביל מה הבאת רכש כל כך גדול וכאלה דברים
התקיפה הזאת לא עוברת לי על סדר היום אני גם חושב שזה היתה טעות כי עכשיו הוא יגיד שאנחנו גמרנו לו ללכת ולא בגלל שהוא נכשל
אבל לא חושב שזה ישפיע כל כך הרבה על הנעשה במועדון
אחרי הכל עם באמת היו רוצים לפגוע בו היו פוגעים בו הוא חיכה לזה ונתנו לו את זה
כניראה שהבינו שזאת הדרך להוציא אותו מהקבוצה !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליק כתב:
בטח לגיטימי.

אוהדי הפועל באר שבע מונים עשרות ואולי אפילו מאות אלפי אנשים.
יש קומץ רקוב אצלנו, אין ספק, אבל לא מדובר בכל האוהדים או ברובם.
לצערי יש גם קבוצה גדולה של ילדים בשער 5 שמושפעים מהקללות.
אני חושב שאנחנו כארגון ואנחנו כקבוצה שאמורה להשפיע על היציע נכשלנו אתמול בכך שלא ישבנו ביחד בגוש המעודד והכתבנו את הקצב, בכך שלא ערכנו תיאום מראש עם ראשי המעודדים ביציע והסברנו להם את מהות המחאה.
אנחנו אשמים לא פחות מאותו קומץ רקוב שסוחב אחריו את קבוצת הילדים.
אם היינו מעודדים אתמול הילדים היו מצטרף אלינו, אם היינו מדברים עם מישהו כמו חיים הכל היה נמנע, אם היינו יושבים כגוש באמצע היציע אז אולי הדברים נראים אחרת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה