אלונה החליטה להחזיר את הקבוצה בסוף העונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

Re: אלונה החליטה להחזיר את הקבוצה בסוף העונה

שליחה על ידי ג'וני »

אלונה הייתה צריכה להבחין שעזורי מתחילת העונה מפנה את האש לכיוון האוהדים והייתה צריכה להעמיד אותו במקום.

בראיון לרדיו שאל האדון עזורי את גיא לוי בציניות אתה מתגעגע?
לדני ענבר אמר: דיברתי עם האוהדים והם רוצים 18 שחקנים בהרכב.
כשצילמו אותו לפני המשחק חיפה הוא הגיע עם פרצוף חמוץ כאילו הקהל הורג אותי.

ובקיצור ע"י עירבוב ויחסי ציבור יצר עזורי אווירה עויינת כנגד הקבוצה וגם לפירוקה, חבל שרק כתבנו ודיברנו שזה יכול לקרוא ולא עשינו כלום.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

בסוף אפילו נרד ליגה העונה הזאת כי היא כבר לא תשקיע אז היא אפילו לא תביא מאמן...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא להאמין, מאמן אחד מושחת וארור הצליח תוך חצי עונה להרוס את מה שאני ואחרים בנינו כאן במשך שנים.
כל המלחמות באלי זינו, כל המאבק, כל המאמצים, עד שהניבו פרי בדמות אלונה מאמן מושחת אחד בשם גיא עזורי, שלעד יזכר בהפועל באר שבע עם כתם שחור, הרס הכול.

וכן, לא רק עזורי אשם, גם אלונה אשמה, גם אלונה איכזבה את כולנו בצורה קשה.
אם לאחר המשבר הראשון היא קמה והולכת כניראה שהיא לא מתאימה לתחום הכדורגל.
לא יתכן שצעד של 5 אנשים יכתים קהל שלם ויעלים מה שקהל שלם עשה לאורך 3 שנים.
הלכנו עם הקבוצה הזאת לכל המקומות בארץ, גם בליגה שנייה, במספרים מדהימים.
נתנו תצוגות עידוד נפלאות גם בפיגור וגם בתבוסות.
נתנו לאלונה אהבה כמו שאף בעלים בארץ, כולל יעקב שחר, לא קיבל או יקבל.
ובסוף, הקומץ שקיים בכל הקהל, הקומץ שבכלל לא צריכים לספור אותו, הכריע.
במקום בשלב מוקדם לעלות לתקשורת ולהוריד את אותו קומץ מהעץ אלונה העדיפה לשתוק ועכשיו גם להפוך אותו למרכזי.

היום הוא יום עצוב מאוד להפועל באר שבע. ברגע אחד, כל החלומות שלנו התנפצו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

גיא עזורי נכנס לרשימה השחורה שאלי להב פתח

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

גיא עזורי אשם! הוא הגיע לפה לפני פחות משנה, הפנה את כל האש לאוהדים צייר אותנו בכל כלי תקשורת אפשרי כמיץ של הזבל, עשה עסקאות עם סוכני שחקנים על גבנו ועל חשבון אלונה והשאיר אחריו חורבות...
אלונה אשמה לא פחות! היא אפשרה לזה לקרות, היא לא יצאה חוצץ ברגע הראשון שקרו הדברים, ראבאק, היא הביאה אותו!!!

היא קיבלה צעצוע לידיים ניסתה לשחק איתו וכמו ילדה ברגע שנהיה לה קצת קשה מדי החליט לזרוק הכל, האמת? מרגיש מנוצל! לטעמי, ניצלה אותנו כדי לתפוס במה בתקשורת הישראלית, כביכול להשתפשף אצל הבבונים בדרך לאילת ולסוע לירושלים, לגיסה, כמושיעה הגדולה! כנראה שהיא לא כזו תמימה ונקייה כמו שנוטים לאדר אותה.
הפועל ב"ש היא לא אלונה ברקת ואנחנו נעבור גם את זה, כמו שעברנו את חבורת הזבל ואת העבריינים וכל דבר אחר שהתרגש עלינו, נקווה שהבעלים הבא, מי שלא יהיה, יבוא מאהבה לקבוצה ויהיה בעל הבנה בכדורגל, כזה שלא יבוא לעשות פרסום/להחזיר תשלומי מס/ לסגור חשבונות....

