פרסום ראשון מחר אלונה מודיעה שהיא עוזבת!!!
פרסום ראשון מחר אלונה מודיעה שהיא עוזבת!!!
מפחיד אה????
תחשבו שזה יכול להיות באמת, תתחילו להתעורר ולהעריך את ההשקעה שלה אני בטוח שכל אחד מכם הלב שלו נפל לרצפה, היום הזה לא רחוק.
תתחילו לגלות סבלנות למאמן הבא שיבוא לפה.
תחשבו שזה יכול להיות באמת, תתחילו להתעורר ולהעריך את ההשקעה שלה אני בטוח שכל אחד מכם הלב שלו נפל לרצפה, היום הזה לא רחוק.
Re: פרסום ראשון מחר אלונה מודיעה שהיא עוזבת!!!
תאמת ממש לא הפלת אותי נכון צריך לכבד אותה ולהעריך אותה על זה שהיא באה ונותת כסף מהכיס שלה ועל קח שלקחה אותנו מיידו של בעל האולמות
אבל עדין זה לא אומר שהיא לא אשמה במצב של הקבוצה
עם תשאל את דעתי היא יותר אשמה מעזורי אבל זאת רק דעתי האישית
זה שי !
אבל עדין זה לא אומר שהיא לא אשמה במצב של הקבוצה
עם תשאל את דעתי היא יותר אשמה מעזורי אבל זאת רק דעתי האישית
זה שי !

היא אשמה היא עומדת בראש הפרמידה אבל אתה צריך להבין היא באה לפה בכוונות טובות היא לא רוצה לגרום רע היא שואפת למצוינות כמו שאתה אומר, מה לעשות שאחנו עכשו משלמים את השכר לימוד שלה.
אלונה אין עוד מלבדך
אלונה אין עוד מלבדך
גל סרוסי, נשמע ממש לא אמין לקבל הודעה על פיטורי עזורי, ומיד לאחר 3 שעות לקבל הודעה על עזיבת אלונה - אז ככה שממש לא 'הפלת' אותי.
מה שכן - אני מקווה שההסיוט הזה לא יתממש מתישהו כי ללא אלונה אנחנו באמת אבודים.
מה שכן - אני מקווה שההסיוט הזה לא יתממש מתישהו כי ללא אלונה אנחנו באמת אבודים.
ארגון הקרייזירד כבר פועל כדי להוציא הודעה מסודרת על תמיכתו באלונה וגינוי כל מעשה
אלימות.
בע"ה מחר אחרי ההתנדבות של הארגון בבית החולים סורוקה,התקשורת תקבל פן אחר של הקהל הבאר שבעי,
כמו גם אלונה.
אלימות.
בע"ה מחר אחרי ההתנדבות של הארגון בבית החולים סורוקה,התקשורת תקבל פן אחר של הקהל הבאר שבעי,
כמו גם אלונה.
חס וחלילה!
חייבים להראות לה כמה אנחנו אוהבים אותה ומעריכים אותה על זה שהיא משקיעה מיליוני שקלים מכספה הפרטי, וגם על זמן יקר שהיא מקדישה להפועל ב"ש כל יום!!!
אלונה אנחנו אוהבים אותך!!!
חייבים להראות לה כמה אנחנו אוהבים אותה ומעריכים אותה על זה שהיא משקיעה מיליוני שקלים מכספה הפרטי, וגם על זמן יקר שהיא מקדישה להפועל ב"ש כל יום!!!
אלונה אנחנו אוהבים אותך!!!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
הבהלת אותי ! D:
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
כל מי שאמר שהוא לא פחד או משהו כזה הוא שקרן..
זה מאוד מבהיל ומאוד מלחיץ ומאוד מאוד נקווה שזה לא באמת יהיו הכותרות שנזכה לראות
צודק סרוסי.
חברה תתחילו להפנים, אף אחד אחר לא ייקח אותנו.
חברה תתחילו להפנים, אף אחד אחר לא ייקח אותנו.
רק אהבה תנצח...
איך הבהלת אותי
הראל כתב:כל מי שאמר שהוא לא פחד או משהו כזה הוא שקרן..
ביקר לי שלא נבהלתי אפילו לא לשנייה
תאמת אני מאוד מעריך את אלונה אבל גם עם היא תילך אנחנו נישאר לא יעזור כלום לאף אחד
זה שי !

- dardasmiley
אתם מדברים כמו אישה מוכה, "אם היא תלך אף אחד לא יקח אותנו" "אם היא תלך אבדנו". הלו! תתעוררו נכון אלונה יקרה מפז ונכון היא הצילה אותנו מאבדון ומגיעה לה כל ההערכה שבעולם (באמת!) ואנחנו נראה לה את זה במשחק הקרוב. אבל הקבוצה הייתה לפניה ותהיה אחריה. ואם היא רוצה להיות פה אז שתהיה פה בלי שכל מיני גורמים אינטרנסנטיים יאיימו בכל שני וחמישי שהיא תעזוב.
מזכיר לי את ההוא מחוף הים באשדוד שמוכר ארטיקים. הוא נכנס לחוף וישר צועק "אאאאאאאני הולך אני הולך"...
מזכיר לי את ההוא מחוף הים באשדוד שמוכר ארטיקים. הוא נכנס לחוף וישר צועק "אאאאאאאני הולך אני הולך"...
- אדומה דרומית
אווווו תראו מי מדבר...גל סרוסי כתב:מפחיד אה????
גאון אתה וואלה.
מוביל ומברך אלימות ואז עוד בא בדרישות ובקשות לאוהדים שיהיו סבלניים למאמן הבא ויעריכו את ההשקעה שלה.
אם לא היה פורים הייתי חושבת שאתה סתם ליצן.
תומך באלימות? את לא מכירה אותי בכלל
ואני יחזור על זה אין לך זכות דיבור עד שלא תכיני את קלטת העליה
- אדומה דרומית
אז בשבילך אני גם אחזור על תשובתי הקודמת מאותו טופיק מהולל. אדיוטגל סרוסי כתב:תומך באלימות? את לא מכירה אותי בכלל
-----------------------------------------------------------------
"אני נורא מצטערת שחליתי בתום העונה (יום אחרי המשחק האחרון) במחלה שאין לה מרפא (שבגללה אני גם לא יכולה לבוא למשחקים) והייתי מרותקת למיטה במשך חצי שנה בהם טיפלו בי כבתינוק (לא יכולתי לעשות כלום בכוחות עצמי) וכמעט מתתי מתת משקל. מחלה שלא מאפשרת לי ללכת יותר מכמה דקות, לרקוד, להתכופף, לעבוד, לשבת או לעמוד יותר מדי, לעלות ולרדת מדרגות, לכתוב, לבשל וכל דבר בעצם שדורש מאמץ מינימאלי כמו לחתוך תפוח אדמה.
מחלה שבעיקר דואגת שאני אהיה בכאבים 24 שעות ביממה, ולא לוקחת הפסקה בשבת.
אז באמת שאני ממש מצטערת שעוד לא יצא הסרט שאני עובדת עליו בכל רגע פנוי שיש לי, בין טיפולים לבין לימודים אקדמיים.
עמך הסליחה.
כן ירבו אוהדים כמוך גל"
------------------------------
מי שלא מגיע לו פה זכות דיבור זה אתה