אגב, אם אפשר לשים את האצבע על אשם אחד עיקרי מלבד אלונה, אני הייתי הולך על עזורי, אפס של בנאדם, מושחת, שהגיע לכאן מראש רק מתוך תאוות פרסום ותאוות בצע. מאחל לו את כל הרע שבעולם.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

משה אוחיון כתב:לא להאמין, מאמן אחד מושחת וארור הצליח תוך חצי עונה להרוס את מה שאני ואחרים בנינו כאן במשך שנים.
כל המלחמות באלי זינו, כל המאבק, כל המאמצים, עד שהניבו פרי בדמות אלונה מאמן מושחת אחד בשם גיא עזורי, שלעד יזכר בהפועל באר שבע עם כתם שחור, הרס הכול.

וכן, לא רק עזורי אשם, גם אלונה אשמה, גם אלונה איכזבה את כולנו בצורה קשה.
אם לאחר המשבר הראשון היא קמה והולכת כניראה שהיא לא מתאימה לתחום הכדורגל.
לא יתכן שצעד של 5 אנשים יכתים קהל שלם ויעלים מה שקהל שלם עשה לאורך 3 שנים.
הלכנו עם הקבוצה הזאת לכל המקומות בארץ, גם בליגה שנייה, במספרים מדהימים.
נתנו תצוגות עידוד נפלאות גם בפיגור וגם בתבוסות.
נתנו לאלונה אהבה כמו שאף בעלים בארץ, כולל יעקב שחר, לא קיבל או יקבל.
ובסוף, הקומץ שקיים בכל הקהל, הקומץ שבכלל לא צריכים לספור אותו, הכריע.
במקום בשלב מוקדם לעלות לתקשורת ולהוריד את אותו קומץ מהעץ אלונה העדיפה לשתוק ועכשיו גם להפוך אותו למרכזי.

היום הוא יום עצוב מאוד להפועל באר שבע. ברגע אחד, כל החלומות שלנו התנפצו.
מה עשה עזורי? אימן את הקבוצה כפי שהוא חשב לנכון ולא הסכים עם האוהדים?

לא הוא זה שהיה אלים (גם אם אפשר לומר שהיה חצוף). עזורי אולי סובב את המצלמות אל האוהדים, אבל אנחנו (ורק אנחנו) נתנו להם מה לראות שם. הם המשיכו לצלם כשהם מתעדים אלימות וקללות.

זה לא קומץ. זה לא (לך לפורם הקאמלס ותבין כמה זה לא קומץ. תקרא את התגובות פה ותבין כמה זה לא קומץ ('היא קפצה מהרכבת' 'היא תכננה את הכל'). זה ממ שלא קומץ.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אנחנו הקהל הבאר שבעי שותף לפשע הזה לא פחות ממה ששותפים לו אלונה ועזורי.
בין אם קיללנו או היינו בצד שנמנע מלקלל.
אין אף אחד היום שקורא לעצמו "אוהד הפועל ב"ש" שיכול לומר לעצמו שהוא חף מכל אשמה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

crazyred כתב: מה עשה עזורי? אימן את הקבוצה כפי שהוא חשב לנכון ולא הסכים עם האוהדים?

לא הוא זה שהיה אלים (גם אם אפשר לומר שהיה חצוף). עזורי אולי סובב את המצלמות אל האוהדים, אבל אנחנו (ורק אנחנו) נתנו להם מה לראות שם. הם המשיכו לצלם כשהם מתעדים אלימות וקללות.

זה לא קומץ. זה לא (לך לפורם הקאמלס ותבין כמה זה לא קומץ. תקרא את התגובות פה ותבין כמה זה לא קומץ ('היא קפצה מהרכבת' 'היא תכננה את הכל'). זה ממ שלא קומץ.
1. עזורי האדם הוא לא פחות גרוע מאותו קומץ רקוב.
לקח 3 עיתונאים שונים ב3 מועדים שונים לחדר סגור והתחיל לצעוק עליהם ולהטיח בהם דברים אישים.
אחד מהאוהדים טען שהוא הכניס אותו לחדר ואיים עליו.
סימן באצבע משולשת לעבר האוהדים.
יש שמועות שהוא גם גזר קופון על השחקנים הזרים שהוא הביא.
הוא לא תמים כפי שהוא מצייר את עצמו.
ההשוואה שלו לרצח רבין גבלה בהסתה ומטרתה הייתה רק להסית את האש לקהל.

2. פורום הקאמלס מורכב ברובו מילדים.
ילדים הם מאוד אמוציונאליים, הם נגררים, הם הרבה פעמים מתנהגים כמו עדר.
כמו ביציע בשבת, גם בפורום הקאמלס, אני מניח שהילדים נגררים אחרי תגובות קיצוניות של אנשים בוגרים יותר.

3. בואי נגדיר ביחד קומץ.
לגמר הגביע מול הפועל רמת גן הגיעו 25 אלף איש מבאר שבע.
למשחק העלייה "שלא הייתה" מול הפועל רמת גן הגיעו 12.5 אלף איש.
עכשיו בואי תגידי כמה מהם ניסו להוריד את עזורי מהכביש.
עכשיו תגידי כמה מהם לדעתך מקללים לאורך כל המשחק ומאחלים לעזורי שיעשה תאונה.

4. אני מבין שהרגשות בוערות בך עכשיו, כמו כולנו. אבל את נותנת לתקשורת ולסטיגמות להשפיע עלייך יותר מידי ולעצב את הדעה שלך.

5. אלונה לצערי בחרה בדרך הקלה.
הדרך הקשה הייתה לנסות להעלים את הקומץ או לחזק את האוהדים הטובים, ובגלל זה אני מאוד מאוכזב ממנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

crazyred כתב: מה עשה עזורי? אימן את הקבוצה כפי שהוא חשב לנכון ולא הסכים עם האוהדים?

עזורי אימן בשיטות שלו ואני גם די בטוח שהוא באמת רצה להצליח אבל כשהוא נכשל ובגדול הוא לא ידע להגיד נכשלתי.
עזורי לא אלים? עזורי איים על לפחות אוהד אחד "אני אשבור לך את הידיים והרגליים" ועל עוד כמה עיתונאים.
עזורי לא סובב את המצלמות לאוהדים הוא עיוות להם את התמונה, הוא הראה מה שהוא רצה להראות והדגיש את החלק המאוד קטן בקהל שבאמת לא שווה יחס.
וכן זה קומץ האמא של הקומץ, גם אם במשחק האחרון כל האלפיים אוהדים שהיו קיללו (ולא כולם קיללו), גם האלפיים האלה הם קומץ.
הקהל של ב"ש מונה עשרות אלפי אוהדים, שמאסו בקבוצה (בגלל עזורי) ופשוט לא מגיעים אז הקומץ נשאר ואותו מרגישים.
עזורי עיוות את כל התמונות, עסורי הסית תמיד את האש לקהל, עזורי הסיט את הקהל פעם אחר פעם משחק אחר משחק.
בסוף הכל התפוצץ לו ולנו בפנים.
תפסיקי להצטדק ולהיתמם. הקהל של ב"ש לר מטומטם ובטח לא אשם בכל מה שקורה עכשיו בקבוצה.
חלק קטן מאוד מהקהל שלא צריך לקבל יחס בכלל כן אשם, אבל כמו שאמרתי חבל שהם בכלל קיבלו יחס.
רק אהבה תנצח...

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

התקשורת הצליחה לשכנע כמה אנשים פה שהקהל שלנו בעייתי כאילו לא בישראל אנחנו חיים , הקהל שלנו לא שונה מאף קהל בארץ ושלא יגידו לכם אחרת
כמה דוגמאות למי ששכח :
רוני לוי שלוש אליפויות - צעקו לו אליפות בלי מאמן , תלו לו שלט כשבא למשחק נגד חיפה , זרקו עליו גרעינים מים ...
ניר קלינגר - לקח אליפות ומה קרה אח"כ כששיחרר את נימני במשך שנה הקהל של מכבי ת"א שתה ללנוי וקלינגר את הדם שנה שלמה
אלי גוטמן - בבית"ר מקום ראשון לא הפסיקו לרדת עליו , שום לקח איתם דבל היסטורי ומה קיבל
הפועל ת"א הקהל ה"נאור" במדינה שתו ללוזון את הדם ולמי ששכח מה הם עשו לחולדאי ראש העיר שלהם כשהרס להם את אוסישקין , למי ששכח כתובות נאצה על מצבות הוריו .
נתניה - קללות וגידופים ליאמר עד שנמאס לו

אז חברה יש לנו אחלה קהל שהביע את דעותיו במחאה לגיטימית ביותר של קריאה למאמן לעוף מפה , לאנשי מדינת ת"א קל להעביר עלינו ביקורת מתנשאת כי זה גורם להם להרגיש טוב יותר עם ההתנהגות הבהמתית שלהם .
אין מה לעשות לכל עיר שיש בא קהל גדול יהיו את אותם 5 -50 מטומטמים שלא יודעים להבדיל בין מחאה לגיטימית לגבול האדום של אלימות , אני מקווה שאותם 5 יורחקו לצמיתות ממגרשי הכדורגל

ושלא יתנו לכם להרגיש נחותים אנחנו הבסדר פה!!!
תמונה

שלח תגובה